“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Την τρόμαξαν τα σχόλια! Μας τρομάζει η σκέψη..

Τρομάζουμε στην σκέψη πως αν προχωρήσει η οικουμενική κυβέρνηση, υπάρχει πιθανότητα να δούμε την Ρεπούση Υπουργό Παιδείας ...



Δείτε (ΞΑΝΑ) το βίντεο..

ΣΤΟΝ Α(ΡΙ)ΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!


ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα νέα στοιχεία για την ανεργία!

Στο 21,7% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο του 2012, έναντι 15,2% που ήταν το Φεβρουάριο του 2011 και 21,3% τον Ιανουάριο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 318.435 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2011 (αύξηση 42,3%) και κατά 14.237 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2012 (αύξηση 1,3%) και διαμορφώθηκαν σε 1.070.724 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 336.589 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2011 (μείωση 8,0%) και κατά 19.729 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2012 (μείωση 0,5%) και διαμορφώθηκαν σε 3.872.243 άτομα. Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 25.930 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2011 (αύξηση 0,8%) και κατά 7.824 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2012 (αύξηση 0,2%). 

Νέα δημοσκόπηση δίνει πρώτο κόμμα τoν ΣΥΡΙΖΑ !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 23,8%, η ΝΔ 17,4% και το ΠΑΣΟΚ μόλις 10,8%
Πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες που ο Α. Τσίπρας είχε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές 2012 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της Marc τα κόμματα λαμβάνουν τα εξής ποσοστά: ΝΔ: 17,4%, ΣΥΡΙΖΑ: 23,8%, ΠΑΣΟΚ: 10,8%, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,7%, ΚΚΕ: 6%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 4,9%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,2%

Σουρωτήρι το Αιγαίο….!!!

Αλωνίζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – 46 παραβιάσεις και παραβάσεις!
Σουρωτήρι το Αιγαίο. Κάπως έτσι πρέπει να είναι ο τλιτλος της σημερινής ημέρας για όσα διαδρματίστηκαν στον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) αλλά και το FIR Αθηνών, με μια τουρκική Αεροπορία να μη σταματά κυριολεκτικά πουθενά, παρά μόνο να αποχωρεί όταν τελείωναν τα καύσιμα των αεροσκαφών και ελικοπτέρων της. Έτσι αριθμό ρεκόρ παραβιάσεων και παραβάσεων είχαμε σήμερα στον ΕΕΧ, σε μια έξαρση της τουρκικής επιθετικότητας, με μια Αθήνα άτολμη να ψάχνει να βρει κυβέρνηση.

Ποιά είναι η 7-χρονη που συγκίνησε τον Πούτιν και την φιλοξένησε στο Κρεμλίνο;

Ένα κοριτσάκι φιλοξένησε σήμερα στο Κρεμλίνο ο νέος ένοικος – πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντίμιρ Πούτιν. Ήταν η 7χρονη   Σόνια, η οποία είναι ασθενής του Ομοσπονδιακού Κέντρου παιδικής ογκολογίας της Μόσχας. Τον περασμένο ο Φεβρουάριο ο κ. Πούτιν γνώρισε το κορίτσι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Κέντρο. Τότε η Σόνια, που κάνει επί 4 χρόνια  θεραπεία, του χάρισε ένα φλιτζάνι του καφέ με πιατάκι, το οποίο είχε ζωγραφίσει η ίδια.Του ζήτησε τότε την άδεια να επισκεφτεί με κάποιο τρόπο «το Κρεμλίνο, τον κόκκινο πύργο»,όπως του είπε. Ο κ. Πούτιν υποσχέθηκε να εκπληρώσει την επιθυμία της. Σήμερα η Σόνια με τους γονείς της ξεναγήθηκαν στο Κρεμλίνο. Έπειτα πέρασαν στο μεγάλο παλάτι του Κρεμλίνου, όπου τους περίμενε ο κ.Βλαντίμιρ Πούτιν. Δείτε σε video την υποδοχή και την ξενάγηση της μικρής Σόνιας στο Κρεμλίνο από τον κ. Πούτιν

Putin meets 7-year-old cancer patient in Kremlin από tvnportal

"Κλείδωσε" η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014.

Πρότεινε "οικουμενική κυβέρνηση" μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014 ο Φώτης Κουβέλης μετά την συνάντησή του με τον Ε.Βενιζέλο, οριστικοποιώντας την δημιουργία κυβέρνησης από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αφού κανείς άλλος δεν συμφωνεί να συμμετάσχει σε "μνημονιακή κυβέρνηση". Το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα σχηματιστεί η κυβέρνηση εν μέσω της διερευνητικής εντολής του Ε.Βενιζέλου ή κατά την σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο. Αμέσως μετά ο Ε.Βενιζέλος είπε ότι "Είμαστε πολύ κοντά με τον Δ.Κουβέλη. Είμαι αισιόδοξος". Στη ΝΔ ήδη έχουν αποδεχθεί τη νέα συγκυβέρνηση.

defencenet

FARAGE: “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.”

