“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

☦ Ο Άγιος Εφραίμ εμφανίστηκε σε 10χρονο κοριτσάκι και είπε ότι ο Χριστός θα πάρει τον Κορονοϊό σύντομα.

Εχουν μια βιασυνη να επιβαλουν τις νεες τεχνολογιες, ενας χαρισματκός γεροντας λεει πως δεν θα καταφερουν κάτι με τον εμβολιασμό.

Ο κορονοιος θα φυγει αποτομα οπως αποτομα ηρθε. Ο Θεος θα τον τραβηξει αποτομα, τον εστειλε για να κανει ο ανθρωπος μετανοια.

ΛΟΓΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ:

Συντομα ο Θεος θα τον παρει το Θεό και θα διαψευσθούν οι επιστημονες, θα σταματησει το εργο των εκφραστων της ανομιας.

☦ "Έκπληκτη είδα σε όλη την επικράτεια της Ανατολικής Μεσογείου ως τα βάθη της Ασίας ρασοντυμένους Αγίους να αιωρούνται πάνω στους Έλληνες και να τους φροντίζουν!"

Ακόλουθη μαρτυρία (Αθηνά Σεμάση Ζωγράφου, Αθήνα)

Έκπληκτη είδα σε όλη την επικράτεια της Ανατολικής Μεσογείου ως τα βάθη της Ασίας ρασοντυμένους Αγίους να αιωρούνται πάνω στους Έλληνες και να τους φροντίζουν! Όπου υπάρχουν λίγες εκκλησίες και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για εμάς, εκεί οι Άγιοι και οι Μάρτυρες ήταν πάρα πολλοί για να βοηθήσουν! Παρόλο που οι Έλληνες απογοητευμένοι κατηγορούσαν τον Θεό, οι Άγιοι ήταν δίπλα τους. Έπειτα ο Άγιος Εφραίμ μου είπε:

☦ Σύναξις Ὑπεραγίας Θεοτόκου τῆς Ἰβηριτίσσης (12 Φεβρουαρίου)

Η ἐπωνυμία τῆς ἱερᾶς εἰκόνας τῆς Παναγίας, Ἰβηρίτισσα, ὀφείλεται στὴν Ἱερὰ Μονὴ Ἰβήρων τοῦ Ἁγίου Ὄρους, ὅπου ἡ ἱερὴ εἰκόνα ἔφθασε κατὰ τρόπο θαυματουργικὸ τὸ ἔτος 999 μ.Χ., ἀφοῦ ἐπέπλεε ἐπάνω στὰ κύματα τῆς θάλασσας.

Τὸ ἔτος 1648, μετὰ ἀπὸ ἐπιθυμία τοῦ Πατριάρχου τῆς Ρωσίας Νίκωνος, ἔφεραν στὴ Μόσχα πανομοιότυπο ἀντίγραφο τῆς ἱερᾶς εἰκόνος.

☦Με ένα ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ βαπτιστήκαμε , με ένα ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ θα πεθάνουμε όταν μας ζητηθεί για την πατρίδα την ΑΓΙΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Καμαρώνουν τα σάπια κορμιά όταν τους λέμε για αδιέξοδα πολλά, γιατί αυτοί είναι οι δημιουργοί των από  παλαιά.

Καμάρωναν μέχρι πρότινος οι τύραννοι του κόσμου,  αλλά τώρα φοβούνται αγιάτρευτο κακό  και όπου νάναι  πυρηνική φωτιά που θα εξαπολύσουν τα μαύρα  αφεντικά σε κάθε γωνιά.

Δεν είναι φιλέλληνες, ούτε καν  μοιάζουν με  Έλληνες, αλλά ανθέλληνες, δεν είναι τραγωδία Ελληνική, αλλά δαιμονία αποκρουστική.

Έχουν πλάτες δυνατές, αλλά όχι Αρχαγγελικές.

☦ Αφορμή μετανοίας

Θ.Π: Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου ο οποίος υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια την Πορταϊτισσα

του Αρχιμανδρίτη Βασιλείου Γοντικάκη

Η έκθεση των κειμηλίων είναι ίσως ένας άλλος τρόπος για να καταργήσουμε το άβατον του Αθω

Επειδή με την έκθεσι των αγιορειτικών κειμηλίων στη Θεσσαλονίκη πολλοί θα γράψουν και ήδη γράφουν ­ γι' αυτά που βλέπουν και ακούνε, ίσως δεν θα ήταν άνευ σημασίας να αναφέραμε μερικά πράγματα για εκείνα που συνήθως δεν βλέπουμε και δεν ακούμε· για κάποιους «αοράτους» και ταπεινούς, που αποτελούν τη βάσι της αγιότητος του Ορους και της ιερότητος των κειμηλίων του.

☦ Ὁ πειρασμός τῆς μικροψυχίας

Όταν ο Θεός θελήσει να φέρει τον άνθρωπο σε μεγάλη στενοχώρια, ώστε να μετανοήσει και να εκζητήσει το έλεός του, παραχωρεί να εμπέσει στη μικροψυχία. Και αυτή γεννά την ισχυρή δύναμη της αμέλειας, η οποία τον κάνει και γεύεται τον ψυχικό πνιγμό, που είναι μια γεύση της κόλασης. Απ΄αυτό, χτυπά τον άνθρωπο, μετά, το πνεύμα της φρενοβλαβείας, από το οποίο πηγάζουν ατέλειωτοι πειρασμοί, όπως η σύγχυση, ο θυμός, η βλασφημία, η γκρίνια και η μεμψιμοιρία, οι χαλασμένοι λογισμοί, η μετάβαση από τόπο σε τόπο, γιατί πουθενά δε βρίσκει ανάπαυση, και τα όμοια.

☦ Ο Γέροντας Παΐσιος ήθελε να «συγγενεύουμε» με την Παναγία

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

Ο πατήρ Παΐσιος, όταν ήθελε να πάει να προσευχηθεί στην Παναγία, έκοβε λίγα αγριολούλουδα έξω από την καλύβη του και τα πήγαινε στην Εικόνα Της. «Πώς να πάω με άδεια χέρια να Την παρακαλέσω;», έλεγε.

Ήθελε, ο άγιος Γέροντας, να πηγαίνουμε αφιερώματα στην Παναγία, ό,τι έχει ο καθένας. Έλεγε μάλιστα για κάποιον που πήγε στην Μονή των Ιβήρων, για να προσκυνήσει την Παναγία την Πορταΐτισσα.