“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Άγιος Παϊσιος: “ Ό Θεός, σ’ εκείνον πού σιωπά, μιλάει περισσότερο καί τον ευεργετεί”

¨«Οι άνθρωποι πού έχουν δίκιο θέλουν και καλά και σώνει να έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Κι αν δεν τους φτάνει, τότε δεν γυρεύουν τη δικαιοσύνη του Θεού, αλλά πηγαίνουν στα κοσμικά δικαστήρια να τη βρουν. Όποιος δε μας πειράξει, να μη λέμε ποτέ, «ο Θεός να τον πληρώσει», γιατί ό Θεός πληρώνει πολύ ακριβά. Απλώς να συγχωρούμε και να μη μιλάμε πολύ. Ό Θεός, σ’ εκείνον πού σιωπά, μιλάει περισσότερο και τον ευεργετεί».
http://talantoblog.blogspot.gr

Οι Τούρκοι σήμερα σήκωσαν το χέρι για να δώσουν ΡΑΠΙΣΜΑ στην Κύπρο, όπως μας το προείπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
«Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή .» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
«Θα παρέμβουμε στα εσωτερικά της Κύπρου αν χρειαστεί»  επισημαίνει ο Τούρκος διπλωμάτης Οκτάι Ακσόι.
Σε απειλές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και σε «άμεσες παρεμβάσεις» στα εσωτερικά του νησιού εκ μέρους της Άγκυρας, κάνει λόγο ο Τούρκος διπλωμάτης Οκτάι Ακσόι με αφορμή την απρόσκοπτη συνέχιση του ενεργειακού προγράμματος εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΡΩΣΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ συμμαχία και στο βάθος διαλύεται η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η Γηραιά ήπειρος παίρνει φωτιά όχι μόνο από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και από γεωπολιτικές αναφλέξεις και ανατροπές.
Η ρωσική πρόθεση να δώσουν S- 400 στην Τουρκία είναι μια κίνηση  υψηλού ρίσκου προς τους Δυτικούς αλλά εμπλέκει και την Ελλάδα .
Τι διαμηνύουν οι Ρώσοι με τους S- 400;
«καθήστε καλά.. αφήστε μας να πουλήσουμε ενέργεια στην Ευρώπη της Γερμανίας  …προστατεύουμε με διαστημική τεχνολογία τον δικό μας  Turkish Stream και κλειδώνουμε την ασφάλεια ή όχι  της  διαδρομής του δικού σας  EAST MED»