“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ρωσία-Αμερική. Το σκοινί τεντώθηκε επικίνδυνα

Το σκοινί της γεωπολιτικής διελκυσντίνδας που κρατούν προς το παρόν οι δύο διεκδικητές του θρόνου του διαχειριστή της νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων, δηλαδή η Ρωσία και η Αμερική, μάλλον έχει τεντωθεί επικίνδυνα και κατά τις εκτιμήσεις μερικών αναλυτών, είναι έτοιμο να σπάσει. Δεν χρειάζεται πάντως να είναι κανείς ειδικός αναλυτής για να αντιληφθεί ότι η "παγκόσμια κυβέρνηση", στην οποία μάλιστα αναφέρθηκαν ξανά προχθές τόσο ο Σιμόν Πέρες όσο και ο "δικός μας" Βενιζέλος, δεν θα γεννηθεί παρά μέσα από "παγκόσμιες οδύνες". Ευχαριστώ τον φίλο αναγνώστη που μου έστειλε την παρακάτω είδηση σχετικά με το ρωσικό πλοίο Alaed
Και οι Ρώσοι συνεχίζουν το βιολί τους
-Πρίν 3 μήνες περίπου οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ είχαν απαγορέψει στο ρωσικό πλοίο ALAED να μεταφέρει τα συριακά ελικόπτερα και γενικά οπλισμό προς την ΣΥΡΙΑ.
-Επανήλθαν οι ΡΩΣΟΙ και προειδοποίησαν ότι αυτή την φορά θα το προστατέψουν.

Άρχισαν τα... όργανα. Σε πολεμική διάταξη η Ρωσία !!!

Τι θα κάνει η Ελλάδα σε μία πιθανή σύρραξη Ρωσίας - Αμερικής; Θα χτυπήσουμε τους Ρώσους; 
Άρθρο του Σταύρου Βιτάλη,
Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου 
Όταν στις 6 Ιανουαρίου του 2011, ο αρθρογράφος της Πράβδα, Stanislav Mishin, έγραφε, για την εμπλοκή της Ρωσίας, σε πόλεμο με τις ΗΠΑ αλλά και χτύπημα της Γεωργίας και της Τουρκίας, πολλοί σχολιαστές, είχαν μιλήσει ειρωνικά για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας». Να όμως που σήμερα, τα σημαντικότερα «think tanks» της Μόσχας, θεωρούν ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά του Ιράν και μετά το Ιράν, κανείς και τίποτα δεν θα εμποδίσει το ισλαμικό κύμα να κατακλύσει το νότιο Καύκασο και άρα, η εμπλοκή της Ρωσίας, είναι πια, προδιαγεγραμμένο γεγονός. Ο Mishin, προχωρώντας περισσότερο στην τολμηρή του ανάλυση τότε, ανέφερε στο συγκεκριμένο του άρθρο, (τμήμα του οποίου μάλιστα, «διαγράφηκε» από την ηλεκτρονική έκδοση της μεγάλης ρώσικης εφημερίδας), για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν μέχρι το τέλος του 2012 στην ευρύτερη περιοχή: «…η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν.

Σχισμένη και κουρελιασμένη κυματίζει η Ελλη-νική σημαία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου !!!

Δείτε σε τι κατάσταση κυματίζει ό,τι έχει απομείνει από την Ελληνική σημαία σε ένα από τα γνωστότερα και καλύτερα Πανεπιστήμια όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Ο λόγος για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και πιο συγκεκριμένα το Κέντρο Καινοτομίας Κατασκευών  δίπλα στο Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας. Ένα τέτοιο Πνευματικό Ίδρυμα με προϊστορία αγώνων για ελευθερία, αξιοπρέπεια και παιδεία για όλους τους νέους, πρότυπο και σημείο αναφοράς, να αδιαφορεί για το εθνικό μας σύμβολο… pygmi

Παναγία η Ιεροσολυμίτισσα: Η Αχειροποίητη Ει-κόνα του Θεομητορικού Μνήματος και η Ιστορία Της!!!

