“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

“Η Ρωσία σε δύο ημέρες θα μπορούσε να μπει στο Κίεβο, σε τέσσερις ημέρες στην Βαρσοβία και σε μία εβδομάδα στο Βερολίνο”

Σχόλιο Θ.Π.: Φαντάζομαι ότι δεν θα χρειάζονται περισσότερες από δυο ώρες για να μπουν μέσα  στην Κωνσταντινούπολη, και να στείλουν τους Τούρκους να μαζέψουν "κόκκινα μήλα"!!!!
"Οι δυτικοί να εύχονται να είναι καλά στην υγεία του ο Β.Πούτιν γιατί διαφορετικά έρχονται οι στρατηγοί"...
Οι δυτικοί να εύχονται να μην πάθει τίποτα ο Β.Πούτιν και να είναι υγιής και προεδρος της Ρωσίας μέχρι τα βαθιά γεράματά του. Γιατί χωρίς τον Β.Πούτιν, οι ισορροπίες που θα σχηματίζονταν στο εσωτερικό της χώρας δεν θα τους άρεσαν καθόλου", σημείωσε με νόημα ένας από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς αναλυτές στην ρωσική πρωτεύουσα mιλώντας στον απεσταλμένο του defencenet.gr και σχολιάζοντας τις συνεχείς (ανυπόστατες...) φήμες περί της υγείας του Ρώσου προέδρου που κυκλοφορούν στα δυτικά ΜΜΕ.

Παρατείνεται η παραμονή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμιτίσσης στην Αθήνα

Την παράταση της παραμονής της Εικόνας της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας στην Αθήνα ανακοίνωσε η Εξαρχία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ελλάδα. Η Εικόνα θα παραμείνει ως της τις 31 Μαΐου στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου.

κ. Draghi που να δεις και τις Ελληνίδες νοικοκυρές “να σαλτάρουν” πάνω στα τραπέζια των τοκογλύφων.

Φώτο από netakias.com
Που το πάνε οι τσιφούτηδες της Ευρώπης…; Εκεί το πάνε... να μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη που εμείς τους την χαρίσαμε σαν λέξη και σαν πολιτισμό και μάλιστα την ίδια στιγμή οι νεοποχίτες να μας χρυσώνουν το χάπι εξόδου. "Ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια: δεν γίνεται τίποτα πια" αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό

Oργανωμένη "εισβολή" λαθρομεταναστών από την Άγκυρα - Σχέδιο αλλοίωσης της σύνθεσης του ελληνορθόδοξου πληθυσμού της χώρας

ΠΩΣ Ο Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ "ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πραγματική "εισβολή" λαθρεποίκων διοργανώνει η Άγκυρα εις βάρος της χώρας μας με σκοπό να "ανατιναχθεί" το ελληνικό Έθνος εκ των έσω. Οι ρυθμοί με τους οποίους η χώρα γεμίζει λαθρομετανάστες είναι συγκλονιστικοί.

Αποκάλυψη της εφημερίδας Zeit: Το Βερολίνο εξετάζει σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας εντός του ευρώ

Σχόλιο Θ.Π.: ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ… ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !!!!
Η εφημερίδα επικαλείται πηγές εντός της γερμανικής κυβέρνησης – Αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα στο briefing ο εκπρόσωπος της Μέρκελ
Υπό τον τίτλο: "Η γερμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας χωρίς την έξοδο της χώρας από το ευρώ", η γερμανική εφημερίδα "Die Zeit" επικαλείται κυβερνητικές πηγές του Βερολίνου, σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει σενάριο για πτώχευση της Ελλάδας χωρίς την αποχώρηση της Αθήνας από την ευρωζώνη.

Ο Ηγέτης της Παγκόσμιας Ειρήνης! Βλαδίμηρος Πούτιν! Το Δώρο Του Θεού στην Ανθρωπότητα!

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ έρχεται με φόρα πριν το Ρωσικό Αέριο;

"Μετά το γενικό πόλεμο θα ζήση ο λύκος με τ΄ αρνί" Πατροκοσμάς
Αυτό που ταλαιπωρεί  σήμερα την χειμαζόμενη ανθρωπότητα είναι ένα παγκόσμιο ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΚΟ που με την σειρά του φέρνει τον ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ όπως τον ονοματίζει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος ενισχύει και την ελπίδα μας με το τι πρόκειται να συμβεί μετά από αυτόν.

H κατά θαυμαστόν τρόπον εύρεση της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Πορταϊτίσσης στο Κάθισμα της Παναγίας εις την Ιερά Μονή των Ιβήρων - Αγίου Όρους.

Εορτάσθη και εφέτος, την Τρίτη ημέρα της Διακαινησίμου, μέσα σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς και συμφώνως προς την Αγιορείτικη παράδοση η κατά θαυμαστόν τρόπον εύρεσις της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Πορταϊτίσσης εις την Ιεράν Μονήν των Ιβήρων - Αγίου Όρους.

EOΡΤΑΣΜΟΣ EΠETEIOY ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Στις 14 Απριλίου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Ντόνετσκ εορτάστηκε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας Παναγίας των Ιβήρων Πορταίτισσας αφού στο Ντόνετσκ υπάρχει μονή που τιμάται στο όνομά της και πιστό αντίγραφο της εικόνας. Δυστυχώς λόγω των καταστροφών που έχει υποστεί τόσο ο ναός όσο και η μονή της Παναγίας των Ιβήρων που βρίσκεται στη ζώνη του αεροδρομίου της πόλης δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στη μονή της Παναγίας των Ιβήρων. Η εικόνα της Παναγίας Πορταίτισσας έχει μεταφερθεί στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου.
Στον καθεδρικό του Ντόνετσκ πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ντόνετσκ και Μαριούπολης Ιλαρίων συνεπικουρούμενος από τον αρχιεπίσκοπο Makeevsky  Βαρνάβα τοποτηρητή της επισκοπής του Ντόνετσκ και πιστοί. Μετά τη λειτουργία ακολούθησε λιτανεία προς τιμήν της Παναγίας.

Τέρμα το πανηγύρι: Ταξιδιωτικά έγγραφα στους πρόσφυγες δίνει η κυβέρνηση!

Πέρασε η εισήγηση του Πάνου Καμμένου και πλέον όσοι δικαιούνται άσυλο θα μπορούν να ταξιδέψουν σε χώρες της αρεσκείας τους. Αδειάζουν τα νησιά, σε ειδικά κέντρα στην Ηπειρωτική Ελλάδα θα μεταφέρονται οι παράνομα εισερχομενοι για να διαχωρίζονται οι πρόσφυγες απο τους λαθρομετανάστες!