“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Οι Ρώσοι διόρισαν Αρχιμανδρίτη ως υποδιοικητή σε αεροπορική βάση

Όπως μεταδίδουν αρμενικές πηγές ολοκληρώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς η ανακατασκευή της αεροπορικής βάσης ''Εrebuni'' στην νότια Αρμενία και η ρωσική στρατιωτική διοίκηση διόρισε ως υποδιοικητή, τον Αρχιμανδρίτη πατέρα Andrei Vac!
Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα μαχητικά αεροσκάφη που η Μόσχα αποστέλλει στην συγκεκριμένη βάση και δεν είναι άλλα από τα εκσυγχρονισμένα Mig-29sm,θα έχουν όλα αγιογραφίες αγίων στα κάθετα σταθερά (αναμένουμε με λαχτάρα να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες).

Ο ευσεβής βασιλιάς

Ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός περιγράφει τον ευσεβή βασιλιά που θα αναδειχθεί και την ζωή μετά την μπόρα που περνάμε και τις δοκιμασίες που ακολουθούν και θα οδηγήσουν στην παράδοση της Πόλης στους Έλληνες :

Ο ευσεβής βασιλιάς 
- Τώρα, παιδί μου, Πως να σου διηγηθώ χωρίς δάκρια για την αρχή των ωδίνων και τη συντέλεια; Κατά τις έσχατες ημέρες θα αναδείξει ο Θεός βασιλιά κάποιο φτωχό[*]. Ο βασιλιάς αυτός θα πολιτευθεί με δικαιοσύνη, θα σταματήσει όλους τους πολέμους και θα πλουτίσει τους φτωχούς. 

Η Ελλάδα θα είναι η «Πύλη» από την οποία το ιρανικό φυσικό αέριο θα διακινείται προς την Ευρώπη

Η χώρα μας ευρίσκεται σε  προκαταρκτικές συνομιλίες με το Ιράν για την εξασφάλιση φυσικού αερίου  πρώτα για τις  ανάγκες της , αλλά το κυριότερο για να αποτελέσει η ίδια  την  κύρια «πύλη» για την εξαγωγή ιρανικού φυσικού αερίου  και προμήθεια καυσίμων και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα.

Βάλτε τρικλοποδιά στον Ερντογάν... μπορείτε;

Μέσα στα αδιέξοδα της προσφυγικής κρίσης διαθέτουμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα, αυτό της δίκαιας  ΟΡΓΗΣ.
Τα εκατομμύρια των προσφύγων που είναι στοιβαγμένα στα Μικρασιατικά παράλια θα ξεσπάσουν εναντίων του Ερντογάν και της παρέας του των δουλεμπόρων όταν η γέφυρα του Ευρωπαϊκού ονείρου που λέγεται ΕΛΛΑΣ κλείσει.