Απολυτίκιον της Παναγίας της Ιεροσολυμιτίσσης
Ήχος α΄. Της ερήμου πολίτης.
Την σεπτήν σου εικόνα ως της δόξης σου σκήνωμα, Ιεροσολυμίτισσα Παρθένε, προσκυνούμεν Πανάχραντε. Εκ ταύτης γαρ πηγάζεις μυστικώς θαυμάτων ποταμούς τας δωρεάς• και αρδεύεις τας καρδίας και τας ψυχάς των πίστει κραυγαζόντων σοι• Δόξα τω Θείω Τόκω σου, Αγνή, δόξα τη παρθενία σου, δόξα τη προς ημάς σου ανεκφράστω προνοία, Άχραντε.
Η Θαυματουργή Αγία Εικόνα της Παναγίας «Η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ», έχει Αγιογραφηθεί τον 19ο αιώνα Θαυματουργικώς. Φέρει χρονολογία 1870 και έχει το εξής ιστορικό: Υπήρχε τον καιρό εκείνο μία αγιογράφος Μοναχή ονόματι Τατιανή, της Ρωσικής Ιεράς Μονής της Μυροφόρου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, που βρίσκεται στους πρόποδες του απέναντι της Ιερουσαλήμ Όρους των Ελαιών. Είδε δε η Τατιανή καθώς κοιμόταν το εξής Όραμα: Είδε ότι την επισκέφθηκε στο κελλί της μία άγνωστη Μοναχή, η οποία της είπε: «Αδελφή Τατιανή, ήλθα να με ζωγραφίσεις». Η Τατιανή απάντησε: «Ευλόγησον, αδελφή, αλλά εγώ είμαι αγιογράφος και όχι ζωγράφος». Και η Επισκέπτρια της λέγει: «Τότε να με αγιογραφήσεις». Η Τατιανή εξεπλάγη με το θάρρος της ξένης και απεκρίθη: «Δεν έχω ξύλο (σανίδι), πού να σε ζωγραφίσω;». Και τότε η Επισκέπτρια Μοναχή της δίδει ένα σανίδι αγιογραφήσεως και λέγει: «Ζωγράφισε»! Αλλά ενώ ζωγράφιζε η Τατιανή την Μοναχή, είδε τα Άμφιά Της να γίνονται χρυσά, το Πρόσωπό Της να λάμπει πολύ, και Την άκουσε να λέγει: «Ω μακαρία Τατιανή, μετά τον Απόστολο και Ευαγγελιστή Λουκά, θα με αγιογραφήσεις πάλι εσύ».

Οι Νέρωνες της Νέας Τάξης: Ολοκληρώνουν την αποτέφρωση της Ελλάδας…!!!

Οι Νέρωνες των πλανητικών μαφιών του χρήματος (Νέα Τάξη) με τους μακάβριους μηχανισμούς τους (μυστικές υπηρεσίες) βιάζονται να δώσουν το τελειωτικό κτύπημα στην Ελλάδα. Να την αποτεφρώσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ: Οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, πολιτικά, κλιματολογικά…Τα εμπρηστικά φλογοβόλα τους είναι τα πλέον καταστροφικά και μοχθηρά όπλο της φρενοβλαβούς κακουργίας τους…Αποτεφρώνουν πολυεδρικά και ΥΠΟΥΛΑ τις κοινωνίες, τις μετατρέπουν σε καπνίζοντα ερείπια, σε στάχτες και αποκαΐδια. Ο εμπρηστικός πόλεμος είναι ο πιο καταστροφικός και δόλιος ΠΟΛΕΜΟΣ. Δολοφονεί τους λαούς, τις κοινωνίες, την ίδια την οικονομική και φυσική τους υπόσταση, δίχως να σκοτώνει άμεσα με σφαίρες τους ανθρώπους, όπως ένα συμβατικός πόλεμος.

