“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

☦ Θαυμαστή εμφάνιση της Αγίας Χρυσής προειδοποιεί ότι έρχονται... οι Τούρκοι.

Η Αγία Νεομάρτυς Χρυσή καταγόταν από ένα χωριό κοντά στην Αριδαία, δίπλα στα σύνορα με τα Σκόπια. Κατά τις 10 Οκτωβρίου εφέτος εμφανίσθηκε σε μία νεωκόρο που είχε έρθει στην Αριδαία για λουτρό με ιαματικό νερό.

Έκανε ωτοστόπ στη νεωκόρο όταν αυτή με το αυτοκίνητό της έφευγε από την Αριδαία, έξω από την κωμόπολη. Της ζήτησε να μπει μέσα στο αμάξι, και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο αυτή μπήκε μέσα αστραπιαία. Την είδε τότε να φορά ένα ανοιχτόχρωμο λευκό μάλλον φόρεμα πολύ ωραίο αλλά παραδοσιακό. Ήταν όπως λέει η νεωκόρος εκπληκτικά όμορφη, δεν είχε δει ποτέ πιο όμορφη κοπέλα όπως είπε, και πολύ νέα. Η νεωκόρος την ρώτησε γιατί μπήκε και η Αγία απάντησε ότι ...την κυνηγούν οι Τούρκοι.

☦ Οι εξουσίες παγκοσμίως είναι "ματιασμένες" από το αντίχριστο πνεύμα. Το «ξεμάτιασμα» τους θα γίνει με ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ και όχι με Μετάνοια.

Λόγος υπερβολικός  περί ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, μετάνοια όμως πού; Ποιος θα διδάξει το δώρο της μετάνοιας, όταν η ίδια η αμαρτία θεσμοθετείται δια νόμου; Να όμως  ο πραγματικός  διδάσκαλος της. Πολλές οικογένειες και άτομα στηρίχθηκαν από τα λεγόμενα του τις τελευταίες δεκαετίες, τώρα σήμανε η ώρα να στηριχθεί  και ίδια η Ελλάδα μας μέσα στο Παγκόσμιο Τράνταγμα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ας αφήσουμε τον διδάσκαλο του χειμαζόμενου Έθνους μας να μιλήσει, να τον ακούσουμε τουλάχιστον, μήπως και κάτι μας μείνει γιατί ο ορίζοντας της φρικτής καθημερινότητας σκοτείνιασε σε όλο τον πλανήτη. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ με ένα ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ;

☦ Η Παναγία δακρύζει διότι δεν της έχει μείνει και τίποτε άλλο

Η Παναγία η Παρηγορήτρια στον Βύρωνα συνεχίζει να δακρύζει αδιάκοπα παρά το πέρασμα ενός και πλέον έτους απο την πρώτη δακρυρροή.

“Έχουμε λοιπόν το πανάγιο και δακρυσμένο πρόσωπό της, να ελπίζει και να παρακαλεί αντί για μας, και το καλλίτερο που έχουμε να κάνουμε είναι έστω και τώρα, δεν είναι αργά, να συμπορευθούμε με την Μητέρα μας στον δρόμο που οδηγεί στη σωτηρία μας” αναφέρει ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ν. Ελβετίας Βύρωνος σε επίκαιρη ανακοίνωσή του. “Η Παναγία δακρύζει διότι δεν της έχει μείνει και τίποτε άλλο!”.

☦Έχει καταστρέψει πολλούς με την απόγνωση

Για τον πειρασμό της απελπισίας στην ηγουμένη Ταϊσία:

«Ο Θεός επιτρέπει σ’ αυτόν τον πειρασμό να προσβάλλει τις δυνατότερες φύσεις, αυτούς δηλαδή, που είναι πιο πεπειραμένοι στον πνευματικό πόλεμο.

Ο εχθρός σου τον παρουσιάζει, επειδή βλέπει ότι οι αγώνες σου φθάνουν σ’ ένα τέλος, ότι ετοιμάζεται για σένα στον ουρανό μια ανταμοιβή και θέλει να σε χτυπήσει και να σε ρίξει κάτω μ’ ένα δυνατό τίναγμα και να σου στερήσει έτσι τον στέφανο.

☦ Κύριος φωτισμός μου καὶ σωτήρ μου• Κύριος ὑπερασπιστὴς τῆς ζωῆς μου•