“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο Άγιος Ραφαήλ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συλλείτουργο με Παπικό

Το έτος 1452 μ.Χ. το Έθνος υπέστη μια μεγάλη δοκιμασία, την «Ψευδοένωση» των Εκκλησιών…
Στην Κωνσταντινούπολη, στις 12 Δεκεμβρίου 1452, με πρωτοβουλία του Παλαιολόγου (είχε την απατηλή εντύπωση ότι έτσι εξυπηρετούσε το Έθνος, ξεχνώντας ότι ο μόνος φίλος και ανίκητος σύμμαχος είναι ο ίδιος ο Σωτήρας Χριστός) γίνεται «ενωτική λειτουργία», παρόντος του Καρδινάλιου Ισιδώρου(απεσταλμένου του Πάπα).

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στη Λέσβο ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ πάπας Φραγκίσκος

Ἡ εἴδηση περί ἐλεύσεως τοῦ προκαθημένου τῆς Δύσεως πάπα Φραγκίσκου Μπεργκόλιο στήν πατρίδα μας καί συγκεκριμένα στήν ἁγιοτόκο νῆσο τῆς Λέσβου, ἰδιαιτέρως ἐμπερίστατη τόν καιρό αὐτό λόγῳ τῆς κατακλύσεώς της ἀπό μεταναστευτικούς καί προσφυγικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς, ἐρεθίζει ὄχι λίγο τόν πολύπαθο ὀρθόδοξο λαό μας καί τόν ὠθεῖ νά ἀντιδράσει δυναμικά δηλώνοντας ἀπερίφραστα τήν κάθετη ἀντίθεσή του στήν ἐπίσκεψη αὐτή.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την ΠΟΛΗ

Γράφει o Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τι νομίζεται ότι μόνο ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ο κακός; Σχεδόν  όλο το σινάφι της τουρκικής ελίτ έχει κυριαρχικές βλέψεις στα νησιά του Αρχιπελάγους μας ΑΙΓΑΙΟΥ.
Η υφηγήτρια δρ. Sevtap Demirci, η οποία ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου (πρώην Robert College) σε ερώτηση που της διατυπώθηκε  σχετικά με την χρονική διάρκεια ή την λήξη της συνθήκης της Λωζάνης το 1923 μεταξύ των άλλων της ¨ξέφυγαν¨ και τα παρακάτω που είναι σήμερα τόσο γεωπολιτικά  επίκαιρα.
¨Η κ. Demirci δήλωσε στο Odatv (5/4) τα εξής:
Η κ. Demirci απαντώντας στο ερώτημα για το ζήτημα των Νησιών του Αιγαίου τόνισε:

ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΗΧΟΥ (ΠΛ. Γ΄)

Απολυτίκιον  Ήχος βαρύς
Κατέλυσας τώ Σταυρώ σου τόν θάνατον, ηνέωξας τώ Ληστή τόν Παράδεισον, τών Μυροφόρων τόν θρήνον μετέβαλες, καί τοίς σοίς Αποστόλοις κηρύττειν επέταξας, ότι ανέστης Χριστέ ο Θεός, παρέχων τώ κόσμω τό μέγα έλεος.

Γεωπολιτικός Εφιάλτης ήταν, ο Πάπας να περπατάει στα νερά του Αιγαίου και ο Ερντογάν να ζητάει τα “νόμιμα”;

Γράφει  ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μόλις ξύπνησα από τον εφιάλτη άνοιξα αμέσως τον υπολογιστή και σέρφαρα στην επικαιρότητα και σε ότι άλλο σχετικό. Στον εφιάλτη μου είδα τον Πάπα χαμογελαστό.

Και κατά της NASA… η παρέα Ερντογάν:”Τι ξέρουν αυτοί μπροστά στους Τούρκους;”

Έχει τρελαθεί εντελώς η ισλαμιστική παρέα του Ερντογάν στην Τουρκία, υπό την ανοχή βεβαίως-βεβαίως, Αμερικανών και Ευρωπαίων, των Ελλήνων περιλαμβανομένων. Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η δήλωση του Τούρκου υπουργού Δασών και Υδάτινων Πόρων Βαϊσέλ Έρογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Τουρκία κατέχει ανώτερη της NASA τεχνολογία όσον αφορά την πρόβλεψη του καιρού. 

Βόμβα Ερντογάν: Τέλος στις επαναπροωθήσεις προσφύγων χωρίς «μπαξίσι»

«Βόμβα» στην συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επαναπροώθηση Σύρων προσφύγων από την Ευρώπη έβαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Η Τουρκία δεν θα υλοποιήσει τη συμφωνία να πάρει πίσω πρόσφυγες αν η ΕΕ δεν εκπληρώσει τις δικές της δεσμεύσεις» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος όπως αναφέρει το Reuters.
Βάσει της συμφωνίας η Άγκυρα θα παίρνει πίσω όλους τους μετανάστες και πρόσφυγες που περνάνε από το Αιγαίο για να μπουν παράνομα στην Ελλάδα.

Μεσ’ του Αιγαίου τα νερά ΑΓΓΕΛΟΙ φτερουγίζουν και όχι ο Πάπας.

Ο Άγιος Ραφαήλ θα τους υποδεχτεί όλους στην Λέσβο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μήπως κάνω λάθος ;
Την μια ημέρα μας ανακοινώνει… «Η πατρίδα μας είναι σε οριακό σημείο. Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Iερώνυμος http://www.newsbomb.gr/ 04 Απριλίου 2016 17:17