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ιράν το φθινόπωρο;

Η πιθανότητα μιας στρατιωτικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν είναι στην πρώτη σελίδα του ισραηλινού Τύπου, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της χώρας Εχούντ Μπαράκ ο οποίος χαρακτήρισε το ενδεχόμενο «επείγον»...Η εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ είχε τίτλο «Νετανιάχου και Μπαράκ αποφασισμένοι να επιτεθούν στο Ιράν το φθινόπωρο», αναφερόμενη στον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον υπουργό Άμυνας της χώρας. Σύμφωνα με τους Νάχουμ Μπάρνεα και Σιμόν Σίφερ, δύο γνωστούς αρθρογράφους της εφημερίδας, αν ο Νετανιάχου και ο Μπαράκ μπορούσαν να αποφασίσουν μόνοι τους θα εξαπέλυαν μια επίθεση «στις αρχές του φθινοπώρου, ακόμη και πριν τις αμερικανικές (προεδρικές) εκλογές» που θα γίνουν στις 6 Νοεμβρίου.

Έγκλημα: Το 30-40% των εναέριων πυροσβε-στικών μέσων είναι διαθέσιμα!

Εξακολουθεί να κατακαίγεται η χώρα σε ένα εφιαλτικό καλοκαίρι με το 60-70% των εναέριων πυσοβεστικών μέσων είτε να μην λειτουργούν (αεροσκάφη CL-215/-415) είτε να μην υπάρχουν διαθέσιμα λόγω εγκληματικών αποφάσεων της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου ΠΡΟΠΟ (Μ.Όθωνος) που άφησε χωρίς τα ρωσικά πυροσβεστικά ελικόπτερα την χώρα. Συγκεκριμένα από τα "αρχαία" CL-215 και CL-415 διαθέσιμα είναι μόλις 12 αεροσκάφη αυτή την στιγμή, ενώ οι ρωσικοί "γίγαντες" Mil Mi-26, τα Κamov και τα Mi-17 παραμένουν "παρκαρισμένα" μετά τον σκανδαλώδη διαγωνισμό της NAMSΑ που άφησε εκτός την ελληνική εταιρεία που τα χρησιμοποιούσε.

Πρωτοφανές επεισόδιο στην βουλή: Υπάλληλος αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επει δή περιείχε “απαξιωτικούς” χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που συνέβει στην βουλή και διήρκησε σχεδόν μία ώρα. Αφορά την ερώτηση του βουλευτή Νικου Νικολόπουλου που σας παρουσιάσαμε χθες, η οποία ξεκινούσε ως: «ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ  ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ       ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ » (Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!) και αφορά τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για τακτοποίηση στενών συνεργατών των καταστροφέων της Ελλάδας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο υπάλληλος της βουλής κύριος Σωτήρης Κουνέντης τον θεώρησε “απαξιωτικό” και επί μία ώρα, γινόταν “διαβούλευση” για την παραλαβή της ερώτησης! 

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – 10χρονη βρήκε και παρέδωσε 2.000 ευρώ στην αστυνομία

Μια 10χρονη από την Ηγουμενίτσα απέδειξε ότι μέσα στην κρίση, υπάρχει ανθρωπιά. Βρήκε στο δρόμο ένα πορτοφόλι που περιείχε 2.000 ευρώ και το...παρέδωσε στην αστυνομία με τους γονείς της. Το πορτοφόλι είχε πέσει από συμπολίτη μας, από το Ασπροκκλήσι Φιλιατών, ο οποίος είχε δηλώσει την απώλειά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. Ναι… υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που δεν της έχουν διαλύσει οι τοκογλύφοι, το ΔΝΤ και οι ξεπουλημένοι προδότες της χώρας. olympia 

O Greg Palast για το "έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού"!

