“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η Τουρκία ζήτησε από τις ΗΠΑ πάνω από 100 πυραύλους για την Πολεμική της Αεροπορία !!!

Στο φόντο της οξυνόμενης κατάστασης στη Συρία η Τουρκία ζήτησε από τις ΗΠΑ να της πωλήσουν 117 πυραύλους Sidewinder τάξης «αέρος-αέρος». Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου, η Τουρκία σκοπεύει να εξοπλίσει μ΄ αυτούς τους πυραύλους τα καταδιωκτικά της. Το Κογκρέσο ήδη έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα πώλησης αυτών των πυραύλων και του συναφούς εξοπλισμού συνολικής αξίας 140 εκατ. δολαρίων.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο αγάπης που σαρώνει στο διαδίκτυο και ραγίζει καρδιές...

Τα μόνα λόγια που θα μπορούσαν να συνοδεύσουν αυτό το συγκλονιστικό βίντεο είναι ότι ο πιτσιρίκος πάσχει από σύνδρομο down... Ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα...

Η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι έργο των Εβραίων

Όσοι έχουν δει το ντοκιμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν ότι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδώ και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ. Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke. Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος. Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων. Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan.

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο της Καρακαλλινής αυλής !!!

Αγαπητοί φίλοι, Χριστός Ετέχθη!
Σας προωθώ ως συνημμένο κάτι που μου έστειλε εχθές γνωστός μου Μοναχός Αγιορείτης, το οποίο μου άρεσε ΠΟΛΥ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας, και σεις, με τη σειρά σας, αν κρίνετε ότι είναι άξιο λόγου, να το αναρτήσετε στο ιστολόγιό σας...
Ευλογημένο από τον Άγιο Θεό το Νέον Έτος!
Ένας Κουρασμένος Στρατοκόπος

Εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας η Τουρκία ανήγγειλε έρευνες για υδρογονάνθρακες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

Ενώ στην Ελλάδα η συζήτηση για την ΑΟΖ έχει λάβει πλέον καθαρά βερμπαλιστικό χαρακτήρα, η Άγκυρα προχώρησε παραμονή Χριστουγέννων σε μία αναμενόμενη μεν, αλλά "εκρηκτική" κίνηση που θέτει ολόκληρη την περιοχή από το Αιγαίο μέχρι τις εσχατιές του ελληνικού FIR  σε κατάσταση συναγερμού δεδομένης της αμφισβήτησης των ελληνικών δικαιωμάτων από την Τουρκία σε αυτή την περιοχή: Ανήγγειλε την έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Α.Μεσόγειο, επί των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! 
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι η Turkish Petroleum International Company ( TPIC), θυγατρική της κρατικής ΤΡΑΟ"θα διενεργήσει έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο. Οι έρευνες θα γίνουν σε μεγάλο ποσοστό τους επί των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδαςγια μια περίοδο δύο ετών"!

“Η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφίζει με γνώμονα το δικό της συμφέρον και όχι το κοινό καλό”

Mας ..κράζει κανονικά ο Guardian. Δεν έχει και άδικο
Τι κι αν η παραπάνω φωτογραφία επελέγη από συντάκτρια του Guardian ανάμεσα στις καλύτερες για το 2012, λόγω του χρώματος, του φωτός και της γενικής ατμόσφαιρας! Το σχόλιο που τη συνοδεύει δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τους Έλληνες ψηφοφόρους και πολιτικούς. Το στιγμιότυπο απεικονίζει το κλίμα από την τελευταία προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, λίγο πριν τη νίκη του στις εκλογές του Ιουνίου.

Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς !!!

Το Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι France2, στην εκπομπή του: «Ειδικός απεσταλμένος», την Πέμπτη 20-12-2012 είχε μια εκπομπή για την Ελλάδα, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα». Το κανάλι είναι πανεθνικής εμβέλειας και την συγκεκριμένη εκπομπή, εγκυρότατη, την βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές. Στα 25 περίπου λεπτά της εκπομπής γίνεται εκτενής αναφορά για τα περιουσιακά στοιχεία και την κληρονομιά που έβγαλε η χώρα μας κυριολεκτικά στο σφυρί (νησιά, λιμάνια, παλάτια, ακόμα και μεταλλεία), καθώς και για τις κακοδαιμονίες μας. Το τελευταίο μέρος της εκπομπής (αυτό που προβάλλουμε) αφορά την πονεμένη ιστορία των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και τον σκοτεινό ρόλο του Πάχτα σ’ αυτήν.

Σιβηρία: Εκεί που το βραστό νερό παγώνει στον αέρα !!!

Η έκφραση "θερμοκρασίες Σιβηρίας" δεν επικράτησε τυχαία. Στους -40 βαθμούς Κελσίου, ένας κάτοικος του Νοβοροσίσκ βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του , στον 8ο όροφο και ρίχνει μια κατσαρόλα βραστό νερό, το οποίο μετατρέπεται σε χιόνι πριν φτάσει στο έδαφος! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται οι "κόκκινοι" !!!

"ΚΑΘΑΡΟ" ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Άσκηση στο Αιγαίο στις 28/12 - Ο πιο ισχυρός στόλος από το 1990 !!!
To Αιγαίο στις τρεις ημέρες από σήμερα θα γνωρίσει την μεγαλύτερη άσκηση του ρωσικού Ναυτικού από το 1990, αν επιβεβαιωθεί η ανταπόκριση του RIANovosti που αναφέρει ότι ο στολίσκος του ρωσικού Στόλου της Βαλτικής θα έχει στις 28/12 μείζονα άσκηση με τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το  καταδρομικό Moskva και την  φρεγάτα Smetlivy, αλλά και τα αποβατικά NIKOLAY FILCHENKOV (Νο 152) και AZOV εν αναμονή και του Novocherkassk κλάσης Ropucha-I που αναμένεται να εισέλθει στο Αιγαίο την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Ο στολίσκος αποτελείται από την φρεγάτα Yaroslav Mudry, το αποβατικό πλοίο Kalinigrad και Alexander Shabalin, το ρυμουλκό SB-921 και το πετρελαιοφόρο Lena. Πίσω τους έρχονται το αντιτορπιλικό Severomorsk, το ρυμουλκό διάσωσης Altai,  το δεξαμενόπλοιο Dubna, καθώς και μονάδα πεζοναυτών του Βόρειου Στόλου.