“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Από το 2004 περιμένουν τα βιβλία τους 130 Ελληνόπουλα της Κων/πολης

Η κατάντια του ελληνικού κράτους σε όλο της το μεγαλείο, αφού από το 2004 δεν τυπώνει τα βιβλία των ελληνικών, ενώ ξοδεύει εκατομμύρια για ελληνομάθεια μουσουλμάνων στη Θράκη. Τα βιβλία έχουν εγκριθεί από το τουρκικό υπουργείο Παιδείας, και για την συγγραφή τους δούλεψε αφιλοκερδώς όλη η ομάδα Τσολάκη
Η είδηση είναι απίστευτη όμως απόλυτα αληθινή. 

Mε προτροπή Ρεπούση και Γιαννακάκη ο νόμος για γάμους ομοφυλόφιλων!!!

Ρεπούση-Γιαννακάκη: Το χρυσό κουφέτο
To μόνο που έλειπε από την Ελλάδα των 350.000 εκτρώσεων ετησίως και της οικονομικής εξαθλίωσης, είναι ο νόμος που θα επιτρέπει να παντρεύονται άτομα του ίδιου φύλου, κοινώς ομοφυλόφιλοι, αλλά φαίνεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης φροντίζει για την υλοποίηση και αυτής της μεταρρύθμισης! Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη...η κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα καταλήξει σύντομα σε απόφαση. Φυσικά πίσω από την τοποθέτηση στην Βουλή του υπουργού Δικαιοσύνης βρίσκεται - ποια άλλη; - η γνωστή βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία με την συμπαράσταση της, Μαρίας Γιαννακάκη, τονίζουν σε ερώτησή τους ότι "ο αποκλεισμός των ομοφυλοφίλων από το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης συνιστά διάκριση"!!!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ...

Γύρισε το Nordic Explorer - Ευφορία στο ΥΠΕΚΑ: "Μεγάλη η αξία των ευρημάτων"!
Ολοκληρώθηκε η αποστολή του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους Nordic Explorer της νορβηγικής εταιρείας PGS για την ανίχνευση υδρογονανθράκων και ήδη το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτρας με έναν τεράστιο όγκο στοιχείων στους υπολογιστές που κατέγραφαν τα δεδομένα των ηχοβολιστικών συστημάτων του σκάφους.

Μόνιμα οι Ρώσοι στη Μεσόγειο !!!

Η Ρωσία θα συγκροτήσει στολίσκο στη Μεσόγειο
Πλοία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού θα πλέουν από το 2015 σε μόνιμη βάση ως μέλη επιχειρησιακού σχηματισμού στην περιοχή της Μεσογείου. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα πηγή στο Γενικό Επιτελείο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Πρότυπο αυτού του σχηματισμού θα είναι η μοίρα Μεσογείου του σοβιετικού Στόλου.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Κολοσσιαία συμφωνία Ρωσίας-Ισραήλ για το φυσικό αέριο του κοιτάσματος Tamar
Την ώρα που χθες ο πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ για θέματα Ενέργειας Μάθιου Μπράϊζα, ενώπιον του Ισραηλινού πρεσβευτή στην Ελλάδα κατακεραύνωνε τα ενεργειακά σχέδια της Ρωσίας και προειδοποιούσε για τα δεινά της Ελλάδας σε περίπτωση που ο πλειοδοτικός διαγωνισμός των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, καταλήξει στον ... πλειοδότη, δηλαδή μία εκ των ρωσικών εταιρειών Gazprom και Sintez, η Gazprom υπέγραφε 20ετή συμφωνία με την ισραηλινή εταιρεία Levant ΥΦΑ Marketing για την αποκλειστική απορρόφηση υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από το ισραηλινό κοίτασμα φυσικού αερίου Tamar στην Α.Μεσόγειο! 

Θέμα 12 ναυτικῶν μιλιῶν βάζει ἡ ἑλληνικὴ διακοίνωση πρὸς τὸν ΟΗΕ!

Δύο εἰδικὰ προσεγμένες λέξεις καὶ ἐκφράσεις ἀλλάζουν τὰ πάντα στὸ τοπίο τῆς ἠττοπάθειας, καθὼς θέτουν ἀπὸ τὸ παράθυρο στὸν ΟΗΕ ζήτημα μελλοντικῆς ἐπέκτασης τῶν χωρικῶν ὑδάτων τῆς Ἑλλάδας στὰ 12 μίλια!  Νὰ τί ἀναφέρεται στὴν Ρηματικὴ Διακοίνωση ποὺ κατέθεσε ἡ Ἑλλάδα στὸν ΟΗΕ: "Εἰδικότερα, τὸ "οἰκόπεδο 5033" βρίσκεται σὲ ἄμεση γειτνίαση μὲ τὸ νησιωτικὸ σύμπλεγμα τοῦ Καστελόριζου σχεδὸν ἀγγίζοντας  τὰ τρέχοντα (σ.σ. σημερινὰ) 6 ναυτικὰ μίλια τῶν χωρικῶν ὑδάτων  καθὼς καὶ στὸ νησὶ τῆς Ρόδου σὲ ἀπόσταση 11,2 ναυτικῶν μιλίων"! 

Έλεος: Τρώγαμε κεφτεδάκια από άλογο στα ΙΚΕΑ!

Κιμά αλόγου σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια που προορίζονταν για τα εστιατόρια των ΙΚΕΑ, στην Ελλάδα εντόπισαν οι αρχές στην Τσεχία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά προληπτικά την πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος σε 12 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΙΚΕΑ Ίλβα Μάγκνουσον στο Χέλσινγκμπορκ της Σουηδίας.

Τί είναι η Θεοσοφία;

Συλλογή στοιχείων: Στέλιος Μπαφίτης
Επιμέλεια: Sophia Siglitiki Drekou
Είναι αρχαίο φιλοσοφικό σύστημα, εμποτισμένο με την πλάνη του πανθεϊσμού και της ειδωλολατρίας που ταυτίζουν τον θεό με την ύλη. Η θεοσοφία υποστηρίζει ότι η σοφία αποκτάται από την άμεση γνώση του Θεού. Υποστηρίζει ότι κάθε θρησκεία διακρίνεται σε εσωτερικό και σε εξωτερικό μέρος, δηλαδή την γνώση του Θεού και τους τύπους, και ότι είναι η μόνη που γνωρίζει το εσωτερικό και τις κρυμμένες διδασκαλίες όλων των θρησκειών. Έτσι, εμφανίζεται ως μία υπέρ- θρησκεία, διαλέγοντας από τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά συστήματα αυτά τα στοιχεία που θέλει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο άνθρωπος ειδικών αποστολών.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
O Κώστας Καραμανλής δυο χρόνια μετά τη εκλογική του νίκη το 2009, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, προκήρυξε πρόωρες εκλογές, προκειμένου να φέρει στο τιμόνι της διακυβέρνησης της πατρίδας μας, τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος στη συνέχεια, υλοποιώντας τις εντολές των ηγητόρων της παγκόσμιας διακυβέρνησης μας οδήγησε στην παραίτηση «αμετάκλητα και άνευ όρων» οποιασδήποτε ασυλίας που παρείχε Εθνική κυριαρχία.