Μία συνέντευξη με τεράστιο ενδιαφέρον έδωσε ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος και πολυγραφότατος (αντι-νεοταξικός) συγγραφέας Greg Palast στον παρουσιαστή Dylan Ratigan του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου MSNBC. H συζήτηση αφορούσε την κρίση στην Ελλάδα και τα πραγματικά αίτιά της, όπως αναφέρει σχετικά το newsbomb.gr. Κάποιες από τις έρευνες που έχει κάνει ο Palast έχουν συζητηθεί ευρέως. Ενδεικτικά, το 1991, ο οικονομολόγος Joseph Stiglitz, πρώην διοικητικό στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Greg Palast και την βρετανική εφημερίδα The Observer, περιέγραψε το σχέδιο με τα 4 προβλέψιμα στάδια που το ΔΝΤ εφαρμόζει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου με τις οποίες υπογράφει συμβόλαια δανεισμού.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξέφυγε η φωτιά στο Άγιο Όρος - Σε Γενική Επιφυλακή όλη η Μακεδονία!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, η πυρκαγιά στο Άγιο Όρος φούντωσε για τα καλά και πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο...των πυροσβεστικών δυνάμεων. Κατακαίει μεγάλη πυκνόφυτη δασική έκταση, σε σημεία που είναι αδύνατο να πλησιάσουν επίγεια πυροσβεστικά μέσα. Η άνεμοι αλλάζουν συνεχώς φορά, και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ακόμη κι αν μπορούσαν τα οχήματα της πυροσβεστικής να πλησιάσουν, να επιχειρηθεί κατάσβεση, δεδομένου ότι η οι πύρινες γλώσσες δημιουργούς μεγάλης έκτασης μέτωπα, με κυκλική φορά!

«Ο Ιερέας που φίλησε το χέρι του Πούτιν είναι …Σκοπιανός»!

Όλες οι παραδοξότητες και οι αντιφάσεις δεν είναι τυχαίο ότι …αναβλύζουν από τα Σκόπια!
Ο ηγούμενος Μεθόδιος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως στη μονή Βαλαάμ, που ...προσπάθησε να …φιλήσει το χέρι του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ήταν (φυσικά) σκοπιανός, όπως αναφέρει η ρωσική πύλη Forbes.ru Σύμφωνα με την ιστοσελίδα καθώς και πολλά άλλα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο ηγούμενος έκανε αυτή τη χειρονομία για να …εκτιμήσει την αναγνώριση του σλαβικού λαού των Σκοπίων, ως ομοεθνή από το μεγάλο ρωσικό λαό. Υπάρχει σχετικό βίντεο που δείχνει ότι ένας μοναχός από τη Μονή Βαλαάμ προσπαθεί να φιλήσει με ευλάβεια το χέρι του Ρώσου προέδρου, κάνοντας τον Πούτιν να αισθανθεί πολύ άσχημα.

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν κίνηση του Πούτιν !!!

Η επέμβαση στη Συρία έχει ήδη αρχίσει! Ποιες δυτικές δυνάμεις και με ποιους πολεμούν τον Άσαντ . Είναι πολλά πλέον τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Συρία,πολύ περισσότερο απ' ότι αναμενόταν, καθίσταται τσιφλίκι ξένων μισθοφόρων.Τα συριακά ΜΜΕ τη Δευτέρα μετέδωσαν ότι τα κυβερνητικά στρατεύματα αιχμαλώτισαν στην πόλη Χαλέπι σε βόρεια περιοχή της χώρας ομάδα αξιωματικών από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. Σ΄αυτή την οικονομική πρωτεύουσα της Συρίας τα κυβερνητικά στρατεύματα συνεχίζουν τη μεγάλη επιχείρηση εναντίον των ανταρτών του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού».

180 Μ/Κ ΧΩΚ. Η "διαβολεμένη μονάδα" !!!

Μια επιστολή καταγγελίας φαντάρων από τη “διαβολεμένη μονάδα “180 ΜΚΒ HAWK φέρνει στο φως το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων το οποίο αναφέρει ότι τα όσα καταγγέλλονται “θέτουν ζήτημα παρέμβασης της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και αντικειμενικά ανοίγουν το δρόμο των μηνύσεων. Πιο συγκεκριμένα, χειριστής κλάρκ μπορείς να γίνεις μόνο μετά από ειδική εκπαίδευση και σε περίπτωση ατυχήματος προβλέπονται βαριές κυρώσεις. Και όμως, ο Ελληνικός Στρατός και οι διοικητές παραβιάζουν βάναυσα όχι μόνο τα δικαιώματα των φαντάρων, αλλά και το σύνολο της Στρατιωτικής και Εργατικής Νομοθεσίας. Εμείς απαιτούμε την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών από το ΓΕΣ και την παρέμβαση του Υγειονομικού Σώματος. Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους φαντάρους να βγουν παραπονούμενοι στο διοικητή και σε κάθε ανώτερη στρατιωτική αρχή και να αρνηθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως έχουν κάθε δικαίωμα, στο βαθμό που απειλείται η υγεία και η ζωή τους.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ  

