“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ”ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οι ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης του "Ισλαμικού Κράτους”" ετοιμάζονται να στείλουν στην Ευρώπη τζιχαντιστές που θα είναι μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες, ανακοίνωσε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ο  ραδιοφωνικός σταθμός ”Deutsche Welle”. 
Το συγκεκριμένο συνταρακτικό γεγονός το  έμαθαν αμερικανικές μυστικές δυνάμεις μέσω αποκρυπτογράφησης κωδικοποιημένων συζητήσεων των επικεφαλών του ”ισλαμικού κράτους”. Φυσικά οι τζιχαντιστές γνωρίζουν ότι είναι αδύνατον να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, λόγω των αυστηρών ελέγχων στα αεροδρόμια.Γι’αυτό τον λόγο θα μεταμφιεστούν σε πρόσφυγες.

ΗΠΑ: Θα διδάσκεται ο Σατανισμός στα σχολεία (βίντεο + φωτο)

Μια απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου έφερε τα πάνω κάτω στην εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία στην Φλόριντα.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου όπως οι Χριστιανοί δίνουν την Βίβλο για να διδάσκεται στα παιδιά και οι άλλες θρησκευτικές ομάδες έχουν το δικαίωμα να πράξουν το ίδιο.

Αντιπαροχή ενόψει. Η καμπάνα στην Αν. Μεσόγειο κτύπησε !!!

Τι περιμένει ο Ερντογάν και δεν επεμβαίνει ακόμα εναντίον της ISIS;
Και ενώ το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου με  298-98, όχι μόνο για να περάσει ο τουρκικός στρατός τα σύνορα της Συρίας στην μάχη εναντίον της ISIS αλλά και για να εξαλείψει τις απειλές που προέρχονται από οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση στο Ιράκ και τη Συρία.

Γεροντας Παϊσιος (Περί Τούρκων)

οι Τούρκοι είναι βάρβαρος λαός… Πά, πά. Όταν σφάζαν τους Αρμένιους, για τρεις μέρες, μύριζε ολόκληρη η πόλη σαν σφαγείο… Οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους, δεν τολμούσε να βγει κανείς στο δρόμο, φωνάζανε, σκοτώνανε…, τρεις ολόκληρες μέρες.

Μακάριο το σπίτι, που όλοι προσεύχονται

ΓΕΡΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ
Μάθε ότι:
Ο μεγαλύτερος και καλύτερος φίλος είναι : Ο Θεός.
Οι καλύτεροι σύντροφοι είναι : Οι γονείς.
Το καλύτερο σπίτι είναι : Το σπίτι σου.
Η καλύτερη ευτυχία είναι : Η καλή συνείδηση.
Η ωραιότερη ημέρα είναι : Η σημερινή.
Ο καλύτερος χρόνος είναι : Τώρα.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο της έντασης στην Κύπρο - Πρόκληση Τούρκων απάντηση Λευκωσίας

Με σοβαρές επιπτώσεις στη διαδικασία των συνομιλιών για το Κυπριακό, εάν οι τουρκικές προκλήσεις συνεχιστούν στην Κυπριακή ΑΟΖ και υπάρξει παρενόχληση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, προειδοποιεί η κυπριακή κυβέρνηση, απαντώντας έτσι σε προκλητική αναγγελία (NAYTEX)  αλλά και ανακοίνωση της Αγκυρας. 

Κοντοζυγώνει η ώρα αδέλφια !!!

Ο Γέροντας Πορφύριος ως Αγιορείτης

Αρχιμ. Βασιλείου Γοντικάκη
Ὁ ἀββᾶς Ἰσαάκ ἀναφέρει, ὃτι ἡ ἡμέρα ταφῆς μας εἶναι ἡ ἡμέρα τοῡ σαββατισμοῡ, τῆς ἡσυχίας καὶ τῆς παύσεως τοῦ ἀγῶνος. Μέχρι τότε ὃλοι ἀγωνιζόμαστε καὶ κρινόμαστε. Σήμερα τιμοῡμε τον γέροντα Πορφύριο, ποὺ εἶναι δῶρο Θεοῡ τετελειωμένο.
Δὲν εὐχόμαστε νὰ ὑπῆρχε κάποιος ποὺ να μᾶς ὲδιδε μιὰ ζωντανὴ μαρτυρία τῆς πίστεως. Οὒτε σχολιάζομε κάποιον ἀσκητή, ποὺ βρίσκεται ἐν ζωῇ, ἀγωνίζεται. Καὶ δὲν ξέρομε πῶς θὰ τελειώσει.
Τώρα εἶναι διαφορετικά. Μιλοῦμε γιὰ κάποιον, ποὺ ἂρχισε καὶ τελείωσε τὸν ἀγῶνα τῆς ζωῆς μὲ ἓνα ἃγιο καὶ θαυμαστὸ τρόπο. Μπορεῖ νὰ πῆ ἀφώνως στὸν Κύριο, ποὺ τὸν ἒστειλε μεταξύ μας: « Τὸ ἒργον ἐτελείωσσα, ὃ δέδωκάς μοι, ἳνα ποιήσω» (Ἰω. 17,5).

Α. Σαμαράς: Κάποιοι φόρεσαν τον Σταυρό του Χριστιανού

Σχόλιο Θ.Π.: “Αεί κολοιός παρά κολοιώ ιζάνει” μ.τ.φ. «κολιός και κολιός απ’ το ίδιο βαρέλι»
Επιμέλεια: Γιώργος Θεοχάρης
Για κάποιους που φόρεσαν χαμόγελο ηθοποιού και τον σταυρό χριστιανού μίλησε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ, φωτογραφίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα.

Παγίδευσε η Αμερική την Τουρκία;

Έπεται συνέχεια… Τα νερά είναι βαθειά για αυτό και όλοι οι ισχυροί της γης “παίζουν τα ρέστα τους”
Ή όποιος ανοίγει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Μπορεί η περιβόητη δολοφονική οργάνωση της ISIS να είχε την λογιστική υποστήριξη της Τουρκίας αλλά τελικά ανάβει τον πυροκροτητή του Κουρδικού μέσα στα χέρια της. Και σε λίγο η Τουρκία θα τρέχει και δεν θα φτάνει.