“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η αποστομωτική απάντηση Καμμένου και Κωσταράκου στο ΓΓ του ΝΑΤΟ

ΓΓ ΝΑΤΟ: "Θα θέλαμε να δούμε τις ελληνικές ΕΔ στην Ουκρανία"! - Π.Καμμένος και Α/ΓΕΕΘΑ: "Η απειλή για την Ελλάδα είναι η Τουρκία και όχι η Ρωσία"
Να στείλει η Ελλάδα στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία ζήτησε εμμέσως ο Γ.Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιανς Στόλτενμπεργκ από την ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα και είχε συνάντηση τις Βρυξέλλες με τον ΝΑΤΟϊκό αξιωματούχο!

Αφιερώστε μόνο 2:32 λεπτά για να θυμηθείτε, ποιοι είναι οι εταίροι μας που μας κουνούν σήμερα το δάχτυλο… (βίντεο)

Δείτε το Βίντεο

Φέτος κάτω από τις Πασχαλιές με χρήματα ούτε για καφέ;

Φώτο Αττικά Νέα
Μόλυβος – Λέσβος το καλντερίμι που κατεβαίνει από τον Άγιο Παντελεήμονα.
Ας όψονται οι μνημονιολάγνοι, τα λαμόγια, οι συκοφάντες του Ελληνικού Λαού, οι εκβιαστές “ψαλιδόκωλοι” τοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους. Κοντά  στο φετινό Πάσχα όπως δείχνει η επικαιρότητα θα ¨παίξουμε τα ρέστα¨ μας για την αγάπη προς την Πατρίδα, την αξιοπρέπεια, την πραγματική ανάπτυξη   και το μέλλον των παιδιών μας.
Και αν δεν έχουμε χρήματα για  να πιούμε ένα Ελληνικό καφέ θα έχουμε την μοναδική και ξεχωριστή απόλαυση να ¨ρουφάμε¨  ελεύθερα  ΦΩΣ από το γαλάζιο του Ουρανού μας.

Να λέμε την ευχή που έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος

Αυτές τις ημέρες είναι απαραίτητο να λέμε καθημερινά την ευχή που έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος διότι “πολλά σύννεφα μαζεύτηκαν. Αν μπορέσουμε να τα διώξουμε”ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

ΑΝΟΙΞΕ Η "ΟΡΕΞΗ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

φωτο από τη μάχη του Στάλινγκραντ
Ρωσία: "Έχει δίκιο η ελληνική κυβέρνηση - Θα ζητήσουμε κι εμείς αποζημιώσεις από την Γερμανία για τα εγκλήματα του Β' ΠΠ"
Η Ρωσία θα ζητήσει αποζημιώσεις από την Γερμανία για τα όσα έκαναν οι Ναζί κατά την εισβολή στην επικράτεια της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ.