“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τα Πολυκαταστήματα ΙΚΕΑ πωλούν πατάκια εξώπορτας κομμένα σε σχήμα Σταυρού και μάλιστα με προκλητική έκπτωση 65%!!!

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο προϊόν προσβάλλοντας το θρησκευτικό συναίσθημα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η επιχείρηση ΙΚΕΑ και να μην έχει γίνει ντόρος; Δηλαδή αν υπήρχε σε σχήμα ημισελήνου ή Άστρου του Δαβίδ ή άλλων θρησκευτικών συμβόλων για να σκουπίζει κανείς τα παπούτσια του από ακαθαρσίες και βρωμιές, θα υπήρχε η ανάλογη ανοχή;;; 
Είναι εκτός ορίων ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων. Προκλητικότατη η έκπτωση 65% για την αγορά του, που προσωπικά δεν έχω δει και πολύ συχνά τέτοιο πράγμα, καθώς και η χαλαρότητα στην αντίδραση των υπαλλήλων κατά την επισήμανση του γεγονότος.

Η θεωρία του σπερματικού λόγου στη θεολογία του Ιουστίνου του Φιλοσόφου

Ένα πολύ δυνατό κείμενο αγαπητοί αδελφοί, με ξεκάθαρη και ορθόδοξη δέουσα γλώσσα και γραφή. Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Αντώνη Νάσιο για την πρώτη δημοσίευση και αποστολή του κειμένου του στο ιστολόγιό μας.

Η θεωρία του σπερματικού λόγου στη θεολογία του Ιουστίνου.
Αντώνης Νάσιος - Θεολόγος, ΜΑ. Θεολογίας

Στα μέσα του δευτέρου αιώνα μ.Χ., μια ομάδα συγγραφέων με παιδεία και φιλοσοφική κατάρτιση ανέλαβε την υπεράσπιση της χριστιανικής πίστεως έναντι των ψευδών κατηγοριών που αποτελούσαν και τη βασική αιτία των διωγμών.

Καλώς τους και λέγαμε ότι μας ξεχάσανε…well and say that we forget…

no democracy μας είπαν αλλά το μέλι- μέλι
Του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα
Και το ενεργειακό μέλι επιθυμούν να το τρυγήσουν στα γεωλογικά αντίκλινα του Αιγαίου και της Ανατολικής Λεκάνης της Μεσογείου, σε ένα χώρο που τους είναι ιστορικά οικείος. Από τα παρακάτω γεγονότα φαίνεται ότι το Βρετανικό επιχειρείν είναι πιο μπροστά από τους Γεωπολιτικούς Αναλυτές, προκαταλαμβάνει θέσεις και προεξοφλεί κέρδη.