“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ στην Μεσόγειο βασιλεύει !!!

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Αποτρελάθηκε ο καραβοκύρης και πολυμήχανος Οδυσσέας όταν μαθεύτηκε ότι  “Σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγος του Μισέλ δεν υποστηρίζει μια πιθανή στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία. «Tα μέλη της οικογένειάς μου, και συγκεκριμένα η Μισέλ, έχουν μια πολύ δύσπιστη προσέγγιση προς τις οποιεσδήποτε πράξεις στη Συρία, είπε στους δημοσιογράφους ο Μπαράκ Ομπάμα. Εάν ρωτήσουμε την Μισέλ αν θέλει ή όχι να ξεκινήσουμε ακόμα ένα πόλεμο, τότε θα απαντήσει «όχι»” (defencenet.gr)
Και τώρα τι θα κάνουμε δίχως τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, την Μάγισσα Κίρκη και τα άλλα ξωτικά της Μεσογείου? Αναρωτήθηκε ο Ομηρικός ήρωας μας.
-Ηρέμησε πολυαγαπημένε μας Οδυσσέα ήδη όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται “στον πηγαιμό για την Ιθάκη”.

ΘΑΥΜΑ – ΘΑΥΜΑ !!! Παιδάκια που ψυχορραγούσαν από τα χημικά, Αναστήθηκαν !!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ “ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ” ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ. alithiastofos.blogspot.gr

Ηürriyet: "Kαλή αρχή" για το σχολείο στην Ίμβρο

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Εντυπωσιακός είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet σχετικά με την επικείμενη επαναλειτουργία του ελληνικού δημοτικού σχολείου στην Ιμβρο. «Καλή αρχή» στα ελληνικά είναι ο τίτλος της Hürriyet που με υποσημείωση μεταφράζει στα τούρκικα το τι σημαίνει η πρόταση αυτή.
Η τουρκική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά πως «την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα ανοίξουν τα σχολεία θα είναι μια ιστορική στιγμή για την Ιμβρο. Θα λειτουργήσει το ελληνικό σχολείο μετά από 49 ολόκληρα χρόνια».
Η Hürriyet γράφει πως τα εγκαίνια του σχολείου πραγματοποιήθηκαν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

«Όλους τους ανθρώπους τους πολεμάει ο διάβολος, γιατί όλους θέλει να τους κολάσει. Αλλά περισσότερο πολεμάει τους ενάρετους, αυτούς που αγωνίζονται με πόθο «τον καλό αγώνα της πίστεως» (βλ. Α΄ Τιμ. ς΄ 12)αυτούς που έχουν καρπούς πνευματικούς. Όπως τα παιδιά πετούν πέτρες στις καρυδιές που έχουν καρύδια, έτσι και ο διάβολος πετροβολάει αυτούς που έχουν καρπούς πνευματικούς. Κι όπως ο κλέφτης πηγαίνει να κλέψει εκεί όπου υπάρχουν θησαυροί υλικοί, έτσι κι ο διάβολος πηγαίνει να κλέψει εκεί όπου υπάρχουν θησαυροί πνευματικοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ένας φωτογράφος απαθανατίζει όλα τα στάδια του καρκίνου που πέρασε η γυναίκα τους ως το τέλος…
Πρόκειται για τις στιγμές που απαθανάτισε ο φωτογράφος Angelo Merino τη σύζυγό του Jennifer κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων του καρκίνου μέχρι το τέλος.
Κοιτάζοντάς τις αντιλαμβάνομαι ότι σημαντικότερο αγαθό είναι η ίδια μου η ζωή. Το ότι ακόμη μπορώ και ανοίγω τα μάτια κάθε πρωί, ότι μπορώ να δω το φως της ημέρας, ότι μπορώ να αγγίζω, να αισθάνομαι, να αγαπώ, να ονειρεύομαι  Ότι ζω. Έχω το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή μου. Ας μην την σπαταλώ. Οι στιγμές τις Τζένιφερ είναι συγκλονιστικές. Ο σύζυγός της συνοδεύει τις φωτογραφίες του με το πιο κάτω κείμενο:

Με λένε Αλέξη, είμαι άθεος, αλλά φιλάω σταυρούς

Για πρώτη φορά πρόεδρος Αριστερού κόμματος ασπάζεται το ιερό σύμβολο της Ορθοδοξίας. Το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας επισκέφθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μερικές κουβέντες με τον ιερέα.

Οι 20 του Γ.Α.Π, έγιναν 101 επί …ΣΑΜΑΡΑ. Αυξήθηκε το φαγοπότι !!!

Διαβάστε αυτήν εδώ την είδηση στο…γνωστό ΒΗΜΑ:
Εκατόν ένας υπάλληλοι υπηρετούν στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διαβίβασε στην Βουλή ο υπουργός Επικρατείας  Δ.ΣΤΑΜΑΤΗΣ σε απάντηση ερώτησης της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛΛ. κυρίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Βολεύτηκε καλά η… Καλαμάτα.
Όπως γίνεται γνωστό από το έγγραφο του κ. Σταμάτη στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού υπηρετούν 72 εργαζόμενοι (ειδικοί σύμβουλοι - συνεργάτες, μετακλητοί και αποσπασμένοι), επίσης υπηρετούν 8 απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και 21 υπάλληλοι μόνιμοι και Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, συνολικά δηλαδή 101 υπάλληλοι.