“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Συρία έλαβαν όλοι ! SMS με το κείμενο "Game Over"

Images taken from the Al-Nusra Front statement, issued on September 27, 2012, allegedly shows the double bombing at the military headquarters in Damascus which took place on September 26, 2012.
Η συριακή κυβέρνηση απέστειλε σε όλους τους κατόχους κινητών τηλεφώνων της χώρας ένα μήνυμα με τις λέξεις "Game Over", μεταδίδει το πρακτορείο Ασοσιέιτεντ Πρες. Στο μήνυμα γίνεται επίσης έκκληση για να παραδώσουν τα όπλα και να σταματήσουν να πολεμούν το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ Άσαντ. Τα μηνύματα άρχισαν να καταφτάνουν όταν....οι αντάρτες άρχισαν να εκτοξεύουν πυρά κατά της στρατιωτικής βάσης, που βρίσκεται κοντά στη Δαμασκό.

Πονεμένες σκέψεις για τα τεκταινόμενα

ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ…
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ (ο παράς ο πολύς που μας ρίξανε)
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΝ ΡΩΜΕΙΚΟ ΠΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ  ΒΙΟΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ..(το κακό αυτοκαταστρέφεται από μόνο του)
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ  ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

STRATFOR: "Αμερικανικά μεταγωγικά αεροσκάφη στη Σούδα". Τι σενάριο "παίζει"

Ένα σκηνικό προετοιμασίας στρατιωτικών επιχειρήσεων στον Κόλπο, αλλά και στη Βόρεια Αφρική περιγράφει σε ανάλυσή του το Stratfor. Η ανάπτυξη αμερικανικών και γαλλικών δυνάμεων δεν περνά απαρατήρητη και σ΄ αυτή εμπλέκεται και η Σούδα. Δώδεκα αεροσκάφη MC-130H, HC-130N, HC-130P και AC-130 Υ και ελικόπτερα διέσχισαν τον Ατλαντικό Ωκεανό στις 13 Σεπτεμβρίου και προσγειώθηκαν ,σύμφωνα με δημοσίευμα του Stratfor στη Σούδα.  Το Stratfor χαρακτηρίζει με νόημα “ενδιαφέρουσα” αυτή τη “μαζική” αποστολή αεροσκαφών τα οποία συνδέει με αποστολές Ειδικών Δυνάμεων. Στις 24 Σεπτεμβρίου ,επισημαίνει το Stratfor αεροσκάφη F/A-18 προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Moron στην Ισπανία. Οι πληροφορίες θέλουν τα αεροσκάφη αυτά να κατευθύνονται προς τον Περσικό Κόλπο.

Σὲ τρέμουν… Νὰ τὸ θυμᾶσαι αὐτὸ !!!

Καταιγίδα ξεκίνησε... Τὰ σύννεφα βαριά, σκεπάζουν τὴ μικρὴ ζωή μας. Μπόρα εἶναι καὶ θὰ περάσει. Καμιὰ μπόρα δὲν μένει. Μόνο οἱ μπόρες τοῦ μυαλοῦ μᾶς γίνονται κάποτε δυνάστες καὶ μᾶς λυγίζουν, μᾶς γονατίζουν καὶ μπροστὰ σὲ ἕναν ἀνύπαρκτο θεὸ θέλουν νὰ μᾶς βάλουν νὰ προσκυνήσουμε. Κι ἐμεῖς, τότε λυγίζουμε, τότε βογγᾶμε. Μά, ἄλλος πέρα ἀπὸ τὸν ἑαυτό μας δὲν εἶναι ποὺ μᾶς λυγίζει. Νὰ τὸ θυμᾶσαι αὐτό… Κομμάτια ἡ ψυχὴ μᾶς ἔγινε. Ἀναίτια μήπως; Μάθημα στὸ σχολεῖο τῆς ζωῆς κάνουμε, γιατί ξεχάσαμε νὰ λέμε εὐχαριστῶ στὸν Θεό, καλημέρα στὸν γείτονα… Ξεχάσαμε νὰ κοιταζόμαστε σὰν ἄνθρωποι καὶ κάναμε ἐχθρὸ τὸν φίλο, κάναμε ἐχθρὸ τὸν ἀδελφό, κάναμε ἐχθρὸ τὸν χρόνο ποὺ ὅλα μας τὰ φέρνει, ἀλλὰ καὶ ὅλα μπορεῖ νὰ μᾶς τὰ πάρει…

κ. Σαμαρά κανείς δεν σε ανάγκασε να είσαι πρωθυπουργός με το ζόρι..

