“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, Ο… «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τελευταίο ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ, έδειξε για άλλη μια φορά το τι πραγματικά εκπροσωπεί και το τι «συμβολίζει».
Η λατρεία του Πάπα Φραγκίσκου αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δεχτούν τον Αντίχριστο και βλέποντας τα εκατομμύρια παραπλανημένων γεμάτους λατρεία θαυμαστές του Πάπα Φραγκίσκου, βλέπετε ακριβώς την υποδοχή που θα έχει ο Αντίχριστος όταν εμφανιστεί : 

Το 22 χάθηκε η ευκαιρία αλλά ποτέ δεν είναι αργά

Της Μελίνας Κονταξή
Οι Τούρκοι δεν αποτελούσαν την πλειοψηφία στην Μικρά Ασία αλλά οι Ελληνες της οθωμανικής αυτοκρατορίας, που υπολογίζονταν στο 20% του πληθυσμού πριν το 1914, και με την συνθήκη των Σεβρών έπαιρναν το 6% του πρώην Οθωμανικού εδάφους. 

Στα κόκκινα! Πληροφορίες πως οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό μαχητικό!

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ένα ρωσικό τζετ, το οποίο όπως λένε παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.
Όπως φέρονται να αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά όπως μεταδίδει και η Daily Mail μία μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το Σάββατο στην πόλη Χουραϊτάν της βόρειας Συρίας, την ώρα που στον ουρανό βρίσκονταν τρία μαχητικά αεροπλάνα.

“ο κύβος ερρίφθη”. Η Ελλάδα να αποφασίσει αν κρατήσει ουδέτερη στάση στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Τα τελευταία 24ώρα ουδείς προλαβαίνει την εξέλιξη των διεθνών γεγονότων που μάλιστα διαδραματίζονται στην  ευρύτερη γειτονιά μας και την στιγμή που η Ελλάδα μοιάζει σαν πουλάκι γυμνό εξ αιτίας του μνημονιακού καύσωνα στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει.
Η Τουρκία δέχεται τρομακτικές πιέσεις.
¨Μακελειό με δύο εκρήξεις στην Άγκυρα -Δεκάδες νεκροί και τραυματίες. Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, με απόσταση 10-20 δευτερολέπτων, κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η… «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Καταδικασμένοι οι Τούρκοι να παρακολουθούν εν μέσω της μεγάλης επιδείνωσης της κρίσης στην Συρία και της ρωσικής επέμβασης που τους έχει θορυβήσει ξυπνώντας παλιές οδυνηρές αναμνήσεις, την συνεχή κάθοδο του ρωσικού πολεμικού στόλου από την Μαύρη Θάλασσα μέσω του Βοσπόρου και των Στενών του Ελλήσποντου, προς την Α. Μεσόγειο.

“το έλα να δεις” Γεωπολιτικά τώρα

Φώτο από veteranos.gr
Το “έλα να δεις”  γίνεται  στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου.
Δεν παρελαύνουν μόνο οι Ρώσοι με τα πλοία τους αυτές τις μέρες, ήρθαν και οι Αμερικάνοι για τονίσουν την παρουσία τους στον Εύξεινο Πόντου.