Ο Τιτανικός της ΕΕ, χτύπησε παγόβουνο…
Για να ακουστεί και μια άλλη φωνή, γιατί προσωπικά έχω ΓΚΑΝΙΑΣΕΙ με τις οσφυοκαμψίες στο Ευρώ και στους Ευρω-εξοντωτές μας (και ουδόλως εταίρους μας) που ακούω μέρα νύχτα απ'τη συστεμική προπαγάνδα στα ελληνικά ΜΜΕ.  

Δείτε το βίντεο...


thesecretrealtruth

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡOΚΛΗΣΗ ΤOΥ ΥΠ.ΠO: Παρέδωσε Ι. Ναό στο Τεκτονικό Ίδρυμα!

Γράφει ο  Μαν. Μηλιαράκης
Με πρόσχημα την πραγματοποίηση συναυλίας Με άδεια της αρμόδιας Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και εν αγνοία της οικείας Μητροπόλεως παραχωρήθηκε ο ιερός ναός του Αγίου Γεωργίου (Κάστρου) Κερκύρας για να πραγματοποιηθεί συναυλία υπό την αιγίδα του Τεκτονικού Ιδρύματος και με παρουσία και ομιλία του «Ενδοξ. Μεγάλου Διδασκάλου»! Η συναυλία εδόθη από τη Φιλαρμονική Ένωση Κερκύρας, στις 11 Μαρτίου 2012, στις 7.30 το βράδυ. O ιστορικός ιερός ναός του Αγίου Γεωργίου - Κάστρου, υπάγεται στην Αρχαιολογική Εταιρία του Υπουργείου Πολιτισμού και η Ι. Μητρόπολη Κερκύρας δεν έχει καμία δικαιοδοσία για τη χρήση - λειτουργία του ναού……..

Οι Τούρκοι δοκιμάζουν στρατεύματα και γέφυρες στον Έβρο…!!!

«Επιτέλους ξυπνήστε» θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του θέματος, εάν απευθυνόταν προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Την ίδια στιγμή, που η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση εθνικής συνεννόησης, κυβέρνησης, και φυσικά σχεδίου που να καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της χώρας, ανάμεσα στους εκτός συνόρων «θεατές» βρίσκονται και ορισμένοι που συνεχίζουν τη «συνήθη» δραστηριότητα τους. Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, στο κέντρο εκπαίδευσης πλωτών μέσων των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων, στην Πόζνα, απέναντι από το προγεφύρωμα της Αδριανούπολης (Κάραγατς), στη ζώνη ευθύνης της ελληνικής XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI M/K MΠ), σημειώνεται έντονη δραστηριότητα.

Οι "ευαισθησίες" των Γερμανών !!!!

Οι Γερμανοί για τη Χρυσή Αυγή…
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή με ποσοστό που αγγίζει το 7% απασχολεί το σύνολο των Γερμανών αρθρογράφων, οι οποίοι περιγράφουν το κόμμα ως «νεοναζιστικό», «ρατσιστικό» και «φασιστικό» και αναζητούν τα αίτια της ενίσχυσής του στην οικονομική κρίση και στις δραματικές διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα. Η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, στο κύριο άρθρο γνώμης της, αναφέρεται σήμερα στους «κινδύνους που κρύβουν εθνικισμός και λαϊκισμός για την Ευρώπη». Στο άρθρο γίνεται ειδική αναφορά στην περίπτωση της Ελλάδας και επισημαίνεται ότι η τύχη της Ευρώπης και του ευρώ θα έχει κριθεί ως το τέλος Αυγούστου.

Βίντεο και φωτογραφίες-ντοκουμέντα. "Μπαχαλάκηδες" παρέα με την αστυνομία

Βίντεο και φωτογραφίες-ντοκουμέντα αποκαλύπτει το enikos.gr. Στο βίντεο και τις φωτογραφίες βλέπετε μια ομάδα ατόμων να πετούν πέτρες  δίπλα από τους αστυνομικούς.

''Με τυραννούν οι ομορφιές …”

Οι “Mέλισσες” είναι ένα από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια που έχουν γραφτεί και προέρχεται από τον ωραίο ούτως ή άλλως δίσκο του Γιώργου Καζαντζή Ίσαλος Γραμμή. Τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Καζαντζής, τους στίχους η Ελένη Φωτάκη και σε πρώτη εκτέλεση τραγουδάει η Φωτεινή  Βελεσιώτου. 
Απολαύστε το….