“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός"

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κριμαία , “τα Άγνωστα Κρίματα” του ΘΕΟΥ

Η ζωή και ο θάνατος τα  άγνωστα κρίματα του ΘΕΟΥ
Δεν χρειάζεται να  προσέξεις ιδιαίτερα για να ακούσεις το κλάμα του νεογέννητου γιατί ξεσηκώνει τον κόσμο με το επαναλαμβανόμενο ΟΥΑΟΥ-ΟΥΑΟΥ-ΟΥΑΟΥ”. Σε ένα ετοιμοθάνατο όμως επί  της κλίνης πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου για να ακούσεις τον επιθανάτιο ρόγχο με τον μακρόσυρτο  βαθύ ήχο. “Χουάρ-Χουάρ-Χουάρ” όπως μπορείς σε αυτή την βαθειά συγκινησιακή στιγμή να προσλάβεις.

Η πατέντα του μαστρο-Φώτη

hantzopoulos.gr

Προκλητικός ο Τούρκος πρέσβης: Τα τουρκικά σήριαλ διδάσκουν τους Έλληνες!!

Βγάζει το ψωμί του και με το παραπάνω μάλιστα ο τούρκος πρέσβης στην Αθήνα. 
Τρανή απόδειξη η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή (Anadolu), όπου ξεκαθαρίζει πλήρως τους μελλοντικούς στόχους της Τουρκίας σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη.  Ο Κερίμ Ουρά μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για τα τουρκικά σήριαλ που βλέπει όλη η Ελλάδα και τα οποία έχουν καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. 

Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφια για τον δήμο Πειραιά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση

Θ.Π.: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΜΕ 1.600 ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ.
Δεν «κατεβαίνει» τελικά υποψήφια για το δήμο του Πειραιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Ρεπούση.
Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος που πρόσκειται στον ηγετικό πυρήνα δήλωσε μετά και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο iefimerida.gr πως «ουδέποτε τέθηκε θέμα να κατέβει η ίδια υποψήφια. Θέλουμε ένα πρόσωπο που να μην έχει χαρακτηριστικά της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά να ασχολείται επί τούτου με την αυτοδιοίκηση».

Ἀμερικανικὸ κατασκοπευτικὸ πλοῖο στὴν Σαμψούντα παραβιάζοντας τὴν συνθήκη τοῦ Mοντρέ

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Τὴν ἀποκάλυψη ὅτι κατὰ παράβαση τῆς συνθήκης τοῦ Μοντρὲ καὶ χωρὶς νὰ ζητήσει καὶ νὰ πάρει ἐπίσημη ἄδεια ἀπὸ τὴν Τουρκία ἕνα ἀμερικανικὸ εἰδικὸ κατασκοπευτικὸ πλοῖο βρίσκεται αὐτὲς τὶς μέρες στὴ τουρκικὸ λιμάνι τῆς Σαμψούντας τῆς Μαύρης Θάλασσας, κάνει ἡ τουρκικὴ ἐπιθεώρηση Aydinlik. Σύμφωνα μὲ τὴν τουρκικὴ ἐπιθεώρηση, ἐδῶ καὶ λίγες μέρες μὲ τὴν ἔκρηξη τῆς οὐκρανικῆς κρίσης καὶ τὶς ρωσικὲς ἀντιδράσεις στὴν χερσόνησο τῆς Κριμαίας, ἕνα πλοῖο τοῦ ἀμερικανικοῦ στόλου μὲ εἰδικὸ ἐξοπλισμὸ κατασκοπευτικῶν ραντάρ, βρίσκεται στὸ τουρκικὸ λιμάνι τῆς Σαμψούντας γιὰ νὰ παρακολουθεῖ τὶς ρωσικὲς κινήσεις στὴν περιοχή. 

Herr W. Schaeuble: “Δεν θα δώσουμε τη δόση με το ζόρι”

Επικριτικός και δυσαρεστημένος με την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolgang Schaeubl μιλώντας στο MEGA.  
Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του MEGA στο Βερολίνο για το αν η τρόικα και η Γερμανία επιδιώκουν νέο δανεισμό της Ελλάδας και άρα νέο μνημόνιο, ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε χαρακτηριστικά: Η Ελλάδα μας απασχόλησε πάρα πολύ στο τελευταίο Eurogroup. Μελετήσαμε την ενδιάμεση έκθεση της Τρόικας και διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όσα έχουν συμφωνηθεί. Γνωρίζω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα στην Ελλάδα".