“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

TΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑ

Απειλές που λαμβάνονται σοβαρά υπόψην…Δεν είναι η πρώτη φορά που οι χριστιανοί του Σινά απειλήθηκαν με θρησκευτική εθνοκάθαρση σε αυτήν την περιοχή όπου γεννήθηκε ο χριστιανικός μοναχισμός τον 3ο αι. και από όπου προέρχονται οι πρώτες εικόνες……Οι κόπτες χριστιανοί οφείλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τη χερσόνησο του Σινά αν δεν θέλουν να πεθάνουν κατά τις επόμενες στοχευμένες επιθέσεις που οι τζιχαντιστικές οργανώσεις που επιχειρούν στην περιοχή ετοιμάζονται να εξαπολύσουν εναντίον τους.

Γερμανός πρόεδρος: “Να συζητήσουμε το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα”

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
Στην πρώτη δημόσια παραδοχή από επίσημο πολιτειακό παράγοντα του γερμανικού κράτους και μάλιστα τον ανώτατο  ότι το θέμα των αποζημιώσεων για τις θηριωδίες των ναζί στην κατοχή πρέπει να συζητηθεί προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Γερμανίας.   

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους μας… ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης

ΚΑΛΗ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Ανασκουμπωθείτε ωρε Έλληνες γιατί  η αναστήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε Ορθόδοξο Ναό  που πρόκειται να γίνει σύντομα  σίγουρα δεν θα έχει την βοήθεια από κανένα  κονδύλι τύπου ΕΣΠΑ. “η καλή μέρα” από το πρωί φαίνεται…

Καλό μήνα

Μπουτάρης: "Με τους Τούρκους είμαστε αδέλφια και με τους Εβραίους είμαστε συνέταιροι"

«Υπάρχουν θερμοκέφαλοι που με φωνάζουν Τούρκο στο δρόμο», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, στο πλαίσιο της χτεσινής συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του τουρκικού γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Αθήνας, αναφερόμενος στις προσπάθειες που επιχειρεί από το 2011 για διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Τουρκίας. 

Άγιος Γέροντας Παΐσιος: Δεν ωφελούν οι μετάνοιες χωρίς ταπείνωση!

Οι μεγάλοι στην ηλικία που δεν δέχονται ύβρεις και αυστηρές παρατηρήσεις, για να θεραπευθούν η για να λάβουν μισθό (όταν δεν φταίνε), είναι πιο ανόητοι και από τα μωρά παιδιά, που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν τον γιατρό, διότι φοβούνται την ένεση (μην τους τρυπήσει με την βελόνα), και υποφέρουν τον πυρετό συνέχεια και τον βήχα.
Περισσότερη ευγνωμοσύνη οφείλουμε σ' αυτούς που μας κέντησαν και βγήκαν τα αγκάθια της ψυχής μας, παρά σ' εκείνους που θα έσκαβαν δωρεάν την περιοχή μας και θα μας φανέρωναν τον κρυμμένο μας άγνωστο θησαυρό.

Κοιμούμεθα, αδέρφια μου! Κοιμούμεθα …

Τι λέει η Αποκάλυψις;

Πουλήστε το πουκάμισό σας και αγοράστε την Αποκάλυψη.

Αυτά που είναι γραμμένα, όλα θα γίνουν. 

Ο ουρανός και τα άστρα θα πέσουν, τα ποτάμια θα ξηρανθούν, θα λειώσει η γη σαν το μολύβι, θα πέσουν θρόνοι και καθεστώτα, αλλά ό,τι λέει η Αποκάλυψις, όλα θα γίνουν. 

«Ο ουρανός και η γη παρελεύσονται, οι δε λόγοι μου ου μη παρέλθωσι», είπε ο Χριστός.