“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ!!!

Θα παρακολουθούμε στενά το φαινόμενο και τις επόμενες ημέρες για να δούμε αν είναι ένα έκτακτο γεγονός η μόνιμο η κάτι άλλο.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ !!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ  ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ www.earthcam.com
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ  ΕΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ  ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!!

Χωρίς λόγια…

Φωτογραφία του Γιώργου Καραχάλη για το Reuters

Ο ρωσικός στόλος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία

Αλλαγή γεωστρατηγικών δεδομένων και πονοκέφαλος για Άγκυρα
Οι ελλιμενισμοί (συντήρηση κτλ.) ρωσικών πλοίων σε ελληνικά λιμάνια αποτελούν μέρος των συζητήσεων στα πλαίσια της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Ρωσίας, μεταδίδει, μεταξύ άλλων, το ρωσικό Ria Novosti. Αυτό σημαίνει ότι ο ρωσικός στόλος θα βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, διατηρώντας συμφέροντα στην ελληνική θάλασσα, τα οποία και δεν θα δεχθεί να πληγούν. Ο καθένας άλλωστε στην πολιτική ενεργεί προς ίδιον όφελος. Oι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές ότι τους ενδιαφέρει έντονα η περιοχή όχι τόσο για ελλιμενισμό αφού η Μαύρη Θάλασσα είναι κοντά, όσο για παρουσία και θαλάσσια πρόσβαση στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.

Μια εικόνα “εκτός τόπου και χρόνου” !!!

Κόψτε το κρέας για να έχετε το «φως» σας!

Οι χορτοφάγοι σπάνια εμφανίζουν καταρράκτη
Όποιος τρώει λιγότερο κρέας και περισσότερα λαχανικά έχει μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσει καταρράκτη, προκύπτει από βρετανική έρευνα. Στην ευρείας κλίμακας έρευνα, οι οποία κατέγραψε τις διατροφικές συνήθειες εθελοντών σε διάστημα 15 ετών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περίπου τρεις στους 50 κρεατοφάγους είχαν εμφανίσει καταρράκτη, σε σχέση με σχεδόν δύο στους 50 χορτοφάγους.