Περίμενε ολόκληρη τη ζωή του για αυτή τη στιγμή, και πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες τον βλέπουν ως τελευταία ελπίδα στην Ελλάδα για τη σταθερότητα. 
Αλλά για τον Αντώνη Σαμαρά, το να ηγείται της χώρας του δεν είναι  διασκέδαση καθόλου. 
"Νομίζετε ότι ο καθένας μπορεί να είναι ευτυχισμένος όντας πρωθυ/ργός της Ελλάδας;" ρώτησε με χαμηλή φωνή σε συνέντευξη του στους  New York Times την Παρασκευή, τοποθετώντας τους αγκώνες στα γόνατα.  
"Αυτή είναι η πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι πόνος." Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως «δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από το ευρώ», άφησε πάντως να εννοηθεί ότι οι προϋποθέσεις για την παραμονή της στην ευρωζώνη έχουν πολιτικό και οικονομικό κόστος. «Υπάρχει ελπίδα, είναι η μόνη που μπορώ να προσφέρω», τόνισε... exomatiakaivlepo.blogspot.com

Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται…

Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου
Ακούω τον αρχισυνδικαλιστή της ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο (πρώην ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και νυν Σύριζα), να αποκαλεί «ανδρείκελα» τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς και να μας ενημερώνει ότι πρέπει να ρίξουμε «ρουκέτες στις ερπύστριες»! Και, πριν συνέλθω, βλέπω τον βουλευτή Μιχελογιαννάκη (αυτή την περίοδο σταθμεύει στη ΔΗΜΑΡ, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, καθ’ οδόν μάλλον προς Σύριζα) να μας εξηγεί ότι «πρέπει να πάρουμε τα καλάζνικωφ»! Αναρωτιέστε πώς φτάσαμε έως εδώ;

“Απέδωσαν” οι εντολές Σαμαρά!!! Υφυπουργός διόρισε τον θείο του!

Από την αυριανή εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
http://fwtokoyskoysi.blogspot.gr

ΣΤΟΠ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS!

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ … ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε - ατυχώς…  Οι μάγκες αυτοί… ενημερώνουν τον κοσμάκη με δουλειές των bloggers!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!.. (27.9.12)
Παράγινε το κακό με την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας των BLOGS σε βαθμό πρωτοφανούς ασχημοσύνης, από μέρους Ραδιοφωνικών, Τηλεοπτικών σταθμών αλλά και ημερησίων εφημερίδων απανταχού της χώρας. Έχει δε παρατηρηθεί, πως ολόκληρες εκπομπές στήνονται με πηγή πληροφόρησης αποκλειστικά τα blogs χωρίς την παραμικρή “αναφορά της πηγής προέλευσης” .. του ψωμιού που βγάζουν οι αναίσθητοι αυτοί παραγωγοί, που μάλιστα φέρουν και (ατυχώς) τη δημοσιογραφική επαγγελματική ιδιότητα. Και εμφανίζονται στα ώτα των ακροατών τους, αναγνωστών και θεατών τους… σαν παντογνώστες… την ώρα που κάποιος αφανής, μπλόγκερ .. δούλεψε γι αυτούς .. Και δεν ζήτησε τίποτε ο ατυχής…

H αφίσα του Γ. Παπανδρέου...στο Χάρβαρντ!

Ο Γιώργος Παπανδρέου «διδάσκει» στο Χάρβαρντ τον… επανασχεδιασμό της Ευρώπης! Τι; Σας ακούγεται ως φάρσα; Για σκεφθείτε καλά, πριν αρχίσετε να κράζετε! Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι ο καταλληλότερος να μιλήσει για τον επανασχεδιασμό της Ευρώπης; Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε ό,τι μπορούσε για να βυθιστούμε όλοι στον… επανα-σχεδιασμό; Τελικά ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν εκεί στο Χάρβαρντ!  Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, για να διδάξει μέσα από την εμπειρία του στο «Πειραματόζωο Ελλάδα» στους μελλοντικούς Αμερικανούς ηγέτες όλα τα «κόλπα»! Αυτά είναι… ΠΗΓΗ