“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η «συμμαχία με το διάβολο» δεν σας ευνόησε κ. Τσίπρα!

Στο τελευταίο άρθρο μου, την Κυριακή 12-7-2015, με τίτλο, «αν έχεις Τσίπ(ρ)α επάνω σου παραιτήσου Κα(η)μένε», προκαλούσα μετ’ επιτάσεως, τον ένα εκ των δύο εταίρων της συγκυβέρνησης, τον κ. Καμένο, να παραιτηθεί … χθες αν εξαπατήθηκε από τον πρωθυπουργό!
Δεν το έπραξε αν και αρχικά υποκρίθηκε το παλληκάρι (της …φακής), δηλώνοντας …παραίτηση! Κρίμα! Δεν το τόλμησε ο Κα(η)μένος. Μάλλον τον πρόδωσαν οι αισθήσεις του που …κάηκαν μονομιάς! Δεν είδε το διαρκές δούλεμα του κ. Τσίπρα, ακόμη και προς κάποιους συναγωνιστές του, που μάταια προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Δεν οσφράνθηκε το …καμένο πλέον μέλλον του! 

Η Παναγία είναι η Μάνα η δική μας και του έθνους μας

Αύγουστος, ο μήνας της Παναγίας
Ο Αύγουστος για τoν Ελληνισμό, είναι ο μήνας της Παναγίας, καθώς θυμάται και τιμά την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Η γιορτή της Παναγίας, θεωρείται από τις κορυφαίες της Χριστιανοσύνης, ενώ η προετοιμασία των πιστών, που αρχίζει από την 1η Αυγούστου με τη νηστεία, διαρκεί 15 ολόκληρες ημέρες, μέχρι τον ευλογημένο Δεκαπενταύγουστο. Η Παναγία υπέφερε όχι ως θεάνθρωπος ή πεφωτισμένη αγία, αλλά ως θνητή και ως μάνα. Είναι εκείνη που δέχτηκε ταπεινά την εύνοια του Θεού και γέννησε τον Λυτρωτή, που για εκείνη δεν ήταν άλλος από το αγαπημένο της παιδί.

Αποσταθεροποίηση στην Τουρκία προκαλεί πονοκέφαλο στη Ρωσία

7 Αυγούστου 2015 Σεργκέι Στρόκαν
Η διπλή επίθεση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε τζιχαντιστές του (ISIS) και Κούρδους μαχητές στη Συρία, στα τέλη Ιουλίου, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον περιφερειακό ρόλο του μόνου ισλαμικού κράτους - μέλους του ΝΑΤΟ, την ώρα που αναζωπυρώνεται η συζήτηση γύρω από τη διεθνή τρομοκρατία.

Πούτιν : Η νέα τάξη πραγμάτων λατρεύει τον Σατανά

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων λατρεύει τον Σατανά και έτσι επιδιώκει η Ρωσία να παραμείνει απ έξω από αυτή την κατάσταση. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρωσία και το ιράν είναι δύο λαοί που αντιστέκονται επιτυχώς στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και το κάνουν στο όνομα του Θεού... Η δήλωση του  Πούτιν για τον σατανισμό ήταν αιχμηρή για την παγκόσμια ελίτ, αφού προωθεί τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους.