“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

H Κοσμοχαλασιά και η Αναλαμπή με το Ποθούμενο

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ    
-Σύνελθε ρε φίλε, σε λίγο θα έχουμε πόλεμο!!
-Άντε ρε μας έπρηξες εδώ και χρόνια με την καταστροφολογία σου...
Ο νεαρός με το frento-espesso τα έβαζε με τον δικτυωμένο του χωριού  (ήταν το παρατσούκλι του δεύτερου που βρισκόταν μόνιμα κολλημένος στο διαδίκτυο). Έτσι τα λόγια πηγαινοερχόταν μεταξύ τους δίχως νόημα μέχρι που  παρενέβη ένας τρίτος αρκετά ηλικιωμένος στους χρόνους και σεβάσμιος στους λόγους ο μπάρμπα- Ποθητός.

ΒΟΜΒΑ ΤΡΟΙΚΑΣ: "Κλείστε ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΛΑΡΚΟ χωρίς αποζημίωση προσωπικού" !

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 
Σε συναγερμό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργείο Άμυνας και οι σύμβουλοι της κυβέρνησης για την εξυγίανση των εταιριών ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ μετά το χθεσινοβραδινό τελεσίγραφο της τρόικα με μέιλ να κλείσουν οι τρεις αυτές επιχειρήσεις ακόμα και χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων!

"Η Συρία θα είναι η αρχή του ολοκαυτώματος"

του Χρήστου Α. Καπούτση 
Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι; Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα. Περιμένουμε, με δικαιολογημένη αγωνία, το στρατιωτικό πλήγμα των αμερικανών και των συμμάχων τους εναντίον της Συρίας.  Ο Αμερικανός Πρόεδρος ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, που είναι και κάτοχος του Βραβείου ΝΟΜΠΕΛ για την ΕΙΡΗΝΗ, αποφάσισε την λύση στρατιωτικού χαρακτήρα στη σπαρασσόμενη Συρία. Επέλεξε τη στρατιωτική βία, από τη διπλωματία…

Η Le Monde προβλέπει «μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα»

Στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 Ρίχτερ ανήκει η Ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»! 
Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν από πενήντα επιστήμονες, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι σεισμολόγοι και μηχανικοί.