“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κα Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.
Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη, ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Αποκάλυψη Βόμβα… 3 εκατ. ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό ο Βενιζέλος

Σχόλιο Θ.Π.: Ξέρω, ξέρω… “Κρατάμε ψηλά την ευθύνη” και χαμηλά τη δική μας τη…. Νοημοσύνη !!!
3 εκατ. ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό ο Βενιζέλος - Την ώρα που φόρτωνε με το χαράτσι της ΔΕΗ τον Ελληνικό λαό
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» αποκαλύπτει το ντοκουμέντο της ντροπής ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ αρχηγό του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος έβγαζε χρήματα στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»! 

“Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα….”

Εντελώς αιφνιδιαστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθαίρεσε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ έξι πρωτοκλασάτα στελέχη, τα οποία όμως χαρακτηρίζονται ως «αντιφρονούντες».
Πρόκειται για τον Απόστολο Κακλαμάνη, τον Μανώλη Οθωνα, τον Χάρη Τσιόκα, τον Κώστα Τριαντάφυλλο, τον Παύλο Γερουλάνο και την Ντίνα Λάζαρη.

"Βόμβα" από Ζ.Κωνσταντοπούλου: Άκυροι οι νόμοι που ψηφίστηκαν χωρίς την παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου

ΑΦΟΡΑ ΤΑ Ν/Σ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Δήλωση βόμβα από την πρόεδρο της Βουλής στην σημερινή συνέντευξη τύπου Ζ.Κωνσταντοπούλου για το ζήτημα του Λαϊκού Συνδέσμου και την νομιμότητα των νόμων που πέρασαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Πόλεμος της Γερμανίας κατά της Ελλάδος

Φωτο: Η απελευθέρωση της Αθήνας από τους Ναζί (Οκτώβριος 1944)
Κάθε άνθρωπος οφείλει να υπερασπίζεται την Ιστορία. Όμως με την εξέλιξη των κοινωνιών εις την σύγχρονη εποχή κανείς άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το απόφθεγμα του Μαρξ, ότι οι άνθρωποι δημιουργούν μεν τη δική τους ιστορία, όχι όμως κάτω από τις συνθήκες της δικής τους επιλογής.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ:“η κάρτα του πολίτη - κόκκινη κάρτα αποβολής του ψευτορωμαίικου από το στάδιο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;”

Φώτο από makkavaios.blogspot.gr
Για την επιμελημένη δουλειά  πάνω στην διαδικασία της κατάρτισης της κάρτας του πολίτη  οφείλουμε πολλά στις άοκνες προσπάθειες της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που ενεργούσαν πάντα για το καλό μας. Σχετικό βίντεο (ενδεικτικό και ουδεμία σχέση με τον αναφερόμενο Αγιορείτη Πατέρα)

Για να περάσης στην βουλή του Θεού, πρέπει να γίνης “βουλευτής” του...

"Μη φοβάσθε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάση; Ούτε και τώρα θα χαθούμε. Ο Θεός μας αγαπά. Ο άνθρωπος έχει μέσα του κρυμμένη δύναμη για ώρα ανάγκης. Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια. Μια μπόρα θα είναι."
Ξεκινάμε με το πρώτο κείμενο από το πολύ - πολύ σπουδαίο όσο και επίκαιρο βιβλίο των Β' Λόγων του Αγίου γέροντα Παΐσιου, με τίτλο "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ".

Να σημειώσουμε ότι ο διάλογος του γέροντα γίνεται με μοναχές. 

«Για να περάσης στην βουλή του Θεού, πρέπει να γίνης "βουλευτής" του Θεού, όχι "βολευτής" του εαυτού σου» (Άγιος Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης)

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τουρκικός χάρτης που δείχνει τις τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο με βάση τα ενεργειακά κοιτάσματα.
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η μεγάλη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών που έριξε την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή περιπέτεια με χιλιάδες οικογένειες να μην έχουν τα βασικά προς το ζην και την εθνική μας κυριαρχία παραδομένη σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους, μας δίνει το ισχυρό ερέθισμα να θέσουμε ξανά το ζήτημα των ενεργειακών κοιτασμάτων στο Αιγαίο, μια παλιά υπόθεση η οποία όμως τώρα παίρνει καινούργιες διαστάσεις συνδυασμένη και με την ανάκτηση της χαμένης εθνικής μας ανεξαρτησίας.