“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Έλληνες σήκωσαν την Γαλανόλευκη μέσα στην Αγία Σοφία!

Οι νέοι άνθρωποι για ακόμη μια φορά δηλώνουν παρόντες! Δείχνουν να αφήνουν πίσω τους τις φαύλες νοοτροπίες της προηγούμενης γενιάς και κρατάνε αδιάσπαστους τους δεσμούς με τις αξίες και τα ιερά του Ελληνισμού. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! ΠΥΓΜΗ.gr

Στις δύο απέναντι ακτές του Αιγαίου ήδη άρχισε να λειτουργεί ολοφάνερα ο Πνευματικός νόμος…

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY ΒΑΡΔΑΚΑ
“Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου”
ΕΛΛΑΣ-Τουρκία, αύριο τι? - Σημεία των καιρών… “μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ όν θέλει απωλέσαι” και αυτό γίνεται σήμερα κατάματα μπροστά μας. Μόνο κάποιος που κοιμάται με τα τσαρούχια δεν μπορεί να καταλάβει τις γεωπολιτικές ανατροπές που εξυφαίνονται  τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τις τελευταίες στιγμές με καταιγιστικές ανατροπές. Δεν θα ασχοληθούμε με τους γείτονες, “οι καημένοι” έχουν τα δικά τους προβλήματα. Άλλωστε οι γεωπολιτικοί αναλυτές μιλάνε για το τέλος του ιστορικού κύκλου τους.

Το Ρωσικό Κατασκοπευτικό Πολεμικό πλοίο ”CCB-201” πέρασε τα Δαρδανέλια και βγήκε στο Αιγαίο.

Ειδικό κατασκοπευτικό Ρωσικό πολεμικό πλοίο πέρασε χθες τα στενά και βγήκε στο Αιγαίο! Το Ρωσικό Πολεμικό συλλογής πληροφοριών αλλά και...εξοπλισμένο με τα ποιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης πλοίων αλλά και ακροάσεων -αναλύσεων Στρατιωτικών Πληροφοριών αλλά και καταγραφής στοιχείων με ταυτόχρονη μετάδοση στα υπόγεια του Στρατιωτικού Τομέα της KGB 

Γέροντας Παϊσιος: "Η Παναγία απαντά αμέσως στην προσευχή μας"

–Γέροντα, γιατί η Παναγία άλλοτε µου δίνει αµέσως αυτό που της ζητώ και άλλοτε όχι;
–Η Παναγία, όποτε έχουµε ανάγκη, απαντά αµέσως στην προσευχή µας• όποτε δεν έχουµε, µας αφήνει, για να αποκτήσουµε λίγη παλληκαριά.
Όταν ήµουν στην Μονή Φιλοθέου, µια φορά, αµέσως µετά την αγρυπνία της Παναγίας µε έστειλε ένας Προιστάµενος να πάω ένα γραµµα στην Μονή Ιβήρων. Ύστερα έπρεπε να πάω κάτω στον αρσανά της µονής και να περιµένω ένα γεροντάκι που θα ερχόταν µε το καραβάκι, για να το συνοδεύσω στο µοναστήρι µας – απόσταση µιαµιση ώρα µε τα πόδια.

Πως πρέπει να είναι οι πολιτικοί ηγέτες κατά τους Αγίους Πατέρες.

Καθώς η πατρίδα μας διέρχεται βαθιά οικονομική, πνευματική αλλά και πολιτική κρίση, όλο και περισσότερο ακούγονται απορριπτικές αντιλήψεις για τους πολιτικούς ηγέτες μας. Μάλιστα πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες, εκφράζουν συχνά απόψεις τελείως απορριπτικές για το θεσμό των πολιτικών ηγετών. Ποιοι όμως πρέπει να είναι οι πολιτικοί ηγέτες; Πως οφείλουν να επιτελούν το έργο τους; Είναι αναγκαία η ύπαρξή τους; Σ’ αυτά τα ερωτήματα θα αντλήσουμε απαντήσεις μέσα από τη σοφία των Πατέρων της Εκκλησίας μας.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ αναίρεση παραπληροφόρησης για τη Δήλωση Αρνήσεως δωρεάς Οργάνων Σώματος

Διαδόθηκε η παραπληροφόρηση ότι ο νόμος περί δωρεάς οργάνων οργάνων (Ν. 3984/2011 όπως τροποποιήθηκε μέ τόν Ν. 4075/2012) έχει πάψει να ισχύει. Αυτό είναι μέγα ΛΑΘΟΣ. Διότι μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (13.6.2013) οι νομικοί μας πληροφόρησαν ότι ο νόμος ισχύει κανονικά, όπως αποδεικνύουν   οι on-line Τράπεζες Νομικών δεδομένων, που ενημερώνονται καθημερινά με τους ισχύοντες νόμους. Επίσης στον προγραμματισμό της Βουλής δεν υπάρχει υπό συζήτηση τέτοια κατάργηση. Άλλωστε και ο ΕΟΜ στην τελευταία ανακοίνωσή του (ΕΔΩ) του παραδέχεται την κανονική ισχύ του νόμου.

Στην Τουρκία μετέβη ο αρχηγός της ισραηλινής Mossad!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο αρχηγός της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας, της Mossad, επισκέφτηκε την Δευτέρα την Τουρκία για να συζητήσει σε καθεστώς απόλυτης μυστικότητας τις εξελίξεις στη Συρία, την ευρύτερη ανάμιξη του Ιράν και άλλα ζητήματα που άπτονται των διμερών σχέσεων της Τουρκίας με το Ισραήλ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από διάφορες πηγές, ο Ταμίρ Πάρντο συναντήθηκε όπως θα αναμενόταν με τον επικεφαλής της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT, Δρ. Χακάν Φιντάν, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης και έμπιστος του πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΩΡΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΙΣΜΟΙ
12-06-2013, 00:14, 3.1 R, 19 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας
11-06-2013, 23:50, 2.7 R, 19 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας
11-06-2013, 23:47, 2.8 R, 20 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας
11-06-2013, 22:48, 2.7 R, 26 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας
11-06-2013, 22:43, 2.9 R, 19 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας
11-06-2013, 22:36, 3.7 R, 19 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας
11-06-2013, 22:33, 2.9 R, 17 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Θήβας

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ 1981 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ ΝΗΣΩΝ !!!

Γέρων Παίσιος Κρητικός

Το 1978 ήρθε για πρώτη φορά στο Αγ.Ορος. - Από τότε δεν βγήκε ποτέ του στον κόσμο.
Κοιμάται ελάχιστα, και κάθε μέρα κάνει παρακλήσεις στην Παναγιά για τον κόσμο, τον Έλληνα την Ελλάδα μας. Αυστηρότατος με αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα καλεί τον Άνθρωπο σε βαθύτατη μετάνοια και ξομολόγηση.  Με πλυθείν αγάπη στον Θεό και τους Ανθρώπους είναι ο στυλοβάτης των Καρυών και στον Ναό του Πρωτάτου κάθεται όλα αυτά τα χρόνια σε ένα στασίδι του πρόναου κάνοντας το σημείο του σταυρού ασταμάτητα κρατώντας ένα τρακοσάρι κομποσκοίνι και παρακαλώντας την Παναγιά (την μάνα μας όπως λέει) να φωτίσει τον Άνθρωπο να μετανοήσει.

Τι δήλωνε πριν ένα χρόνο ο Κεδίκογλου για την ΕΡΤ