“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ "Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ !!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!! Από το dionios ΠΗΓΗ   eoellas

Παραπομπή Κούβελου για το εκατομμύριο, ζητά ο εισαγγελέας

Παραπεμπτική για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος είναι για τον επιχειρηματία, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, η Εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της μη ακριβούς δήλωσης "πόθεν έσχες" της πρώην υπουργού. Με εισήγησή του προς το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών ο Εισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλας ζητά την παραπομπή του Ισίδωρου Κούβελου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες). Η υπόθεση αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δεν δηλώθηκε στην δήλωση "πόθεν έσχες" του 2011, το οποίο προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και ακολούθως μεταβιβάστηκε σε λογαριασμό του επιχειρηματία στο Λονδίνο για ναυπήγηση πλοίου.

Ο Τρίτος Ναός και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Οι Μουσουλμάνοι στο Ισραήλ γνωρίζουν ότι έρχεται ο Τρίος Ναός και μαζί με αυτόν ο Πόλεμος
Άρθρο του Aviel Schneider στο ‘Israel Today’
Οι Μουσουλμάνοι στο Ισραήλ φαίνεται να παίρνουν πολύ πιο σοβαρά την πιθανή κατασκευή του τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, από ό, τι οι Εβραίοι. Το θέμα που έχει γίνει πλεόν «καυτό» αφορά την ανασυγκρότηση της Συναγωγής Hurva στην εβραϊκή συνοικία της Παλιάς Πόλης, την οποία Ισραηλινοί Άραβες και Παλαιστίνιοι είδαν ως ένα ‘σημάδι’ ότι οι Εβραίοι σχεδιάζουν την ανοικοδόμηση του Ναού. (Για την Hurva.)

Ομολογία τουρκικού ΓΕΕΘΑ: "Ο Στρατός μας είναι "για τα μπάζα" εξ ου και οι ήττες από ΡΚΚ"

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού Ενόπλων Δυνάμεων παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως αυτό που το defencenet.gr έχει σημειώσει επανειλημμένα και εξηγεί τις συνεχείς τουρκικές ήττες στη ΝΑ Τουρκία και την απώλεια του ελέγχου στην επαρχία Χάκαρι: Ομολόγησε για πρώτη φορά δημοσίως ότι ο τουρκικός Στρατός που στέλνεται για να αντιμετωπίσει τους αγωνιστές του ΡΚΚ είναι ... "για τα μπάζα"! Ότι έχουν χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επαρκώς την μαχητική ικανότητα του ΡΚΚ, ότι είναι "μικρής ηλικίας", σε ηλικίες 18 - 20 ετών που απλώς κάνουν την θητεία του και ότι δεν μπορούν οι νέοι των 20 ετών να αποδώσουν σε επιχειρήσει υψηλής έντασης!  Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "Από την αρχή του τρέχοντος έτους 88 Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από τους Κούρδους τρομοκράτες", αναφέρει το τούρκικο επιτελείο στρατού σε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων του κατά το τελευταίο εννεάμηνο, ένας αριθμός, φυσικά συζητήσιμος καθότι οι Τούρκοι πάντα έχουν μια τάση να "ελαχιστοποιούν" τις επίσημες απώλειές τους.  

Κων/νος Χολέβας: "Δικαίωση για την Ελλάδα η απομόνωση των Σκοπίων"

Δικαίωση για την Ελλάδα η απομόνωση των Σκοπίων
Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Η γνωστή μεινότητα των γκρινιάρηδων και ηττοπαθών στα εθνικά μας θέματα είχε προφητεύσει ότι στο θέμα των Σκοπίων, αν δεν υποχωρήσουμε, θα απομονωθούμε. Τελικά, όπως φαίνεται και από την πρόσφατη ειδησεογραφία, το γειτονικό μας κράτος της FYROM είναι εκείνο που δέχεται ραπίσματα πανταχόθεν κι εκείνο απομονώνεται. Δεν ισχυρίζομαι ότι τα πράγματα είναι ρόδινα για τα ελληνικά δίκαια, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα. Αλλωστε κι εμείς ευθυνόμαστε, διότι δεν κρατήσαμε από την αρχή μία ξεκάθαρη θέση, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα συλλαλητήρια των Πανελλήνων στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην ομογένεια και από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών τον Απρίλιο 1992. Η μία ιστορικώς, νομικώς και διπλωματικώς τεκμηριωμένη θέση είναι ότι δεν παραχωρούμε το όνομα ούτε με σύνθετη ονομασία ούτε με παράγωγο κ.λπ. Οι καλόπιστες υποχωρήσεις μας απεδείχθη ότι δεν ωφέλησαν.

Μόνο η Ακρόπολη & ο Όλυμπος δεν πωλούνται (ακόμα) !!!

"Όλες οι ευχές και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στους καλούς ανθρώπους της Ελλάδας..."
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του CNN Fareed Zakaria, για το ξεπούλημα της Ελλάδας. Προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος... Όλες οι ευχές και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στους καλούς ανθρώπους της Ελλάδας... Ο Παρθενώνας και ο Όλυμπος δεν πωλούνται ακόμα.... Όλα μπορεί να γίνουν δικά σας στην κατάλληλη τιμή... Και πιστεύω ότι οι Έλληνες μάλλον είναι στην κατάλληλη διάθεση για διαπραγμάτευση..

«Bόμβα» Βενιζέλου: Η Τρόικα δέχεται μόνο τα 5,5 από τα 11,5 δισ.

Δραματικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα για το πακέτο των 11,5 δισ. καθώς κύκλοι της Ιπποκράτους μετά τη συνάντηση του κλιμακίου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο διοχετεύουν πληροφορίες που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, στη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι της Τρόικα είπαν στον κ. Βένιζέλο ότι έχουν δώσει το «πράσινο φως» μόνο για τα μέτρα ύψους 5,5 δισ. ευρώ. Έτσι δημιουργείται πρακτικά ένα «κενό» 6 δισ. ευρώ τη στιγμή που από το Μέγαρο Μαξίμου και το οικονομικό επιτελείο έκαναν λόγο για ενστάσεις μόνο σε μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ.

Λόγω … της ημέρας !!!

Σημαντική επέκταση του μάγματος στο ηφαίστειο της Σαντορίνης...

Επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με 'Ελληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος) και....το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Ανώτερης Γεωδαισίας). Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «φούσκωμα» του μάγματος έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Η προσθήκη αυτού του μάγματος, από άποψη όγκου, θεωρείται η σημαντικότερη που έχει λάβει χώρα από το 1955, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου.

Η Ρεπούση ... έχει συνέχεια! Έλληνας ιστορικός αμφισβητεί ότι οι Τούρκοι έκαψαν τη Σμύρνη

Μετά τον “συνωστισμό” στην προκυμαία της Σμύρνης στην κατά Ρεπούση ιστορία, έχουμε δεύτερο κρούσμα διαστρέβλωσης της ιστορικής αλήθειας. Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του δήμου Σμύρνης την φωτιά στη Σμύρνη δεν την έβαλαν οι Τούρκοι. Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή την άποψη την εκφράζει Έλληνας ιστορικός! Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr το 51 λεπτών ντοκιμαντέρ σφραγίζεται από την δήλωση του Έλληνα ιστορικού Στρατή Αναγνώστου: “οι Έλληνες ιστορικοί πιστεύουν πως την φωτιά στην Σμύρνη την προκάλεσαν οι Τούρκοι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να το αποδεικνύει”.

Κανένα μέλλον δεν έχουμε εφαρμόζοντας τις επιταγές της Γερμανίας.

Στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή συγκρούονται δυο διαφορετικά οικονομικά ρεύματα. Το ένα εκπροσωπείται από το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, το οποίο βασίζεται στο «τζιράρισμα» του ίδιου του χρήματος και το άλλο εκπροσωπείται από την Γερμανία και κάποιες άλλες πλούσιες χώρες του Βορρά, οι οποίες υποστηρίζουν ότι το χρήμα δεν μπορεί να βασίζεται σε «αέρα» αλλά θα πρέπει να....έχει αντίκρισμα στην πραγματική παραγωγή. Για το λόγο αυτό διαφωνούν με την έκδοση χρήματος από την ΕΚΤ ή με παρεμβάσεις της ΕΚΤ, όπως η τελευταία του κ. Ντράγκι, την οποία φρόντισαν από πριν να περιορίσουν.Η Γερμανία επικαλείται τον φόβο αύξησης του πληθωρισμού, όμως ο πραγματικός λόγος είναι αφενός η απροθυμία απώλειας μέρους του Γερμανικού πλούτου υπέρ των υπερχρεωμένων χωρών, αφετέρου η δύναμη που δίνει στη Γερμανία η οικονομία που βασίζεται στην πραγματική παραγωγή.

Μαθήματα πατριωτισμού στα Ρωσικά σχολεία!

Πηγή Εφημερίδα Ιζβέστια
Συντάκτης Όλγα Ζερμέλεβα
Το υπουργείο Άμυνας σε συνεργασία με την Ένωση Ηρώων της Ρωσίας και την Επιτροπή της Βουλής για θέματα Άμυνας, θα οργανώσουν στα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ρωσίας διαλέξεις που θα αφορούν ηρωικά κατορθώματα του παρελθόντος. Όπως εξηγεί ένας από τους εμπνευστές της ιδέας, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για θέματα Άμυνας, Φραντς Κλιντσέβιτς, το νόημα των μαθημάτων είναι να ενσταλάξουν στη νεότερη γενιά το μήνυμα του θάρρους και του πατριωτισμού. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρωες και βετεράνοι του πολέμου, μέλη της Ένωσης, θα διηγούνται τα κατορθώματά τους, θα εξηγούν γιατί πήραν τις συγκεκριμένες αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές των πολέμων και των μαχών, και θα απαντούν σε ερωτήσεις των φοιτητών και των μαθητών.

Την έκραξε μέχρι και η “καλή” κοινωνία την Ρεπούση!

“Συνωστισμός” επικράτησε σήμερα στην πισίνα του Εkali club στα βόρεια προάστια. Εκεί ξεκουραζόταν η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση. Μόλις έγινε αντιληπτή από τον κόσμο έγινε …πραγματικός συνωστισμός! Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο της και οι ειρωνείες έδωσαν και πήραν, αφού βουλευτής της Αριστεράς και Ekali club δεν πάνε μαζί, ενώ οι…”εμπεριστατωμένες” αναλύσεις της για την Μικρασιατική Καταστροφή δεν έχουν σβήσει. Η ίδια φαίνεται να ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις το κόσμου, αφού δεν περίμενε σε ένα τέτοιο μέρος να πέσουν πάνω της, τόσοι πολλοί ….μαζεμένοι! Κανονικός συνωστισμός σας λέμε!
Ό,τι σπέρνεις …θερίζεις σε αυτή την ζωή τελικά!  (
troktiko)