“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Απόφαση-ράπισμα κατά EE-ΗΠΑ από Βουλγαρία, Σερβία και Ουγγαρία για τον South Stream
Ηχηρό ράπισμα στις Βρυξέλλες αλλά και τις ΗΠΑ, από την Βουλγαρία, την Ουγγαρία και την Σερβία για τον South Stream: Οι τρεις χώρες, σε συνάντηση που είχαν στο Βελιγράδι απορρίπτουν τις αιτιάσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας και συνήψαν τριπλή συμμαχία προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ο South Stream.

Ρωσική εμπλοκή στην κατάρριψη του τουρκικού RF-4E;

Εκρηκτικές διαστάσεις θα μπορούσε να λάβει ο «απρόσεκτος» χειρισμός της ερώτησης που κατέθεσε ο Γκιουρσέλ Τεκίν, γενικός γραμματέας του τουρκικού Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), στην οποία αφήνονται σοβαρά υπονοούμενα αναφορικά με τον δράστη της κατάρριψης του τουρκικού φωτοαναγνωριστικού αεροσκάφους RF-4E…

Γιατί ο Ερντογάν πρέπει σίγουρα να βλέπει εφιάλτες με το Γέροντα Παΐσιο.

Οι Κούρδοι του Ιράκ ανακήρυξαν την ανεξαρτησία τους και με αμερικανικές «πλάτες» και χρηματοδότηση, πάνε ολοταχώς προς την δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού έθνους-κράτους για πρώτη φορά στην Ιστορία τους... με απώτερο τελικό σκοπό να ενωθούν σε ενιαίο κράτος με τις αντίστοιχες περιοχές Κούρδων στην Τουρκία και την Συρία. 
Το ISIL ανακήρυξε το πρώτο, από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα, ισλαμικό χαλιφάτο στη Μέση Ανατολή, εξαπολύοντας ταυτόχρονα ευθεία απειλή προς την Τουρκία κηρύσσοντας ευρεία παγκόσμια Τζιχάντ με τελικό στόχο την κατάληψη της ιερής πόλης της Κωνσταντινούπολης.

TAMILOS SPEAKING: “ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ”

Σε πέντε μήνες σφαγιάστηκαν 114 γυναίκες - σύζυγοι στην Τουρκία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος -Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Φρικτό απολογισμό κακοποίησης και εν ψυχρώ δολοφονιών παντρεμένων ή λογοδοσμένων γυναικών μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 στην Τουρκία, κάνουν οι ίδιες οι τουρκικές εφημερίδες.
Όπως αναφέρεται, μέσα σε πέντε μήνες 114 παντρεμένες γυναίκες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μητέρες, σφαγιάστηκαν με άγριο τρόπο από τους συζύγους τους καθώς το Κοράνι δίνει την απόλυτη εξουσία στο άντρα να συμπεριφέρεται στην γυναίκα σύζυγο του σαν το ιδιωτικό του χωράφι, που το κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει το σπέρνει, όποτε θέλει το.. αφήνει «απότιστο».