“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τι χαστούκι θα φάμε και τι θα πάθουμε;

Ευτυχώς που βγαίνουν οι ΑΓΙΟΙ ζωντανά τα τελευταία 24 ωρα  και μας προειδοποιούν διότι από τους  δήθεν ζωντανούς (απονεκρωμένους από τις εξουσίες)  δεν έχουνε να προσμένουμε  τίποτε) 
Αγιορείτες Πατέρες συγκλονίστηκαν με την εμφάνιση του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ πριν λίγες ημέρες  στις Καρυές έξω από το Πρωτάτο  που προειδοποίησε:  «έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει»
Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι μια από τις τελευταίες θαυμαστές εμφανίσεις του ΑΓΙΟΥ πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μπορεί κάποιοι καλοπροαίρετοι αναγνώστες μας να μην ξέχασαν αυτά που αρθρογραφήσαμε σε άρθρο μας στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 , λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το περιβόητο δημοψήφισμα των Σκοπιών.

Κυριακή Γ’ Λουκά: Το θαύμα της νεκρανάστασης (Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αυτοτιτλοφορούνται «Σωτήρες της ανθρωπότητας». Ποιος απ’ όλους τους όμως θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ήταν δυνατό να σώσει ανθρώπους από το θάνατο; Στην ιστορία έχουμε δει πολλούς καταχτητές. Κανένας τους όμως δε νίκησε το θάνατο. Στη γη γνωρίσαμε πολλούς βασιλιάδες που είχαν εκατομμύρια υποτελείς. Κανένας τους όμως δεν μπόρεσε να μετρήσει στους υποτελείς του και τους νεκρούς μαζί με τους ζωντανούς.

Τους ενόχλησαν οι ζωγραφιές των παιδιών στο ασθενοφόρο

Η μία από αυτές απεικόνιζε την Παναγία
Κι όμως συνέβη κι αυτό στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις ζωγραφιές μικρών παιδιών που είχαν τοποθετήσει οι διασώστες του ΕΚΑΒ μέσα στο ασθενοφόρο.
Συγκεκριμένα εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου είχαν τοποθετήσει ζωγραφιές στην πόρτα του ασθενοφόρου, που τους είχαν χαρίσει λιλιπούτειοι φίλοι τους , χωρίς όμως να δημιουργούν πρόβλημα.
Η μία από αυτές απεικόνιζε την Παναγία και με το πρόσχημα ότι κάποιοι μπορεί να είναι άλλης θρησκείας τους ζητήθηκε να τις απομακρύνουν.

Μια εκπληκτική δήλωση!

Επιστολή 390 οσίου Ισιδώρου Πηλουσιώτου - ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΝΟ ΛΑΜΠΕΤΙΟ.
Αν και μερικοί νομίζουν ότι έχει λεχθεί με τρόπο υπερβολικό αυτό πού θα λεχθεί (γιατί ξέρω ότι πολλοί διάκεινται με αγένεια και ανανδρία), εγώ θα πω τη δική μου γνώμη. Γιατί υπάρχουν, νομίζω, μερικοί που το αποδέχθηκαν, αλλά και κανένας να μη το αποδεχόταν, πρέπει να προτιμάται η αλήθεια.