“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

κ. Παπανδρέου ανακοινώστε το “κόμμα” σας στο Καστελόριζο;

Αν πραγματικά προτίθεστε να φτιάξετε νέο κομματικό σχηματισμό σύμφωνα με την περιρρέουσα ειδησεογραφία…
“Όπως μας ενημέρωσε εγκυρότατη πηγή, ο Παπανδρέου θα ανακοινώσει την ίδρυση του…  μορφώματος που θα δημιουργήσει στις 30 του μήνα στο Καλέντζι! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου” 

Το καρκίνωμα της Ελλάδος και οι μεταστάσεις του

-η βεβήλωση του Παρθενώνα και του πολιτισμού μας-
Παρά τις μεγάλες θυσίες και ανείπωτες στερήσεις που υφιστάμεθα την τελευταία 6-ετία και την αυξανόμενη φτωχοποίηση μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, παρακολουθούμε ως Λαός με απερίγραπτη απάθεια και αδιαφορία τα τεκταινόμενα εις την Πατρίδα μας. 

“Τόν κόσμον μόνον ὁ πόλεμος θά τόν διορθώσῃ ὅπου ἤδη θά ἔλθῃ ἤ καί ἔρχεται μετά καλπασμοῦ”

Φώτο από http://www.pemptousia.gr
Εδώ γίνονται εκλογές προεδρικές, αύριο πιθανώς πολιτικές, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Πιο εκεί κάποιοι με λόγια πασχίζουν να σώσουν τον κόσμο!!
Και στις αρχές της δεκαετίας του 50 ένας Γέροντας που πήρε το προσωνύμιο “ο Ησυχαστής” μας υποδεικνύει πως θα κατευθυνθούν τα πράγματα από τότε…
“Ἡ Ἐκκλησία, ὁ κόσμος, δέν θά διορθωθῇ ἀπό ἐσένα.
Ἐνῶ ἐσύ θά διορθωθῇς, θά τελειωθῇς, θά φωτισθῇς, διά νά φωτίσῃς τούς θέλοντας. 
Τόν κόσμον μόνον ὁ πόλεμος θά τόν διορθώσῃ ὅπου ἤδη θά ἔλθῃ ἤ καί ἔρχεται μετά καλπασμοῦ.
Ἡ δυστυχία θά φέρῃ πολλούς εἰς συναίσθησιν· οἱ δέ ἀμετανόητοι, ἀναπολόγητοι!”
Γέρων Ἰωσήφ ὁ Ἡσυχαστής (Ἐπιστολή ΜΗ΄)

Κεμάλ, ο εμπνευστής του Χίτλερ… λέει Γερμανός συγγραφέας

Οργή έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα νέο βιβλίο Γερμανού συγγραφέα Στέφαν Ίχριγκ, που κυκλοφόρησε από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, με τίτλο «Ο Ατατούρκ, στη φαντασία των Ναζί». Στο βιβλίο του συγγραφέας, όχι άδικα μάλλον, υποστηρίζει πως ο διαβόητος Κεμάλ υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον άλλο μεγάλο εγκληματία του περασμένου αιώνα, τον Χίτλερ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ Ν΄ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!!!

Ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των μουσουλμάνων στη Γερμανία Aiman Mazyek, την προηγούμενη Δευτέρα στη Δρέσδη σε κινητοποίηση κατά αντιμουσουλμανικών εκδηλώσεων

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Στη Γερμανία μια έντονη διαμάχη έχει προκληθεί από την πρόταση αριστερών κομμάτων για την εισαγωγή μουσουλμανικών ύμνων μέσα στις εκκλησίες επ΄αφορμή της εορτής των Χριστουγέννων! Οι πολιτικοί των κομμάτων SPD (σοσιαλιστικό), Πράσινοι και το κόμμα της Αριστεράς έκαναν αυτήνν την ανεδαφική πρόταση με το σκεπτικό ότι θα αποτελέσει «μια χειρονομία ειρήνης και κατανόησης».