“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Δεν τους σώζει ο Ιμάμης. Οι τούρκοι λερώθηκαν πάνω τους με αυτά που συμβαίνουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τελικά η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι το κεντρικό σημείο όπου συγκρούεται ο φόβος των αντίχριστων δυνάμεων με τον Ουρανό.
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου του 2016 
Ακόμα δεν πρόλαβε να διαλυθεί το σύννεφο που έφερε πάνω από τον τρούλο του Παγκόσμιου αυτού Ορθόδοξου καθιδρύματος την καλοσχηματισμένη τρομερή και σεβάσμια φιγούρα, όπως το αναδείξαμε σε άρθρο μας στις 19 Οκτωβρίου του 2016  και σε μερικές ώρες οι τουρκαλάδες βάζουν μόνιμο ιμάμη στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για να διώχνει τα σύννεφα με τα κακά φαντάσματα.

Αγωνιστείτε να μπείτε από τη στενή πύλη!

Όλα τα αντίθετα, αν θέλουμε, γίνονται για εμάς κέρδη.
Η αμμά Θεοδώρα ρώτησε τον πάπα Θεόφιλο τι σημαίνει ο λόγος του αποστόλου Παύλου «τον καιρόν εξαγοραζόμενοι». Αυτός της απάντησε: «Η φράση δείχνει το κέρδος. Ας πούμε, ήρθε η στιγμή που σε προσβάλλουν; Εσύ με την ταπεινοφροσύνη και τη μακροθυμία αξιοποίησε την ευκαιρία της προσβολής και βγάλε κέρδος. Ήρθε η στιγμή που σε εξευτελίζουν; Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία με την ανεξικακία και κέρδισε. Και όλα τα αντίθετα, αν θέλουμε, γίνονται για εμάς κέρδη».
Είπε η αμμά Θεοδώρα: «Αγωνιστείτε να μπείτε από τη στενή πύλη. Τα δέντρα, αν δεν περάσουν κακοκαιρίες και βροχές, δεν μπορούν να καρποφορήσουν. 

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΖΑΜΙ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρεί η Τουρκία με τον διορισμό μόνιμου ιμάμη για την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, ο οποίος θα τελεί πέντε φορές την ημέρα το μουσουλμανικό ναμάζι, (μουσουλμανική προσευχή), μέσα στον ιερό χώρο του συμβόλου του Χριστιανισμού.

Φταίει για τον Φίλη και η διοικούσα Εκκλησία!

του Δημήτρη Ριζούλη
….Ουσιαστικά, πρόκειται για μια συμπλεγματική αναδιάρθρωση των Θρησκευτικών, χωρίς νόημα, προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Ολα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο κ. Φίλης είναι έωλα. Ούτε κατηχητικού τύπου είναι το μάθημα σήμερα ούτε τα βιβλία του ακατάλληλα. Ολα αυτά είναι προσχήματα.

ΤΟ ΘΕΜΑ στα επιτελικά γραφεία δεν είναι γιατί θα μας επιτεθεί ο “σουλτάνος” αλλά πότε θα μας επιτεθεί;

ΦΩΤΟ: πλανάτε το φάντασμα του Δικέφαλου Αετού πάνω από την Σμύρνη;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πάντα ήθελαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις να έχουν καλές σχέσεις με τους γείτονες αλλά στην σημερινή χρονική συγκυρία το κακό θριάμβευσε. Διεθνείς κύκλοι χαρακτηρίζουν τον κ Ερντογάν ως νεκρό άνθρωπο και άλλοι ως έχοντα ψυχολογικά προβλήματα. Σκεφτείτε τώρα έναν φρενοβλαβή να έχει πάρει τις αποφάσεις του και να του μένει να ορίσει την ημερομηνία πραγματοποίησης των .