“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

« ΟΧΙ »

Oι ώρες που ζούμε όλοι μας έχουν πλέον το διλημμα «Ζωή ή Θάνατος»! Εχουμε πλέον φτάσει μπροστά στη πιο δύσκολη στιγμή της Νεώτερης Ιστορίας μας!
Μια χούφτα τραπεζίτες και τοκογλύφοι, ζητάνε χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ, να υποκύψουμε στις πιο επέσχυντες απαιτήσεις που έγιναν ποτέ σε ελεύθερο και δημοκρατικό κράτος! Και αυτό επειδή μια άλλη χούφτα συμμορίτες,  πολιτικοί αυτή τη φορά, που μας εξαπατούσαν ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ με τη βοήθεια των εξαγορασμένων απο αυτούς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, βυθίζοντάς μας σε μια χωματερή σκανδάλων, ασυλλόγιστων δανείων και σπαταλών φέρνοντάς μας μπροστά στην άκρη ενός γκρεμού και στην απόφαση ή να πηδήσουμε ή να υποκύψουμε!
Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ!

Εμείς, ο Λαός, η Νέα Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ! Δεν θα δεχτούμε ΠΟΤΕ να συρθούμε σιδεροδέσμιοι στα ανάκτορα των τοκογλύφων και των τσιρακιών τους! Ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να δεχτεί να ξεπουλήσει την εθνική του Υπερηφάνια, επειδή κάποιοι του κατασπατάλησαν την περιουσία του! Και ο Ελληνικός Λαός είμαστε ΕΜΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!

Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα

Στην αντίσταση γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί
Τρείς φορείς, των δικηγόρων, των γιατρών και του Τεχνικού Επιμελητηρίου, συσκέφθηκαν σήμερα με θέμα τα μέτρα που επιβάλλει η Τρόικα στη χώρα και αποφάσισαν-μεταξύ άλλων- μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα. Οι τρεις φορείς στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για δοκιμασία όχι μόνο των οικονομικών αντοχών τους, αλλά και των ορίων ανοχής τους από την Τρόικα και ανακοινώνουν ότι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες βλέποντας τη χώρα να καταρρέει. Μεταξύ των πρωτοβουλιών είναι και η πραγματοποίηση «μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα, ενέργεια στην οποία καλούν «να ανταποκριθεί επιπλέον το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ως ελάχιστη και συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας στην έλλειψη αλληλεγγύης που ως Ευρωπαίοι εταίροι θα αναμέναμε από τη Γερμανία».

Οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες που αποφασίστηκαν είναι οι εξής:
  
1.      Η συγκρότηση ειδικών επιτροπών, οι οποίες θα κληθούν να επεξεργαστούν ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας και εξόδου της από την παρούσα κρίση,
2.      Η πραγματοποίηση κοινής απεργίας και αποχής από τα καθήκοντά τους,
3.      Η ανάληψη ποικίλων δράσεων για την ενημέρωση των αντίστοιχων φορέων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης,
4.      Η από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης κατάθεσης και καταγραφής προβληματισμών και ανταλλαγής απόψεων στις Βρυξέλλες,
5.      Η διενέργεια ελέγχων σε κτίρια πραγματικά κλειστών αγορών (τραπεζικά καταστήματα, supermarkets, κ.λπ. για θέματα υγιεινής και ασφάλειας πολιτών και εργαζομένων και χωροταξικών και πολεοδομικών παραβάσεων),
6.      Κοινή προσπάθεια για την δημιουργία ενός δείκτη προστασίας όλων των πολιτών και βελτίωση του κοινωνικού κράτους.


Το καλύτερο “πρακτορείο ειδήσεων” είναι οι προφητείες των αγίων.

οἱ προφῆτες εἶναι σά νά διαβάζης ἐφημερίδα (π.Παΐσιος)
Ὁ Γέροντας Ἰωσὴφ ὁ Βατοπεδινός, ποὺ κοιμήθηκε στὸ Ἅγιον Ὅρος τὴν 1η Ἰουλίου 2009 μ.Χ., τὰ εἶχε δεῖ ὅλα: τὴν Οἰκονομικὴ Κρίση, τὴν Πολιτειακὴ Ἀνωμαλία, τὴν ξαφνικὴ Ἀπόσυρση τοῦ Διεθνοῦς Κεφαλαίου, τὶς Ἀπολύσεις, τὴ Φτώχεια, τὴν Τουρκικὴ Εἰσβολὴ σὲ ὥρα ἀδυναμίας τῆς Ἑλλάδος, τὴ Ρωσικὴ σφοδρὴ Ἀντεπίθεση, τὴ Νίκη τῶν Ρώσων καὶ τὴν ἧττα τῆς Τουρκίας, τὴν ἀπάντηση Ἀμερικανῶν-Νατοϊκῶν, τὸν φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στὸν ὁποῖο δὲν θὰ πάρει μέρος ἡ Ἑλλάδα, τὴν... Ἔγερση τοῦ Κεκοιμημένου Βυζαντινοῦ μας Βασιλέως, τὴν Εἰρήνη, τὸν τελικὸ Θρίαμβο τοῦ Ἑλληνισμοῦ καὶ τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ μετὰ ἀπὸ δεκαετίες, τὴν φοβερὴ Ἔλευση τοῦ Ἀντιχρίστου, ἀφοῦ πρῶτα ἔχει κηρυχθεῖ ἡ Ὀρθοδοξία παντοῦ!