“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ὁ Mαρμαρωμένος Βασιλιὰς Ἰωάννης ἐμφανίστη κε στὸν Μακρυγιάννη! Καὶ τοῦ ἀποκάλυψε τὰ συγκλονιστικὰ γεγονότα ποὺ ἔρχονται!

Ὁ ἀναμενόμενος ἅγιος Βασιλέας Ἰωάννης, γιὰ τὸν ὁποῖο ἔχουν μιλήσει, προφητεῖες, Ἅγιοι καὶ σύγχρονοι Γέροντες, εἶχε ἐμφανιστεῖ προσωπικὰ καὶ ὁλοζώντανα στὶς 20 Δεκεμβρίου 1849 μ.Χ. στὸν ἴδιο τὸν εὐσεβέστατο Στρατηγὸ Μακρυγιάννη, ὁ ὁποῖος κατέγραψε λεπτομερῶς τὶς ἐμφανίσεις αὐτὲς καὶ ἄλλα θαύματα καὶ φανερώσεις τοῦ Θεοῦ, τῆς Θεοτόκου καὶ τῶν Ἁγίων, σὲ ἰδιαίτερα χειρόγραφά του, παντελῶς ἄγνωστα γιὰ ὁλόκληρες δεκαετίες! Εἶχαν περιέλθει δὲ στὰ χέρια τοῦ Γιάννη Βλαχογιάννη ἴσως τὸ 1936. Ὁ Βλαχογιάννης, ποὺ ἐξέδωσε τὰ γνωστά, πρῶτα «Ἀπομνημονεύματα» τοῦ Στρατηγοῦ, ἔδωσε στὰ χρόνια της Κατοχῆς τὰ δεύτερα αὐτά, ἄγνωστα ἀπομνημονεύματα στὸν βοηθὸ τοῦ Ἄγγελο Παπακώστα, ὁ ὁποῖος ὁλοκλήρωσε τὴ μεταγραφὴ δεκαετίες μετά, τὸ 1977 καὶ προχώρησε σὲ μία τελικὴ μορφὴ τὸ 1980, παραδίδοντας τὴν ἐπίπονη καὶ μακροχρόνια ἐργασία του στὸ Μορφωτικὸ Ἵδρυμα τῆς Ἐθνικῆς Τράπεζας, τὸ ὁποῖο καὶ ἐξέδωσε τελικὰ τὰ δεύτερα αὐτά, ἐντελῶς ἄγνωστα καὶ συγκλονιστικὰ κείμενα τοῦ Στρατηγοῦ, μὲ τίτλο «Ὁράματα καὶ Θάματα», 120 σχεδὸν χρόνια μετὰ τὴν κοίμησή του!

Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνες μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Συνεχίζει να συντηρεί τις διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο  μέσα από την αμφισβήτηση των θαλάσσιων ζωνών της Ελλάδας η Τουρκία που ανήγγειλε τη διεξαγωγή ωκεανογραφικών ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή του Καστελόριζου. Οι έρευνες, σύμφωνα με το "Έθνος", θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το ερευνητικό σκάφος R/V BILIM-2, το οποίο θα κινηθεί από τη βάση του στη Μερσίνα, στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, μέχρι και τον Κόλπο της Αλεξανδρέττας. Σύμφωνα με τη NAVTEX 570 που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει "ωκεανογραφικές έρευνες" και καταγράφονται οι συντεταγμένες επτά περιοχών, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Συγκεκριμένα, το τουρκικό σκάφος πρόκειται να κινηθεί ανατολικά από το Φαληράκι της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου και νοτίως του Καστελόριζου στα όρια των χωρικών υδάτων του νησιού, δίνοντας έτσι σαφές στίγμα για τις προθέσεις της Άγκυρας. 

Ζουράφα: Σφίγγουν τα λουριά Λιμενικό και Πολεμικό Ναυτικό…

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε ότι χθες ολοκληρωθήκαν οι εργασίες συντηρήσεως και η επαναλειτουργία αυτόματου πυρσού Ζουράφας. Υπενθυμίζεται, ότι στο επίμαχο σημείο κατασκευάστηκε εκ νέου φάρος με την ελληνική πλευρά να μη διστάζει να ρίξει τσιμέντο στην περιοχή, προφανώς για να μην… εξαφανιστεί ξανά ο φάρος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες…

600 Δισ. για την Ελλάδα από ομογενείς αν αλλάξει το Σύνταγμα

Ποιοι είναι οι ομογενείς που μάζεψαν 600 δισ. δολάρια και είναι διατεθειμένοι να τα προσφέρουν για να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση. Προϋπόθεση, να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας 

Η Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει και πάλι δράση για την εξάλειψη του χρέους της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία "End National Debt"  υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει ήδη σε τράπεζες του Καναδά, αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.

Εορτή του Αγίου και Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου

Ο Άγιος Ευστάθιος και η οικογένεια αυτού
Γιορτάζουμε στις 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της Οικογενείας αυτού, ας πούμε λίγα λόγια: Ο Άγιος Ευστάθιος έζησε επι αυτοκρατορίας Τραϊανού και Αδριανού, ονομαζόταν Πλακίδας και ήταν ειδωλολάτρης. Ήταν αξιωματικός του Ρωμαϊκού στρατού. Μία μέρα ενώ κυνηγούσε είδε ένα ελάφι που είχε ανάμεσα στα κέρατά του έναν Σταυρό και άκουσε μία φωνή, όπου τον καλούσε στην αληθινή πίστη, στην πίστη του Χριστού. Ο Άγιος πίστεψε και βαπτίστηκε με το όνομα Ευστάθιος και τον ακολούθησε η γυναίκα του Τατιανή, που πήρε το χριστιανικό όνομα Θεοπίστη, καθώς και οι δύο γιοι τους, Αγάπιος και Θεόπιστος. Μόλις πληροφορήθηκε ο αυτοκράτορας ότι ο αξιωματικός του έγινε χριστιανός, τον έδιωξε από το στρατό και τον εξόρισε μαζί με την οικογένειά του. Στον δρόμο για την εξορία ο Ευστάθιος χωρίστηκε από τη σύζυγό και τα παιδιά του, έφτασε σε σημείο να ζητιανεύει ώστε να μπορέσει να ζήσει. Έπειτα από κάποια χρόνια, ο Τραϊανός χρειάστηκε την πολύτιμη προσφορά του Ευσταθίου και τον ανακάλεσε στο στράτευμά του.

"ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"

ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ... ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ,  ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ...ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. "ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ" !!!

Αντιμέτωπος με εξαγριωμένους εργαζόμενους που ήταν συγκεντρωμένοι στην πίσω πλευρά του υπουργείου Οικονομίας, στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας, που πέρασε από μπροστά τους πεζός, μετά τη συνάντησή του με τονν πρωθυπουργό στο Μέγαρο μαξίμου. Ο κ. Στουρνάρας έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών από ναυτεργάτες και εργάτες μετάλλου, οι οποίοι έκαναν πορεία προς το υπουργείο Ανάπτυξης.