“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ

υπό την καθοδήγηση του Γέροντος Νεκταρίου
Ιερά καλύβη Ζωοδόχου Πηγής
Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Κουτλουμουσίου

Συγκλονίζει παλι ο Λιβανεζος “Λεωνιδας” της Ορθοδοξίας: Τουρκοκινητοι οι ισλαμοφασιστες, ανείπωτες οι θηριωδίες

Συγκίνησε με την κίνησή του να ασπαστεί την Ελληνική σημαία και συγκλόνισε με τις αναφορές του στις τραγικές και απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι χριστιανοί στη Μέση Ανατολή. 
Ο λόγος για τον πρόεδρο των Ελληνορθοδόξων του Λιβάνου, Ροντρίγκ (Δημήτριο) Ελ Χούρι ο οποίος στα πλαίσια ολιγοήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα παραχώρησε εκτενή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη «Δημοκρατία».
Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο απέναντι στους χριστιανούς με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός κράτους χαλιφάτου, για ομοιώματα του Σατανά (!) που τοποθετούνται έξω από τα σπίτια των χριστιανών,για τον σκοτεινό ρόλο της Τουρκίας και τον νέο «Μπιν Λάντεν» Ταγίπ Ερντογάν, ενώ προέβη σε πάρα πολλές αποκαλύψεις.

Γέρων Παΐσιος: Τι θα προηγηθεί της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες

Πώς θα γίνει η Κωνσταντινούπολη ελληνική! 
Έχουμε πολλές φορές, από αυτή εδώ τη στήλη και από άλλες εργασίες μας, κάνει σαφή αναφορά στα όσα φοβερά και τρομερά ειπώθηκαν από το αγιασμένο στόμα του Γέροντα Παϊσίου του Αγιορείτη περί των «καυτών» ζητημάτων της ελληνικής εσχατολογίας:

Telegraph Travel: Αθήνα και Θήβα στις 20 αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο

Το Telegraph Travel παρουσίασε σε ένα αναλυτικό αφιέρωμα τις  20 αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο. Εκείνες που κατοικήθηκαν πρώτες στη Γη και που αξίζει και σήμερα κάποιος να τις επισκεφτεί. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν δύο ελληνικές πόλεις: Η Αθήνα και η Θήβα. Δείτε ποιες είναι οι αρχαιότερες πόλεις

Νέο "χαστούκι" της Αιγύπτου στον "Σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν υπάρχει «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου»"

Νέο "χαστούκι" από την Αίγυπτο του προέδρου Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι προς τον "σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν που με αποφασιστική στάση απέρριψε προηγύμενο ψήφισμα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, και αρνήθηκε να ονομάσει το Ψευδοκράτος «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου», με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Οργανισμου χωρίς ψήφισμα!

Από ώρα σε ώρα χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία και οι Τούρκοι “νοσοκόμες” των τζιχαντιστών!!

Άνοιξε το θέατρο του παραλόγου και περιμένει όλη την ανθρωπότητα να δει την Παγκόσμια Τρίτη “παράσταση”
¨Ο αγώνας  εναντίον  της  ISIS  μπορεί να διαρκέσει χρόνια, λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός, και ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Ντέιβιντ Κάμερον: ¨Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή τη δέσμευση¨

Ξυπνήστε! Το Ισλάμ κυριεύει την… Ορθόδοξη Ελλάδα

Η Αραβική Άνοιξη δεν θα αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ομάδες δράσης των τζιχαντιστών… κατοικούν και στην Αθήνα! Απλά παρακολουθούν.

Του Γιώργου Θεοχάρη
Απορώ κι εξίσταμαι! Οι άρχοντες του τόπου, πολιτεία και εκκλησία, τείνουν να γίνουν επικίνδυνα ανεχτικοί….Στο όνομα της δημοκρατίας και της ισονομίας που είναι η βασική αρχή της επιχειρούν ύπουλα να μας φορτώσουν συνανθρώπους μας από τις αραβικές χώρες.