Και τώρα, φτάσαμε στο… ή αυτοί ή εμείς…

Ήρθε πια η στιγμή να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να στρέψουμε τη ματιά μας ο ένας στον άλλο και να αναρωτηθούμε: Αυτά που ζούμε, είναι αυτά που θέλουμε; Αυτά που ζούμε, είναι αυτά που μας αξίζουν; Αυτά που ζούμε, είναι δημοκρατία; Ορμήξανε οι βάρβαροι μαζί με τους ντόπιους ξεπουλητάδες, και κάνουνε κομμάτια τους νόμους, συνθλίβουν την λογική και ως σύγχρονοι κατακτητές ισοπεδώνουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων στοχεύοντας στις ψυχές και την υποδούλωσή τους. Ψεύτες, ελεεινοί, απάτριδες και ελληνόφωνοι, διακυβερνούν την χώρα με εντολές των μεγάλων αφεντάδων τους κι εμείς στέκουμε άφωνοι μάρτυρες μιάς σύγχρονης γενοκτονίας, μοιραίοι θεατές του ίδιου του θανάτου μας και της καταστροφής μας.

Εισαγγελία Σύρου: “Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακι-στανό βιαστή” !

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επικοινώνησε πριν λίγο με την Εισαγγελία Σύρου στο τηλέφωνο 2281082396 και ζήτησε να πληροφορηθεί για ποιο λόγο ο αρμόδιος Εισαγγελέας αποφάσισε να κρυφθεί το πρόσωπο του Πακιστανού βιαστή που πολτοποίησε τη ζωή της 15χρονης Μυρτώς και πως ταυτοποίησαν, τόσο ο ανακριτής όσο και ο Εισαγγελέας την ηλικία του. Κι αυτό καθότι σύμφωνα με πληροφορίες από την σφάλεια υποστηρίζουν πως τα έγγραφα που είχε ετοιμάσει ο Αχμέτ για να επιστρέψει εσπευσμένα στο Πακιστάν τον εμφανίζουν να έχει γεννηθεί το 1991. Ακολουθεί ο διάλογος:

Πολύδωρας για διορισμό κόρης: “Είχα το δικαί-ωμα να το κάνω” !

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο ίδιος δηλώνει σε συνομιλητές του ότι "είχε δικαίωμα να το κάνει", τη στιγμή που στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούσαν-και ευελπιστούσαν-ότι η κόρη του θα υπέβαλλε την παραίτησή της μετά το σάλο που δημιουργήθηκε. Το δημοσίευμα σημειώνει πως δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στο βουλευτή Β' Αθηνών και σε γαλάζια κομματικά στελέχη, ωστόσο η θέση του ότι είχε το δικαίωμα να το κάνει καθώς αντί για έξι μετακλητούς υπαλλήλους που μπορούσε να διορίσει επέλεξε μόνο ένα πρόσωπο, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κλείσει το θέμα, δηλαδή να παραιτηθεί η κόρη του Μαργαρίτα.

Bloomberg: Μικρόκοσμος Πολιτικής Προστασίας η ΔΕΗ !!!

