“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταντήσετε τους Έλληνες όπως το κοριτσάκι στο βίντεο - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


«και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι, ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού» (Αποκ. 13, 16-17)

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενο από 14 αεροσκάφη, τα έξι οπλισμένα, προκάλεσαν σήμερα στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο δύο παραβάσεις και εννέα παραβιάσεις.
 Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

http://www.newsbomb.gr

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Φοβάμαι πως το μόνο πράγμα που λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι... τα ρολόγια! Κατά τα άλλα η λίστα της απογοήτευσης είναι τεράστια:
επαγγελματίες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, καναλάρχες, επιχειρηματίες, οικονομικοί παράγοντες, τραπεζίτες, πολιτικοί φορείς, συνδικαλιστές, φοιτητικές παρατάξεις, καλλιτέχνες, επιστήμονες, πνευματικός κόσμος, αθλητές, εκπαιδευτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι, αγρότες, συνταξιούχοι, μαθητές, νοικοκυρές, άνεργοι.
'Όλοι μαζί παρακολουθούμε αδρανείς τη χώρα να βυθίζεται καθημερινά σε ένα τέλμα που δεν της αξίζει. Δεν μπορεί... Πρέπει να υπάρχει λύση! Αλλά δεν γίνεται να την περιμένουμε πάντα από τους άλλους. Οφείλουμε να γίνουμε εμείς, οι "άλλοι"!

http://www.newsbomb.gr