“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η άρχουσα τάξη στήνει νέο δικομματισμό !!!

Εδώ και δύο ημέρες περίπου έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται μια είδηση – φήμη, η οποία όμως δεν διαψεύδεται. Η είδηση λέει ότι ο κ. Σαμαράς σχεδιάζει (δέχεται εισηγήσεις, το λένε) να διαλύσει την Νέα Δημοκρατία και στη θέση της να ιδρύσει μια ευρύτερη Κεντροδεξιά παράταξη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό (λες και οι υπόλοιποι έχουν....κινέζικο προσανατολισμό). Η παράταξη αυτή θα συμπεριλάβει (λέει) μέσα και κεντρώα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Τα ονόματα μάλιστα που ακούγονται δεν είναι άλλα από τα ίδια τα πολυφθαρμένα πολιτικά πρόσωπα του παρελθόντος, πολλά από τα οποία αποδοκιμάστηκαν από τον ίδιο το λαό, καθώς  και διάφοροι μαϊνατανοί των τηλεπαραθύρων των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Ο Σαμαράς εκτελεί… συμβόλαια θανάτου!!!

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη συμπεριφέρεται από κοινού με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ σαν κοπάδι λύκων που έχει πέσει πάνω στον ελληνικό λαό για να τον κατασπαράξει

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Ανατριχιαστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Η «εθεολοδουλεία» προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και η ακραία αντεργατική επιθετικότητα της αχρείας συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, έχουν αποχαλινώσει τους υπαλλήλους των ξένων επικυρίαρχων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Κυβέρνηση και τρόικα διαγωνίζονται πλέον ποια από τις δύο θα προωθήσει τα πιο σκληρά μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού και της χώρας. Παράλληλα, η επίσκεψη στην κατεχόμενη Αθήνα της γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, οδήγησε στην έκλειψη οποιασδήποτε αυταπάτης περί αλλαγής της ολέθριας γερμανικής πολιτικής απέναντι στην Ελλάδα.

Διέρρευσε σχέδιο κεραυνοβόλου πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας - Τι προβλέπει

Διπλωματική ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας από την διαρροή τηλεγραφήματος στο WikiLeaks του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο φέρει την υπογραφή της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κίντον, σύμφωνα με το οποίο το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι έτοιμο για μαζική επίθεση στην Ρωσία! Το τηλεγράφημα διέρρευσε στην βρετανική εφημερίδα «The Guardian» και βέβαια δημιουργεί ανατριχίλα στον πλανήτη. "Το σχέδιο είναι άκρως απόρρητο", τόνιζε στο μήνυμά της η Κλίντον προς τους επιτήδειους Αμερικανούς διπλωμάτες στο ΝΑΤΟ και πρέπει να αρνηθούμε την ύπαρξή του ακόμα και αν διαρρεύσει"! Σύμφωνα με το σχέδιο προβλέπεται η έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων από εννέα μεγάλες στρατιωτικές βάσεις από τις οποίες θα προέλθουν τα στρατεύματα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Πολωνία.