“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Α.Νταβούτογλου: "Εμείς θα συνεχίσουμε τις έρευνες για φ.α."

Αδιαφορώντας για την ελληνική κυβέρνηση,τις ΗΠΑ, και την ΕΕ, ο "βεζίρης" Α.Νταβούτογλου ανακοίνωσε σήμερα ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην κυπριακή ΑΟΖ!
Η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ είναι το μήνυμα που στέλνει από την Κωνσταντινούπουλη ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούντογλου.

Ό,τι κάνεις, γυρίζει

Κάποια μέρα ένας άνδρας είδε μια γριά γυναίκα που καθόταν στην άκρη του δρόμου, αλλά ακόμη και στο λιγοστό φως της ημέρας, μπορούσε να διακρίνει ότι χρειαζόταν βοήθεια…
Έτσι παρκάρισε το παλιό του αυτοκίνητο μπροστά στην Μερσεντές της και βγήκε από το αμάξι. Εδώ και αρκετές ώρες κανείς δεν είχε σταματήσει να την βοηθήσει. Θα της έκανε κακό; Δεν φαινόταν από τους καλούς τύπους, φαινόταν πεινασμένος και φτωχός. Εκείνος διέκρινε ότι ήταν φοβισμένη, καθώς καθόταν εκεί έξω μέσα στο κρύο.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Θα ζήσουμε ίσως τους επόμενους τρείς μήνες την χειρότερη εμπειρία της ως τώρα ζωής μας. 
Η εντελλόμενη δικτατορική -κατ' ουσία- κυβέρνηση, βαθειά και βαριά πληγωμένη, αντιλαμβανόμενη τον θανάσιμο γι αυτήν κίνδυνο της έκπτωσης από την εξουσία να πλησιάζει, θα επιχειρήσει τα πάντα.

Αρχίζει το ματς! Τρόικας- Τουρκίας

“Το παιχνίδι σίγουρα δεν θα  είναι φιλικό ΚΑΙ θα παιχτεί σε “ξένο γήπεδο”, μάλλον δίχως διαιτητή και κανόνες.”
“Προπωλούνται εισιτήρια και τα προγνωστικά οργιάζουν”. Άντε λοιπόν να προσεγγίσουμε και εμείς με την επικαιρότητα των γεγονότων  κάποια σημεία που μπορεί να έχει αυτός ο αγώνας.