“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

Δε σε ήθελαν στην Ολυμπιάδα γιατί μισούν τον Ελληνισμό, και βρήκαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τα πισώπλατα χτυπήματα σε βάρος του, ραπίζοντας το πρόσωπο ενός παιδιού. Το θεωρούν τιμή, αλλά κι εσύ κι εμείς ξέρουμε πως είναι κατάπτυστοι.
γράφει ο ΦΟΡΟΥΜΠΗΧΤΗΣ
Και πρωτεργάτες σ αυτό το άθλιο σκηνικό δεν είναι άλλοι από τους μισέλληνες οπαδούς του "συνωστισμού" που μοίρασαν αφειδώς συγχωροχάρτι στους δολοφόνους Κεμαλοφασίστες.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.
Σάλο έχει προκαλέσει στον αθλητικό κόσμο η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποκλείσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου ύστερα από ένα προσωπικό της σχόλιο στο twitter το οποίο αρκετοί χαρακτήρισαν ρατσιστικό.

Η ΑΓΙΑ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωτοπρ. Γεωργίου Δορμπαράκη
«Η αγία Παρασκευή (2ος μ.Χ. αι.) έζησε επί της βασιλείας Αντωνίνου του Πίου, καταγόταν από τη Ρώμη και είχε χριστιανούς γονείς, τον Αγάθωνα και την Πολιτεία, οι οποίοι μετά από πολλή προσευχή γέννησαν την αγία, στην οποία έδωσαν το όνομα Παρασκευή, γιατί γεννήθηκε την ομώνυμη ημέρα της εβδομάδας. Από πολλή μικρή αφιερώθηκε στον Θεό, με τη βοήθεια ιδιαιτέρως της μητέρας της, έμαθε τα ιερά γράμματα, μελετούσε διαρκώς τις άγιες Γραφές και πάντοτε περνούσε τον καιρό της στην προσευχή και στην Εκκλησία. Μετά τον θάνατο των γονιών της, μοίρασε τα υπάρχοντά της στους πτωχούς, ντύθηκε το μοναχικό σχήμα κι άρχισε να κηρύσσει το όνομα του αληθινού Θεού και Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ελκύοντας στη θεογνωσία πολλούς από τους ειδωλολάτρες, γι’ αυτό και κάποιοι Ιουδαίοι την διέβαλαν στον βασιλιά, λέγοντας ότι κάποια γυναίκα, ονόματι Παρασκευή, κηρύσσει τον Ιησού τον υιό της Μαρίας, τον οποίο οι πατέρες μαςσταύρωσαν. Ο βασιλιάς διέταξε να την φέρουν ενώπιόν του για να την ανακρίνει, κι αφού της έταξε πολλά αγαθά αν θυσιάσει στους θεούς του, γεγονός το οποίο αμέσως αρνήθηκε η αγία, ομολογώντας την πίστη της στον αληθινό Θεό, εκείνος την έριξε σε διάφορα μαρτύρια, από τα οποία διαφυλάχθηκε απολύτως σώα με τη χάρη του Θεού, μεταστρέφοντας έτσι πολλούς από τους παρευρισκομένους. Διατάσσει έπειτα να την βάλουν σε χαλκό λέβητα, γεμάτο λάδι και πίσσα, πυρακτωμένο σφοδρά, στον οποίο η αγία φαινόταν σε όλους ότι δροσίζεται, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη του βασιλιά, ο οποίος της ζήτησε να του ρίξει επάνω του λίγο από το μείγμα, για να δει αν όντως είναι καυτό ή όχι. Μόλις η αγία έριξε με τις παλάμες της πάνω στο πρόσωπό του, αμέσως αυτός κάηκε και τυφλώθηκε. Άρχισε να ζητά δυνατά τη βοήθεια της αγίας, υποσχόμενος ότι θα πιστεύσει στον Θεό που εκείνη κήρυσσε. Η αγία προσευχήθηκε και ο βασιλιάς ανέβλεψε, οπότε και ο βασιλιάς και όλοι οι υπ’ αυτόν βαπτίστηκαν στο όνομα της αγίας Τριάδος. Η αγία συνέχισε να περιοδεύει σε διάφορα μέρη, να κηρύσσει και να κάνει διάφορα θαύματα με τη βοήθεια του Θεού, μεταστρέφοντας έτσι ακόμη περισσότερους στην πίστη, οπότε μετά από πολλά μαρτύρια που υπέστη για την πίστη της, της κόψανε το κεφάλι και το πνεύμα της μετέβη στις αιώνιες μονές».

