“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Προφητικά...

Ευκαιρίας δοθείσης δεν είναι λίγα τα σκανδαλοθηρικά Μέσα που αναδεικνύουν «προφητείες του Γέροντος Παϊσίου» για τη Ρωσία, την Τουρκία και τη Συρία. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πόση δημοσιότητα αποκτούν λόγοι ενός Αγίου (συχνά αποκομμένοι από την όλη συνάφεια μέσα στην οποία ελέχθησαν) όταν βολεύουν ένα έντυπο ή ένα κανάλι για ιδιοτελή αυτοπροβολή. Γιατί άραγε τα ίδια αυτά Μέσα δεν δίνουν την ίδια σημασία και σε όλες τις άλλες διδαχές και συμβουλές του Αγίου; Μόνο όταν προφητεύει τα ‘καλά και συμφέροντα’ είναι άγιος; 

“Η νοητή καμπάνα ακούγεται ήδη από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

ALERT το μπάχαλο που γίνεται αυτή την στιγμή στην Τουρκία θέλουν να το μεταφέρουν στο ΑΙΓΑΙΟ και τα ΣΤΕΝΑ

Φώτο από  Pravda.Ru
Προς τους τουρκολάγνους πολιτικούς που μας εκθείαζαν την ανάπτυξη της γείτονας χώρας. Πως γινόταν αυτή ;
Με αίμα, κλεμμένα και δουλεμπόριο... οι γείτονες ήταν πάντα συνεπείς στην ιστορική πεπατημένη τους γραμμή.

Ο Ερντογάν λέει πως ο Πούτιν δεν σηκώνει το τηλέφωνο

Ο Τούρκος πρόεδρος καταγγέλλει πως καλεί στο τηλέφωνο τον Ρώσο ομόλογό του, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση
Aναπάντητες μένουν οι κλήσεις του Τούρκου προέδρου προς το Ρώσο ομόλογό του, όπως παραδέχεται ο ίδιος απόψε. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα που του έκανε αφού η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέρριψε ένα ρωσικό βομβαρδιστικό στα σύνορα με τη Συρία κατήγγειλε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

“Tο τέλος του παραμυθιού ή η αρχή του ονείρου;”

Σαράντα μέρες πολεμά ο Μωχαμέτ να πάρη
την Πόλη την μεγάλη.

Σαράντα μέρες έκαμεν ο 'γούμενος το ψάρι
στα χείλη του να βάλη.

Απ' τες σαράντα κι ύστερα, πεθύμησε να φάγη
τηγανισμένο ψάρι.

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε έκτακτη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου που βγήκε στην δημοσιότητα από την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στις 13,45 μμμ, αναφέρεται ότι προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον «διεθνή» εναέριο χώρο στο Αιγαίο.

Από τη Ρωσία.... με αγάπη !

Το βίντεο που... "αφιερώνουν" οι Ρώσοι στους ισλαμιστές!
Αν και το βίντεο δεν είναι καινούργιο όμως τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου και πολλοί Ρώσοι το αφιερώνουν στους ισλαμιστές. www.pronews.gr

Πώς ο Πούτιν σχεδιάζει τον τριπλό «στραγγαλισμό» Τουρκίας και Ερντογάν

Έντονες ανησυχίες εκφράζονται από τουρκικές πηγές για τα αντίποινα της Ρωσίας στην Τουρκία, μετά την κατάρριψη του ρωσικού SU-24 στα σύνορα με τη Συρία.
Οι αντιδράσεις όπως διαφαίνεται από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της Μόσχας είναι πολυεπίπεδες.

Η Θαυμαστή εμφάνιση της Θεοτόκου στον προηγούμενο Αρχιμανδρίτη Ανδρέα της Ι.Μ. Αγίου Παύλου

Κάποια ημέρα που ο καιρός ήτο συννεφιασμένος και αγριεμένος, σκέφθηκε ο άγιος Γέροντας (Πατήρ Ανδρέας) να κατέβει μέχρι την παραλία με τον λογισμό να πάρη, εάν εύρη διάφορα καυσόξυλα απ᾿ αυτά που εκβράζει η θάλασσα, όταν είναι φουρτουνιασμένη.
Τα χρειαζόταν να τα χρησιμοποιήσει για προσανάμματα στην σόμπα του. Ακόμη σκέφθηκε, μήπως έχει συμβή και κανένα αναπάντεχο ατύχημα, απ᾿ αυτά που συμβαίνουν συνήθως σε περίοδο θυελλών και φουρτούνας.
Αφού κατέβηκε στον αιγιαλό και συγκέντρωσε αρκετά ξύλα από την παραλία, σε μικρή απόστασι από την θέσι που ευρισκόταν, αντίκρυσε να στέκεται όρθια μπροστά του μία ανθρώπινη μορφή.