“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Τουρκία στη γωνία

Η Αγκυρα οπισθοχωρεί στην Συρία και μόλις κρατά τα προσχήματα. Η πρόταση Νταβούτογλου γιά συγκρότηση μεταβατικής κυβέρνησης υπό τον αντιπρόεδρο Φαρούλ Αλ Σάρα τον πιό έμπιστο συνεργάτη των Ασσαντ πατρός και υιού το καταμαρτυρεί. Από την ανατροπή του Μπααθικού-Αλαουιτικού καθιεστώτος η τουρκική διπλωματία περιορίζεται στο να ζητά μόνον την αποχώρηση του Ασσαντ αδειάζοντας το ετερόκλητο μέτωπο των αντικαθεστωτικών που έχει ως κοινό παρονομαστή την εγκαθίδρυση ουνιτική κυβέρνησης.

Θα έρθει το βομβαρδιστικό χωρίς να ηχήσουν σειρήνες!

Δεν θα ρίξουν ούτε τα αντιεροπορικά !!!
Η ανακοίνωση είναι λιτή (ευτυχώς προλάβανε τη γκάφα) : "Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την επικράτεια που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κατά την Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2012». kamarinia.gr

Μεταφέρουν άρματα και αντιαεροπορικά οι Τούρκοι στα σύνορα με τη Συρία

Οι  Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) και η αποστολή στα σύνορα της Συρίας  στρατιωτικών οχημάτων και  προσωπικού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Μετά την εντολή του Κοινοβουλίου και την έγκριση για τις διασυνοριακές δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στa συριακά σύνορα οι στρατιωτικές αποστολές των TSK, Στην άκρη της πόλης Şanlıurfa, Suruç Kobani όριο έχει αποσταλεί σε μεγάλο αριθμό ZPT αντιαεροπορικά και στρατιωτικό προσωπικό. Şanlurfa 20 

Απαγορεύονται οι διαδηλώσεις αύριο στο Κέντρο από τις 9:00πμ – 10:00μμ για λόγους δημόσιας ασφάλειας!!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το protothema
Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής λόγω... Μέρκελ
Την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας εν όψει της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου κυρίας Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.  Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής ο οποίος επικαλείται λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της Αθήνας, απαγορεύεται από τις 9 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας, οποιαδήποτε πορεία ή δημόσια συνάθροιση στο κέντρο. 

Σαμαρά, προς Θεού μην το κάνεις αυτό που ζητάει η Μέρκελ!!!

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε όλοι, γνωρίζοντες και μη γνωρίζοντες, υποψιασμένοι και πολιτικά αφελείς, ότι την Άνοιξη του 2010, το ΔΝΤ είχε προτείνει στον κ. Παπανδρέου να ζητήσει εκείνη τη στιγμή αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, η οποία θα το έριχνε στο 79% του ΑΕΠ. Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, αντί να ακολουθήσουν την πρόταση του ΔΝΤ, αποφάσισαν, άγνωστο γιατί, να ακολουθήσουν....την εντολή της Γερμανίας και κάποιων άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έτσι μπήκαν στο μνημόνιο, παραχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία της χώρας και υπέγραψαν νέο επαχθές δάνειο με την τρόϊκα.

Όταν το TIME είχε εξώφυλλο τη Μέρκελ …!!!

Σε παλαιότερο εξώφυλλο του περιοδικού TIME εμφανίζεται η Άνγκελα Μέρκελ, με το «Μ» του τίτλου του περιοδικού πάνω από το κεφάλι της Γερμανίδας πολιτικού να δημιουργεί ….περίεργους συνειρμούς. 
Άμα δε σε θέλει… !!! Δείτε ολόκληρο το εξώφυλλο ….

Το στρίμωγμα θα διαρκέσει τρία-τριάμισι χρόνια. Δεν θ' αφήσει ο Θεός αβοήθητους τους ανθρώπους

Σε νέους που τον ρωτούσαν (τον Γέροντα Παΐσιο), αν πρέπη να νυμφευθούν, γιατί μπορεί να συμβούν όλα αυτά τα αποκαλυπτικά, τους προέτρεπε να κάνουν οικογένεια και να εργάζωνται, γιατί και στα χρόνια των διωγμών οι Χριστιανοί το ίδιο έκαναν. "Τα χρόνια μας", έλεγε, "είναι δύσκολα και θα χρειασθεί να ταλαιπωρηθούμε, ίσως και να μαρτυρήσουμε στην διάρκεια της μπόρας που θα ξεσπάσει. Μόνο με πνευματική ζωή θα τα βγάλει κανείς πέρα. Να μην απογοητευώμαστε. Αυτά τα δύσκολα χρόνια είναι μια ευλογία, γιατί μας αναγκάζουν να ζήσουμε πιο κοντά στον Χριστό. Είναι μια ευκαιρία για πιο πολύ αγώνα. Ο πόλεμος τώρα δεν θα είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να πλανήση, "ει δυνατόν και τους εκλεκτούς". Τα πάντα θα ελέγχονται από το θηρίο, από τις Βρυξέλλες. Μετά από τις κάρτες και την ταυτότητα, θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Θα εκβιάζουν τους ανθρώπους να σφραγισθούν στο χέρι ή στο μέτωπο. Μόνο όσοι έχουν το σφράγισμα θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν και να εξυπηρετούνται. Οι πιστοί που θα αρνηθούν, θα ταλαιπωρηθούν. Γι' αυτό από τώρα να συνηθίσουν να ζουν απλά και αν μπορούν να έχουν κανένα χωράφι, λίγα ελαιόδενδρα ή κανένα ζώο για τις ανάγκες της οικογένειάς τους. Το στρίμωγμα θα διαρκέσει τρία-τριάμισι χρόνια. Δεν θ' αφήσει ο Θεός αβοήθητους τους ανθρώπους".

"Ὁ εἰσβολεὺς εἰσέρχεται μὲ ὄλας τὰς προφυλάξεις εἰς τὴν ἔρημον πόλιν μὲ τὰ κατάκλειστα σπίτια. Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιὲς"

Ἂν, ἀκούγοντας τὴν ἀνακοίνωση πρὸς τὸν ἀθηναϊκὸ λαὸ τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 1941, ἐντοπίσετε ὁμοιότητες μὲ τὶς τρέχουσες ἐξελίξεις, θεωρῆστε τὲς ἐντελῶς τυχαῖες! orthodoxia-ellhnismos