Το Σεπτέμβριο θα αποκαλυφθεί το Γερμανικό σχέδιο για την Ελλάδα

Αν η Τρόικα διαπιστώσει ότι δεν έχει μέλλον η εφαρμογή του μνημονίου θα ενεργοποιηθεί το plan B που περιλαμβάνει ακόμη και χρεοκοπία της Ελλάδος...Τον Σεπτέμβριο θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και το πραγματικό σχέδιο των Γερμανών για την Ελλάδα. Η στάση των Γερμανών μπορεί να χαρακτηριστεί άτεγκτη είναι οπαδοί της ορθόδοξης και δογματικής άποψης ότι με ακραία λιτότητα μπορεί να επανέλθει μια οικονομία σε δημοσιονομική ισορροπία. Η Γερμανία πιστεύει ότι αν η Τρόικα διαπιστώσει ότι εκ των πραγμάτων θα καταρρεύσει οριστικά το σχέδιο υλοποίησης του μνημονίου το οποίο έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει η Ελλάδα, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο plan B δηλαδή να αποδεχθεί ακόμη και στάση πληρωμών της Ελλάδος. Είναι προφανές ότι η έλευση της Τρόικα σήμερα απλά θα επιβεβαιώσει ότι η εφαρμογή του μνημονίου έχει καταπέσει, έχει καταρρεύσει το πρόγραμμα λιτότητας, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά έχει δεσμευτεί ότι θα το επαναφέρει σε τάξη έτσι ώστε εν συνεχεία να ζητήσει αναδιαπραγμάτευση του.

Τουρκική φρεγάτα προκαλεί στο Αιγαίο. Τη "στο-χοποίησαν" δύο Mirage 2000

Τουρκική πρόκληση με φρεγάτα που πέρασε από τις Κυκλάδες άνευ λόγου και αιτίας. Άλλη μία δήθεν αβλαβή διέλευση σε μια ημέρα που οι Ελληνικές ΕΔ βρίσκονται σε αναταραχή. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι πήραν την απάντησή τους. Η Τουρκική Φ/Γ «GOKOVA» προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη αρχικά μεταξύ Ν. Κάσου και Ν. Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια Κρήτης σε Διεθνή Ύδατα, εισήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (14:15) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου. Στη συνέχεια με βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Αντίπαρου και εξήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (18:49) μεταξύ Ν. Τήνου και Ν. Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία. Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό πλοίο, καθόλη τη διάρκεια του πλου του. onalert

"Το ΔΝΤ γνώριζε ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει" είπε ο Π. Ρουμελιώτης

Σε δήλωση «βόμβα» προχώρησε στους  New York Times ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
«Γνωρίζαμε από την αρχή πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοσθεί, καθώς δεν υπήρξε πουθενά ένα επιτυχές παράδειγμα, λόγω και του γεγονότος της συμμετοχής της Ελλάδας στο ευρώ, που δεν της επιτρέπει την υποτίμηση του νομίσματός της για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας».

Απλά αστείοι...Οι ίδιοι που γέλασαν με την δια-φήμιση με τον Πίου...θίχτηκαν από την Παπα-χρήστου…

Τελικά έχουν πολύ πλάκα όσοι το παίζουν αντιρατσιστές..Εδώ και 2 μήνες μας έχουν κατακλύσει με την διαφήμιση της WIND με τον Πιου το μαύρο πιστόλι..που από όπου κι αν την δεις είναι άκρως ρατσιστική και γελοιοποιεί ένα μετανάστη που πλένει τζάμια..Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη...και γιατί τον γελοιοποιούν έτσι? Μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει κανείς τους τσιμουδιά. Οι άνθρωποι δεν παίζονται στην προπαγάνδα.