“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

"Δεν θέλουμε άλλα δανεικά, τέλος"!

Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ...
Η κυβέρνηση απέρριψε το τελεσίγραφο του Γ.Ντάϊσενμπλουμ
Τελεσίγραφο έδωσε πριν λίγα λεπτΆ στην ελληνική πλευρά το Eurogroup, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί κατά την συνέντευξη Τύπου, το οποίος όμως απορρίφθηκε από την ελληνική κυβέρνηση με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων στο defencenet.gr: "Θα δούμε στο τέλος ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι. Εμείς αρνούμαστε να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα" δήλωσε σε συνεργάτη του defencenet.gr υψηλά ιστάμενη πηγή του υπουργείοι Οικονομικών.

ITAMH ΠΡΟΚΛΗΣΗ Γ.ΝΤΑΪΣΕΝΜΠΛΟΥΜ: "ΚΑΝΕΝΑ EUROGROUP ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ"

Προκλητικό τελεσίγραφο Γερμανίας στην Ελλάδα: «Ή συνέχιση του υπάρχοντος προγράμματος ή τέλος»
Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, πριν λίγο σε συνέντευξή του ζήτησε από την Ελλάδα να δεχθεί το γερμανικό σχέδιο για την επιστροφή της χώρας στο Μνημόνιο: "Ή θα ζητήσετε παράταση του μνημονίου και αυτό μέχρι την Παρασκευή ή τερματίζουμε. Δεν μπορεί, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική".

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν ξευτελίζεται….

Φώτο από www.iefimerida.gr
Aς  κρατήσουμε  την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας   πάνω στην  ΑΚΡΟΠΟΛΗ  του Παγκόσμιου Πολιτισμού και από εκεί  να τους δείξουμε τι αξίζουν οι εκβιασμοί τους!!!
«Τις τελευταίες μέρες και ώρες υπήρξε προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών με συνεχείς διαβουλεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης με ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.

Η «ANA MERYEM SÜTVEREN», ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΤΡΟΦΟΥΣΑ, ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα ακόμα θαύμα αποκάλυψης ελληνορθόδοξων ιερών τόπων της Μικράς Ασίας έγιναν μάρτυρες οι Τούρκοι, καθώς, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα, Vatan, στα υπόγεια τούνελ που ερευνώνται στην παλιά αγορά της Σμύρνης ανακαλύφθηκε η μυθική, όπως χαρακτηρίστηκε, «πηγή άγιασμα» της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσας.

ΔΑΚΡΥΖΕΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ! ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον χιονισμένο  Ασπρόκαμπο Κορινθίας ο εσταυρωμένος Χριστός που βρίσκεται πάνω στον ξύλινο Σταυρό μέσα στο ιερό της εκκλησίας δακρύζει!
Η πληροφορία αυτή έφτασε στην sfedona.gr από αναγνώστη μας στην ορεινή Κορινθία. όπως μας λέει στο επώνυμο μήνυμα που μας έστειλε το είδε με τα ίδια του τα μάτια !

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι πολλοί στην χώρα μας που θεωρούν την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ στην αρχή και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στην Ευρωζώνη, ότι ήταν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό επίτευγμα στην ελληνική ιστορία.
Σήμερα, που η Ελλάδα έφτασε στο πιο έσχατο σημείο με ένα λαό να αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά της να ξενιτεύονται απελπισμένα στο εξωτερικό, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί και με μια κοινωνία να έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, οι απόψεις αυτές μάλλον θα πρέπει να ιδωθούν κάτω από ένα διαφορετικό και ρεαλιστικό πρίσμα.

Σόϊμπλε: "Λυπάμαι τους Έλληνες..."

Σχόλιο Θ.Π.: άρα είμαστε σε καλό δρόμο…
«Λυπάμαι για τους Έλληνες» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος έκανε λόγο για «ανεύθυνη» συμπεριφορά εκ μέρους της κυβέρνησης.
Σε συνέντευξή του νωρίτερα σήμερα στη Γερμανική Ραδιοφωνία ο κ. Σόιμπλε, σημείωσε ότι το θέμα κατά την αποψινή συνάντηση δεν είναι να βρεθεί κάποιος συμβιβασμός, αλλά «να κάνουμε την Ελλάδα και πάλι ανταγωνιστική» και πρόσθεσε ότι πολλοί συνάδελφοί του στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρουν στο μεταξύ ότι το βιοτικό επίπεδο στις χώρες τους είναι χαμηλότερο από αυτό της Ελλάδας.

Οι Γερμανοί φεύγουν με το “νόμισμα” τους.

Ήταν συνήθης ναζιστική τακτική μαζί με τα τανκς να κουβαλούν και  χαρτονομίσματα για να καθίσταται πιο “νόμιμη” και εύκολη η λεηλασία των κατακτημένων λαών.
η ΙΣΤΟΡΙΑ
Στις 27 Απριλίου οι γερμανικές δυνάμεις μπήκαν στην Αθήνα. Στις 29 ανακοινώθηκε πως έπρεπε να γίνονται δεκτά τα στρατιωτικά μάρκα που έφεραν μαζί τους. 

Το κοσμικό πνεύμα – Ο διάβολος κυβερνάει την ματαιότητα

-Γέροντα, γιατί τον διάβολο τον λένε “κοσμοκράτορα”; Είναι πράγματι;
-Ακόμη αυτό έλειπε, να κυβερνά ο διάβολος τον κόσμο! Όταν είπε ο Χριστός για τον διάβολο “ο άρχων του κόσμου τούτου” (1), δεν εννοούσε ότι είναι κοσμοκράτορας, αλλά ότι κυριαρχεί στην ματαιότητα, στην ψευτιά. Αλλοίμονο, θα άφηνε ο Θεός τον διάβολο κοσμοκράτορα! Όσοι όμως έχουν δοσμένη την καρδιά τους στα μάταια, στα κοσμικά, αυτοί ζουν υπό την εξουσία “του κοσμοκράτορος του αιώνος τούτου” (2).