“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δεν φρονηματίζεται με τίποτα η τουρκική αλεπού… πάει για τα τέσσερα

Φώτο από ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
-ΒΡΕ καλή μου, βρε χρυσή μου σύνελθε, μην κάνεις έτσι.
-θα σου δώσουμε χρήματα για τους πρόσφυγες που δημιούργησαν τα εγκληματικά σου απολειφάδια της  ISIS.
-θα σου  φέρουμε και το ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ για να αισθάνεσαι πιο ασφαλής στις ναυτικές κατεβασιές των  Ρώσων  από τα ΣΤΕΝΑ.

Κόλπο των Τούρκων η «εισβολή» στρατιωτικής φάλαγγας στην Συρία;

Η Δαμασκός καταγγέλλει εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Συρία, σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς τον ΟΗΕ και στο ΝΑΤΟ.
Μια φάλαγγα από  12 στρατιωτικά φορτηγά εξοπλισμένα με πολυβόλα, εισήλθε εντός συριακού εδάφους μέσω των συνόρων με την Τουρκία, ανέφερε στο  πρακτορείο  ειδήσεων SANA, επικαλούμενο πηγή από το συριακό  Υπουργείο Εξωτερικών.

Παραπονέθηκε ο Άγιος, γιατί τον έβαλε ο μοναχός ανάποδα!

Αγίου Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου (Λόγοι Β')
Ένας μοναχός ετοίμασε μία εικόνα του Αγίου Νικολάου, για να την δώσει ευλογία σε κάποιον. Την τύλιξε με καλό χαρτί και την έβαλε σε ένα ντουλάπι, μέχρι να την δώσει...
Αλλά χωρίς να το προσέξει, την έβαλε ανάποδα... Σε λίγο άρχισε να ακούγεται μέσα στο δωμάτιο ένας κρότος. Κοίταζε ο μοναχός από δω, αποκεί, να δει από πού ερχόταν αυτός ο κρότος... «τακ-τακ-τακ»· δεν τον άφηνε να ησυχάσει. Τελικά όταν πήγε κοντά στο ντουλάπι, κατάλαβε ότι ο κρότος έβγαινε από εκεί. Το ανοίγει και βλέπει ότι ο κρότος έβγαινε από την εικόνα. «Τι να έχει η εικόνα; λέει· για να δώ». 

Ικέτης της Υψηλής Πύλης και επερχόμενη εθνική καταστροφή

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Η προσφυγική κρίση, που μαστίζει την Ευρώπη, και την οποία δημιούργησε βάση ειδικού σχεδίου ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, είναι μία θλιβερή πραγματικότητα. Η Ενωμένη Ευρώπη, ήταν εντελώς απροετοίμαστη, δεν είχε λάβει εγκαίρως τα μηνύματα που έστελνε ο φανατικός ισλαμιστής ηγέτης της Τουρκίας, και όταν αποφάσισε να αντιδράσει επέλεξε να τιμωρήσει το θύμα, την πατρίδα μας, και να επιβραβεύσει τον θύτη, την Τουρκία.