Πρώτο θέμα ήταν σήμερα στην ιστοσελίδα του Bloomberg η ΔΕΗ και συγκεκριμένα οι αντοχές της στα οικονομικά και στην κάλυψη των αναγκών σε ηλεκτρισμό. Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων τον κ. Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ, τα ορυχεία λιγνίτη και την αντίσταση στις προσπάθειες αναδιαμόρφωσης της αγοράς ενέργειας. Το Bloomberg σημειώνει ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει στο γραφείο του πορτραίτα του Τρότσκι και του Λένιν, τα οποία προφανώς αποτελούν "ανάθεμα" για ένα αμερικανικό μέσο ενημέρωσης. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ τονίζει ότι "θα κάνουμε το θέμα της ΔΕΗ ένα αίτημα για όλους τους Έλληνες". Ο αρθρογράφος θεωρεί ότι η ΔΕΗ είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του πως έφτασε σε αυτό το σημείο η χώρα μας, καθώς την χαρακτηρίζει ως ένα "μικρόκοσμο πολιτικής προστασίας, ειδικών συμφερόντων και εξάρτησης από τον ξένο δανεισμό". Επίσης, φιλοξενούνται δηλώσεις του Στέφανου Μάνου, ο οποίος υπογραμμίζει πως "η ΔΕΗ έχει μια πολύ ισχυρή εργατική ένωση η οποία μέχρι τώρα αντιστάθηκε στις αλλαγές. Η κυβέρνηση χρειάζεται μια καθαρή στρατηγική για το τι θέλει να κάνει στην ενέργεια εν γένει και με την εταιρεία συγκεκριμένα. Ακόμα δεν έχω δει ενδείξεις περί αυτού".

Να σταματήσει ο «Ξένιος Ζευς» ζητούν οι «υπάλ-ληλοι» του Τζορτζ Σόρος!

Για διακρίσεις και παραβίαση των διεθνών κανόνων κάνει λόγο η οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον παγκόσμιο κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος, Human Rights Watch*, η οποία με χθεσινό δελτίο Τύπου κάλεσε την ελληνική αστυνομία να σταματήσει τις επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας και τους μαζικούς ελέγχους σε ύποπτους παράνομους μετανάστες. Από τις 4 Αυγούστου μέχρι σήμερα έχουν προσαχθεί στα αστυνομικά τμήματα πάνω από 6.000 αλλοδαποί, ενώ έχουν συλληφθεί περίπου 1.500 παράνομοι μετανάστες με σκοπό την επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους.

Ιερέας φίλησε το χέρι του Πούτιν. Δείτε πως αντέδρασε ο Ρώσος ηγέτης...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια ήταν η αντίδραση του Πούτιν όταν ιερέας έσκυψε και του φίλησε το χέρι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο νησί Valaam.....

Άσκηση "πρόβα-τζενεράλε" για επέμβαση στη Συρία, στη "γειτονιά" μας.

Απόβαση Βρετανών-Γάλλων!!! Με το βλέμμα  στην Συρία  θα ασκηθούν στις ακτές της Ιταλίας, της Αλβανίας και της Τουρκίας σε αποβατικές επιχειρήσεις πολεμικά πλοία και ελικόπτερα της Μεγάλης Βρετανίας. Για την άσκηση η Ρώμη, τα Τίρανα και η Αγκυρα 'εχουν συμφωνήσει να παραχωρήσουν συγκεκριμένες ακτές! Όπως μεταδίδουν δυτικά ΜΜΕ επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, το αγγλικό Ναυτικό θα αποστείλει το ελικοπτεροφόρο Illustrious,( πρόσφατα είχε εμβολιστεί από ...ρυμουλκό σε άσκηση στην Νορβηγία!), το μεγάλο αποβατικό πλοίο Bulwark, στο οποίο επιβαίνουν 400 πεζοναύτες, ένα καταδρομικό, μια φρεγάτα και ένα υποβρύχιο. 

Τουρκία: Απαγορεύουν στους Έλληνες την αγορά ακινήτων στο Αιγαίο!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
«Δεν θα πωλούνται ακίνητα στους Έλληνες στα παράλια του Αιγαίου» ανακοίνωσε ο Υπουργός Πολεοδομίας της Τουρκίας Ερντογάν Μπαγριακτάρ. Ο τούρκος Υπουργός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Habertürk δηλώνει πως αποσύρθηκε ο νόμος που προέβλεπε την αμοιβαιότητα στις πωλήσεις των ακινήτων. « Δεν θα πωλούνται ακίνητα στους Έλληνες στα παράλια του Αιγαίου, στους Ρώσους στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας» ανακοίνωσε ο τούρκος Υπουργός. Παράλληλα θα υπάρχουν περιορισμού στους Αρμένιους και Εβραίους.  Η Τουρκία αντί να γίνει πιο ευρωπαϊκή χώρα δείχνει να επιστρέφει στο μαύρο παρελθόν της. Onalert