“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: ο Πούτιν μιλάει για υποκινούμενη επανάσταση στην Ρωσία μετά τις εκλογές

Δήλωση Πούτιν: οι εχθροί μας στο εξωτερικό προετοιμάζουν  επανάσταση μετά τις εκλογές. 
Ο κόμπος στο λαιμό της νέας εποχής λέγεται Βλαδίμηρος Πούτιν. Όταν η επικαιρότητα πάει να ευθυγραμμισθεί με τις προφητείες αυτό που νοιώθεις είναι ένα ρίγος να σε διαπερνά. Η παγκόσμια γεωπολιτική ρευστότητα κτυπάει κόκκινο μέσα στο 2016… και ανοίγει μέτωπα από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζουν τα επικίνδυνα παιχνίδια με την φωτιά οι Τούρκοι, αυτή την φορά προκαλώντας την εκεχειρία στην Συρία με άκρως προκλητικές κινήσεις τους  στα συριακά σύνορα.

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η…ΣΟΥΗΔΙΑ!!!

Θ.Π. Μια παλιά Ελληνική παροιμία λεει: “αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες”. Τουτέστιν οι χώρες της Βαλτικής θα είναι αυτές που θα «αρπάξουν» πρώτες τα πυρηνικά της Ρωσίας.
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Απειλή πολέμου προς τη Ρωσία εκτοξεύτηκε από την Σουηδία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας όπου τον τελευταίο καιρό η ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα.

Σε λίγο στους δρόμους αντί για Πρόσφυγες θα βλέπεις Προσκυνητάρια

"Σκέπε τὴν σὴν κληρονομίαν, Πορταΐτισσα ἐκ πάσης ἐπηρείαςὅτι ἅπας πρὸς σέ, Ἄθως ἀτενίζει, ἐν εὐκαιρίαις Ἄχραντε, καὶ ἐν θλίψεσι τοῦ βίου"
ΝΑΙ  όπως το ακούσατε…. σε λίγο θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Άλλωστε εδώ και λίγα 24 ώρα τα τρίβουμε μη θέλοντας να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει  στους δρόμους και τις θάλασσες της πατρίδας μας. Ένα ανθρώπινο ποτάμι πόνου στις Εθνικές οδούς, Εικόνες ΘΕΟΥ, σπαράγματα της τραγωδίας της Μέσης Ανατολής.

Πρόσφυγες παντού φόβος και ο συναισθηματικός πόνος αλληλοπλέκονται μέσα στο μυαλό μας.

Τι μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς;

Είναι  τζιχαντιστές –τρομοκράτες;  Είναι φιλήσυχοι οικογενειάρχες; Είναι εντεταλμένοι για ειδικές αποστολές;  Tι είναι τελικά;

Ζούσαμε που ζούσαμε σε αδιέξοδα, μας έβαλαν και ένα άλλο ΠΑΝ –ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Την βγήκε από...αριστερά στον Μπουτάρη ο Μητρ. Πειραιώς-"Με το Ισλαμ πως θα κάνετε τις παρελάσεις ομοφυλοφίλων;"

Ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη απάντηση δημοσίευσε σήμερα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη ΜΠουτάρη ο οποίος είχε εκφράσει την άποψη πως ο δυναμικός Ιεράρχης "θέλει ξύλο". Με ακλόνητη επιχειρηματολογία τη βγαίνει απο...αριστερά στον "προοδευτικό" Δήμαρχο μιλώντας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και άλλα τινά... 

Στους πρόσφυγες κτίζουνε πόλεις, μήπως τους κάνουνε με το "ζόρι" και Έλληνες;

Διαχείριση κρίσης δίχως φρένα και μυαλά; Που είστε βρε τρισάθλιοι εταίροι με τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη περί ανθρωπιάς;
Ένας ολόκληρος  πτωχοποιημένος ΛΑΟΣ από τα βρωμο--μνημόνια σας κατά  μήκος στις ακρογιαλιές των νησιών του, στα λιμάνια στους κλειστούς χώρους των πόλεων και στους Εθνικούς δρόμους της χώρας  ανέλαβε να προσφέρει ανθρωπιά στους ταλαιπωρημένους και παγιδευμένους πρόσφυγες  από τις δικές σας πονηρές πολιτικές.