“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση ΗΠΑ στην Ελλάδα να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες – Θεωρούν δεδομένη την ελληνοτουρκική σύγκρουση – Δημοσκόπηση στην Τουρκία για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

Εξαιρετικά δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Πριν από λίγο οι ΗΠΑ με παρέμβαση τους ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μην εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες στην Τουρκία.
Η παρέμβαση αυτή σημαίνει ότι η Ελλάδα μπαίνει στη μέση μετά και τις σημερινές απειλές του Τούρκου πρέσβη που αποκαλύψαμε. Αυτό είναι το πρώτο σημείο.

Ρ.Τ Ερντογάν για θανατική ποινή: «Γιατί να τους κρατήσω στη φυλακή και να τους ταΐζω;»

Στο τραπέζι κρατά την επαναφορά της θανατικής ποινής για όσους συμμετείχαν στο πραξικόπημα της περασμένης Παρασκευής στην Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχέδιο το οποίο όπως φαίνεται αρνείται να διαπραγματευτεί με ΗΠΑ και ΕΕ.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας σε συνέντευξή του στο CNN ξεκαθάρισε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο αίτημα από το Κοινοβούλιο της χώρας δεν μπορεί να το αρνηθεί.

ΗΡΘΕ η ώρα των ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΕΔΩ και λίγες ώρες οι τούρκοι μας “μούτρωσαν”. Περίμεναν με συνοπτικές διαδικασίες να πάρουν τους 8 αιτούντες άσυλο τούρκους από την Αλεξανδρούπολη. Ο λόγος που βιάζονται είναι για να επαναφέρουν δια της νόμιμης οδού την Θανατική Ποινή.
Αν το κάνουν πριν τους πάρουν γνωρίζουν ότι δεν θα τους πάρουν και αυτό διότι θα παραβιαστούν βασικές αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου.

ο “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ” στην Τουρκία εν αγνοία του “ΕΚΤΕΛΕΙ” το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Κατακλυσμιαίο ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ μέσα από τα γεγονότα έρχεται να σκεπάσει και να προστατεύσει την ΕΛΛΑΔΑ.
Και εξηγούμαστε: Παγκόσμιος ανησυχία. Το σχέδιο της νέας εποχής ¨ντελαπάρισε¨ με τα πρόσφατα γεγονότα της  Τουρκίας. Μαϊμού πραξικόπημα με έτοιμες λίστες θανάτου, εμφύλιος και διχασμός με  οικονομική καταβαράθρωση;