“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Γέροντας Γαβριήλ: “Η κρίση είναι Πνευματική…Άμα μετανοήσουμε ο Θεός θα μας ελεήσει. Χωρίς μετάνοια δεν θα σωθούμε”!!!


Θηβαίος Πολίτης

ΜΑΡΤΥΡΙΑ:“Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ !!!
Πριν λίγες ημέρες Ηγούμενος μονής του Αγίου Όρους είδε κάποιον προσκυνητή στο προαύλιο της μονής θλιμμένο και τον πλησίασε.
«Τι έχεις παιδί μου και είσαι έτσι;» τον ρώτησε.
«Δεν βλέπεις γέροντα τι γίνεται; Οι Τούρκοι θέλουν να μας πάρουν το Αιγαίο, οι σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Αλβανοί την Ήπειρο, οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας διαλύσουν εντελώς, πώς να είμαι;»
«Άκουσε να σου πω παιδί μου…Για τον Θεό η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας! Είναι προορισμένη να φέρει το έλεος του Θεού στον κόσμο και να σκορπίσει παντού το Φως του Χριστού.

“ό,τι κι αν σου πουν, οι πυξίδες δείχνουν πάντα... το Βοριά…”


Τραγούδι:Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές
ΣτίχοιΤάσος Μπουλμέτης
ΜουσικήΕυανθία Ρεμπούτσικα
Πρώτη εκτέλεσηΝατάσα Θεοδωρίδου 

ΝΕΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΑΠO ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ “MONKEYDONIAS”!!!

Αλλόφρων συνεργάτης του Γκρούεφσκι εκτοξεύει απειλές περί... τέλους του ελληνικού έθνους!
Ενδεικτικό των προθέσεων -όχι ότι δεν ξέραμε ποιες είναι... -των Σκοπιανών γειτόνων, είναι το σχόλιο που ανήρτησε στο Facebook, ο πρόεδρος της εθνικιστικής οργάνωσης «World Macedonian Congress», Τοντόρ Πετρόβ, μετά τη νέα «σφαλιάρα» που δέχτηκαν τα Σκόπια από το ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, εκτοξεύει απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, ενώ ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει ελληνικό έθνος και η «ψεύτικη» ελληνική ιστορία και πολιτισμός πλησιάζουν στο… τέλος τους.

ΑΡΚΑΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ…Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

Ο Πούτιν μοιράζει λεφτά στους Σέρβους !!!

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υποσχέθηκε να χορηγήσει πίστωση ύψους 800 εκατομμυρίων δολλαρίων για τον Σέρβο ομόλογό του, Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο οποίος έκανε το πρώτο του ταξίδι στη Μόσχα. «Πριν από δύο χρόνια δώσαμε στη Σερβία μια πίστωση περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια και τώρα είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε τη δεύτερη δόση των 800 εκατομμυρίων δολλαρίων», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με ανακοίνωση από το Κρεμλίνο. «Το πιο σημαντικό από όλα» όπως υποστηρίζει ο Ρώσος πρόεδρος, «είναι ότι βλέπουμε τους Σέρβους ως πνευματικά μας αδέλφια και διατηρούμε  μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία με τα Βαλκάνια»

“Καλώς τον μεσίτη” φώναζαν επιβάτες της πτήσης για Ηράκλειο στον ΓΑΠ!

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωΐ ο γενικώς πρώην κ. Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το Ηράκλειο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» επιβιβάστηκε στην πρωινή πτήση της AEGEAN AIRLINES A3310 με προορισμό το Ηράκλειο. Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από δύο άντρες, της ασφάλειάς του, κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν». Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε όλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «ψυχρό» για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών, να τον κοιτά με άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για …”πολλά πολλά”.

Εθνικιστικό Κίνημα και Αποκρυφισμός !!!


Από το περιοδικό “Blood and Honor” Τεύχος 4 Ιούνιος 2002

egolpio

Η Λαγκάρντ σκέφεται πιο πολύ τα παιδιά της Νιγηρίας από τα Ελληνόπουλα!!!

Η γνωστή κ. Κριστίν Λαγκαρντ, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Guardian και στην ερώτηση αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η Κρ. Λαγκάρντ απάντησε: «Πιο πολύ σκέφτομαι εκείνα τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας τα οποία μοιράζονται μία...καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα».

Δέκα κλάδοι που μπορούν να φέρουν ανάπτυξη στην Ελλάδα

Ανασυγκρότηση της οικονομίας του αύριο, ακόμη και με υλικά από τα «χαλάσματα» του σήμερα, είναι η συνταγή ανάπτυξης που εισηγούνται ο ΣΕΒ, το ΙΟΒΕ και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό που χρειάζεται είναι να αξιοποιηθεί το υπάρχον επιχειρηματικό δυναμικό, με στροφή στην πρωτογενή παραγωγή, μεγέθυνση των επιχειρήσεων μέσω συμπράξεων, εκσυγχρονισμό δραστηριοτήτων με τη χρήση νέων τεχνολογιών και στοχευμένη ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που θα βασίζονται στις ανάγκες της αγοράς. Οι τρεις φορείς και οι πάνω από 150 εμπειρογνώμονες που δούλεψαν για την εκπόνηση των μελετών, ρίχνουν στο τραπέζι προτάσεις για τον μετασχηματισμό τόσο παραδοσιακών όσο και ανερχόμενων κλάδων ή τομέων αιχμής, όπως η ενέργεια, ο αγροτικός τομέας, οι κατασκευές, η υγεία ακόμη και η κλωστοϋφαντουργία, ώστε να «παράγουν» εξαγώγιμα, ποιοτικά και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες.

Μαζέψτε τους !!! Μπαλάφας: “Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες…και με τους Τούρκους θα το ρισκάρουμε” !!!