“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ρωσία–Τουρκία είναι καταδικασμένες, τώρα να συμφωνούν, γιατί σύντομα αμείλικτα θα συγκρουστούν.

Φώτο από fb
Την ώρα που επίκειται κρίσιμη  αναβάθμιση της στρατηγικής συνεργασίας Ρωσίας – Τουρκίας, η Ελλάδα στενάζει, οδηγούμενη σε μεθοδευμένη αποσταθεροποίηση.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Δεν πονάω μόνο εγώ, πονάτε και εσείς, πονάνε πάρα πολλοί για το κατάντημα της χώρας μας. Δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω,  διότι το βιώνουμε όλοι μας. Η κρίσιμη μάζα των νεοεισερχομένων στην Ελλάδα δομήθηκε και τώρα ξεκινούν όλα. Ήδη ξεκίνησαν, τα βλέπουμε στους δέκτες σαν δοκιμαστικές πρόβες.

Το παν είναι η Χάρις του Θεού

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
«Αυτοί που δεν είναι καλά πνευματικά, είναι μερικοί ιερωμένοι που σπουδάζουν ψυχολογία, για να βοηθήσουν τις ψυχές (με ανθρώπινες τέχνες). Και το παράξενο είναι που οι δάσκαλοί τους οι ψυχολόγοι δεν πιστεύουν στον Θεό και δεν παραδέχονται ούτε ψυχή, ή την παραδέχονται με ένα δικό τους τρόπο (σχεδόν όλοι). Από αυτήν την πράξη τους οι κληρικοί αυτοί φανερώνουν ότι πνευματικά είναι άρρωστοι και έχουν ανάγκη από Αγιοπατερικές εξετάσεις, και, αφού θεραπευθούν, τότε θα διακρίνουν και μόνοι τους το άρρωστο αυτό πνεύμα και θα γνωρίσουν παράλληλα και τη θεία Χάρη, για να χρησιμοποιούν στο εξής τις ψυχές που πάσχουν την θεία ενέργεια και όχι τις ανθρώπινες τέχνες.