“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Το κράτος μας θα καταρρεύσει οικονομικά και θα διαγραφούν όλα τα χρέη»

Ο διάλογος πνευματικού αδελφού που επισκέφθηκε κάποιον γέροντα:
-Γέροντα, οι λογαριασμοί έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλον! Τι θα κάνουμε;
-Ανακάτευε τους φακέλους...(Γέλια)
-Τι να ανακατέψω! Μιλάμε γίνεται χαμός...
-Κοίταζε να κάνεις ρυθμίσεις με όσο πιο πολλές δόσεις μπορείς και για πολλά χρόνια, να κερδίζεις χρόνο... Το κράτος μας θα καταρρεύσει οικονομικά και θα διαγραφούν όλα τα χρέη! Θα γίνει σε λίγο; Θα γίνει το καλοκαίρι; Κανείς δεν ξέρει...
-Και πώς μπορεί να γίνει αυτό;
-Ε, θα γίνει κάποια ανωμαλία και θα καταρρεύσουμε οικονομικά. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα...http://hggiken.pblogs.gr

Γ.Παπανδρέου: "Τα λάθη που έκανα"! Αυτοκριτική μέσω Τουρκίας

Τις  ''μεταμέλειές'' και μια ''επιτυχία'' του κατά την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα   εκμυστηρεύεται στην τουρκική εφημερίδα  Milliyet  ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ Γιώργος Παπανδρέου που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και είχε συνάντηση 40 λεπτών με τον Τούρκο Πρωθυπουργό κ Τ.  Ερντογάν 

Δήλωση ΣΟΚ από ΣΟΙΜΠΛΕ !!!

"Τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα μου έρχονται μόνο απατεώνες πολιτικοί..."
Αυτή τη δήλωση σοκ έκανε ο Βόλφαγκ Σόιμπλε σε Γερμανό δημοσιογράφο για να περιγράψει με τα πλέον μελανά χρώματα την εντύπωση που έχει αποκομίσει από τους διαπλεκόμενους Έλληνες πολιτικούς. Ο Σόιμπλε ήταν εκείνος που έχει μιλήσει με απαξιωτικά λόγια για την ελληνική πολιτική τάξη και οι δικοί μας κάνουν ότι μπορούν να τον δικαιώσουν. Ετοιμάζονται να πάρουν νέα μέτρα εξαθλίωσης και να μετρήσουν πτώματα Ελλήνων αντί να κάνουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις και κυρίως αποκρατικοποιήσεις.

«Λούφα και Παραλλαγή»

Του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Φορτηγό πλοίο με όπλα από Τουρκία πιάστηκε στον Βόλο - Τελικός προορισμός η Συρία;

ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Φορτηγό πλοίο το οποίο είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό τη Λιβύη βρίσκεται στο λιμάνι της ΑΓΕΤ στα Αστέρια Αγριάς καθώς στο φορτίο του περιλαμβάνονται και τρία κοντέινερ το περιεχόμενο των οποίων είναι πυρομαχικά και όπλα (ΑΚ-47, Dragunov, RPG-7, πιστόλια κλπ). Όλα τα παραπάνω αν αι ανατολικής προελεύσεως βρίσκονται σε χρήση και στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και της στρατοχωροφυλακή.

Πoιοι δικαιούνται φθηνότερο ρεύμα κατά 42%

Ζήτηση… υψηλών βολτ καταγράφεται στη ΔΕΗ για το κατά 42% φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που έχει ανοίξει εδώ και οκτώ μέρες στην επιχείρηση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) έχουν υποβληθεί τηλεφωνικά γύρω στις 14.000 αιτήσεις. Το ειδικό τιμολόγιο απευθύνεται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και είναι χαμηλότερο κατά 42% σε σχέση με τις χρεώσεις που ισχύουν για τα υπόλοιπα νοικοκυριά. Εφαρμόζεται στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης, εφόσον:

Ποιμένες χωρίς ἀγάπη

Τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου π. Διονυσίου Τάτση
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση ἔχει ἐπηρεάσει βαθύτατα τό λαό καί πολλούς ἔχει ὁδηγήσει στή δυστυχία. Κανένας δέν μπορεῖ νά ἀμφισβητήσει τήν πραγματικότητα. Ὅπως καί κανένας δέν μπορεῖ νά μείνει ἀπλήγωτος ἀπό τά βέλη μελαγχολίας καί ἀπελπισίας. Ἡ κρίση ἐπηρεάζει καί τήν Ἐκκλησία, ἡ ὁποία δηλώνει ὅτι πολλές κοινωνικές της δραστηριότητες, ἀλλά καί πολλά ἱδρύματά της, θά περιοριστοῦν. Ἡ κατάσταση αὐτή θά διαρκέσει χρόνια καί ἴσως νά ἐπιδεινωθεῖ. Μέσα σ᾽ αὐτό τό ζοφερό κλίμα ὑπάρχουν μερικοί πού παραδόξως μένουν ἀδιάφοροι!

Λίγα λεπτά πριν οδηγηθεί στην αγχόνη

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι τραβηγμένη λίγα λεπτά πριν το τέλος των δύο νεαρών που θανατώθηκαν σε δημόσιο απαγχονισμό. Ο 20χρονος, ανασαίνει γοργά, σταματά για λίγο μπροστά στη θέα της κρεμάλας και ξεσπά σε κλάματα ακουμπώντας το κεφάλι του στον ώμο του ανθρώπου που πρόκειται πολύ σύντομα να τον θανατώσει.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων!

Στην σημερινή Ελληνική Κοινωνία υφίστανται διαχωρισμοί και διακρίσεις εναντίον των Ελλήνων, τις οποίες και τους οποίους θα κατακεραύνωναν οι «αντιρατσιστές» αν γίνονταν αντίστροφα. Όμως επιλέγουν να σιωπούν, γιατί αυτού του είδους ο «αντιρατσισμός» δεν επιδοτείται από την Ε.Ε. και τις ανθελληνικές υπηρεσίες του ελλαδικού κράτους. Μία από τις διακρίσεις που υφίστανται οι Έλληνες έναντι των αλλοδαπών έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του συστήματος υγείας απέναντι τους.

Νταβούτογλου: Έχουμε τρόπους να απαντήσουμε στις Ελληνικές… προκλήσεις

Αναρτήθηκε από τον/την arch 
Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται γενικότερα στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας και υπενθυμίζει ότι η Τουρκία θα απαντήσει σε ενδεχόμενη απόφαση επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων ή ανακήρυξη ΑΟΖ. Πρόσφατα και εξαιρετικά δημοσιοποιημένα ευρήματα αερίου στην ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου, σε συνδυασμό με την αδυναμία χρηματοδότησης από τη μεριά της Ελλάδας για καλύτερη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, έχει φέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών.