“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ !!!

Χρυσάφι εκλύει υποθαλάσσιο ηφαίστειο κοντά στη Σαντορίνη
Χρυσάφι και σπάνια μέταλλα στρατηγικής σημασίας όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ότι εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης. 

Οι άγιες 40 Παρθενομάρτυρες

Οι Σαράντα γυναίκες μάρτυρες άσκήτριες κατήγοντο από την Άδριανούπολιν της Θράκης και ζούσαν εκει ως μαθήτριες του Διακόνου Αμμούν. Την εποχή έκείνην το έτος 305 μ.Χ. βασίλευε ό αύτοκράτορας Λικίνιος στο ανατολικό μέρος της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, φοβερός διώκτης των Χριστιανών. Ό Λικίνιος λοιπόν είχε δώσει διάταγμα γιά έξόντωση των Χριστιανών, και ή τυραννική του διαταγή έφτασε σ' όλες τις πόλεις και τα χωριά, και οι Χριστιανοί πεφτανε στον ιερό αγώνα της πίστεως μέ αυτοθυσία, διότι δεν ύπετάχθησαν στην απειλή του και δεν προσκύνησαν τα είδωλα.

Πώς ανακοινώνουν έναν πόλεμο οι Αμερικανοί πρόεδροι–Από τον Ρίγκαν ως τον Μπους το νεότερο

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε διάγγελμα για το θέμα, αλλά ακόμη η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Αν όμως τελικά το Κογκρέσο δώσει την έγκρισή του για την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, στις ΗΠΑ γνωρίζουν πώς θα το ανακοινώσει αυτό ο πρόεδρος. Υπάρχει μία συγκεκριμένη παράδοση.

Αναβρασμός στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ: “Δεν κατατάχθηκα για να πολεμήσω στο πλευρό της Αλ Κάιντα” !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ο Τ.Κέρι χρησιμοποίησε φωτό από το Ιράκ για να τεκμηριώσει την χρήση χημικών!
Oταν ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, δηλαδή το ίδιο το κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία για να ... "αποδείξει" ότι στην Συρία η κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά, τότε ποια η πιθανότητα  να  είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο υπουργός και κατ'επέκταση οι ΗΠΑ;

“ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΒΕL EIΡΗΝΗΣ”

Bρυξέλλες, Δ.Πορφύρης /Π.Σταφυλά 
«Να πάρουμε το Νόμπελ Eιρήνης από τον Ομπάμα», τιτλοφορείται άρθρο του Uli Windisch που φιλoξενείται στο ελβετικό Les observateurs.ch. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κάποιοι ειδικοί αναλυτές κατηγορούν τον πρόεδρο Ομπάμα ότι θέλει να βοηθήσει τους ισλαμιστές και κυρίως τους λεγόμενους Αδελφούς Μουσουλμάνους, παντού και όπου αυτό είναι δυνατό, χωρίς να υπολογίζει τις καταστροφικές συνέπειες για τις χώρες.  Οι ΗΠΑ διατείνονται ότι ενεργούν για λόγους ηθικούς ανθρωπιστικούς... την ίδια ώρα οι ΗΠΑ μοιάζουν μ'ένα κράτος αμφιλεγόμενο, αυταρχικό, ολοκληρωτικό που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα νόμιμα και παράνομα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του περιφρονώντας παράλληλα αυτά όλων των άλλων χωρών και αδιαφορώντας για τις μαζικές δολοφονίες και διωγμούς των χριστιανών μέσα σ' αυτές τις χώρες χωρίς την παραμικρή αντίδραση…Για να τελειώνουμε με την «Obamamania» ας του πάρουμε το Νόμπελ ειρήνης ενώ αυτός θα χαρτοπαίζει κοιτάζοντας στην τηλεόραση τον πολεμικό του στόλο να επιτίθεται στη Συρία και να σκοτώνει ακόμη περισσότερο κόσμο σαν να πρόκειται για τρομοκράτες.» 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ: Τι θα γίνει μετά την επέμβαση στη Συρία;

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!
Πραγματικά ανατριχίλα προκαλούν τα όσα προβλέπει ο πατέρας Ελπίδιος για τον ερχομό του Αντίχριστου. Οι δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, η επικείμενη εισβολή στη Συρία, καθώς και η εμπλοκή του Ισραήλ και του Ιράν, σύμφωνα με τον πατέρα Ελπίδιο, θα σταθούν το προπαρασκευαστικό στάδιο για την έλευση του ψευδοπροφήτη που θα φέρει, υποτίθεται, την παγκόσμια ειρήνη. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του πατέρα Ελπίδιου στις 6 Αυγούστου (δηλαδή πολύ πριν γίνει γνωστή η πρόθεση των ΗΠΑ για εισβολή στη Συρία), που κυριολεκτικά τα λέει όλα: