“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Νέα τουρκικά σήριαλ έρχονται για τους Χαϊβάν Γιουνάν

του Νίκου Χειλαδάκη
Όταν το καλοκαίρι του 2005 άρχισε να προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι η πρώτη τηλεοπτική σειρά τουρκικής παραγωγής με τον γνωστό τίτλο, «Τα Σύνορα της Αγάπης», μου είχε κάνει τότε πολύ δυσάρεστη εντύπωση, επειδή το σήριαλ το είχα δει πριν προβληθεί στην Ελλάδα από το τουρκικό κανάλι καθώς... είχε σχέση με Έλληνες, ότι είχαν κόψει κάποιες σκηνές, (όπως εκείνη την σκηνή του παππού της κοπέλας που είχε πάει στο άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ και εκστόμισε βαριές βρισιές για τους Έλληνες και την Ελλάδα –συγκεκριμένα μεταξύ των άλλων φώναζε : kahrolsun yunanlılar, kahrolsun Yunanıstan), φυσικά για ευνόητους λόγους. Ποτέ όμως δεν φανταζόμουν την επερχομένη τουρκική «σηριαλική επέλαση» που ενέσκηψε κατόπιν για να «σώσει» ψυχολογικά τους Έλληνες από την… κακή τους μοίρα. 

Χάπι Χοληστερίνης: 0,07 ευρώ στη Σουηδία και 0,86 ευρώ στην Ελλάδα

Στo blog taxalia, ένας ομογενής ιατρός από την Σουηδία, μας ενημέρωσε ότι αγόρασε το κουτί της Atorval (γεννόσημο) που είναι για την χοληστερίνη, στην λιανική τιμή των7,431 ευρώ(61,50 Σουηδικές Κορώνες). Το κουτί έχει μέσα 100 δισκία. Προσωπικά αγόρασα (εγώ και το ασφαλιστικό ταμείο μου ΙΚA-ΕΟΠΠΥ) πριν μία εβδομάδα, το κουτί της Atorval (γεννόσημο) που είναι για την χοληστερίνη, στην λιανική τιμή των 25,82 ευρώ. Το κουτί έχει μέσα 30 δισκία !!!

"Tο γυρίζει" τελείως η Γερμανία - "Καταστροφή για εμάς αν βγει η Ελλάδα από ευρώ"!

Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα οδηγούσε σε "κούρεμα" του γερμανικού ΑΕΠ μέχρι και 3% και διάλυση της ευρωζώνης, πιθανό ενδεχόμενο μετά την έξοδο της Ελλάδας! Επίσης θα μπορούσε να πυροδοτήσει περαιτέρω "βιβλική" καταστροφή του γερμανικού ΑΕΠ με μείωση μέχρι και 10% επισημαίνει ο Λαρς Φελντ, ένας από τους πέντε «σοφούς οικονομολόγους» της ομάδας συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης. Και όταν μιλάει εκπρόσωπος από αυτή την ομάδα είναι σα να μιλάει η ίδια η γερμανική κυβέρνηση. Όλα αυτά όταν ακόμα και σήμερα οι φοβικές ελληνικές κυβερνήσεις δεν τολμούν να αρθρώσουν έστω μια λέξη αντίρρησης σε όσα το Βερολίνο κελεύει και έχουν οδηγήσει σε πέντε χρόνια οικονομικής εξαθλίωσης την χώρα και τους πολίτες της και σε γεωπολιτική έκλειψη τον Ελληνισμό!  Ο Φελντ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο «κουρέματος» στα ελληνικά ομόλογα που έχει η ΕΚΤ μιλώντας σε εκδήλωση της λέσχης οικονομικών συντακτών (ICFW) στη Φρανκφούρτη και αποκάλυψε ότι οι επιπτώσεις διάλυσης της νομισματικής ένωσης θα ήταν τέτοιας έκτασης που μπροστά τους θα ωχριούσε η κρίση του 2008 σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Οι “Συνωστισμένοι” Έλληνες και το Ολοκαύτωμα της Σμύρνης !!!

Αποκάλυψη!Τι σημαίνει το "ρόδο" που ... κοσμεί το λογότυπο της ΣοσιαΛΗΣΤΗκής Διεθνούς; Τι σχέση έχει με την διεθνή Μασωνία;

Στην Ν.Αφρική   είναι ο Jeffry όπου ως μόνος υποψήφιος θα εκλεγεί και πάλι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, οργάνωση στην οποία συμμετέχουν όλα τα διεθνή εγκληματικά.. κουμάσια. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Δεν θα κάνουμε εκτενή ανάλυση αλλά ας δούμε τι γράφεται σε βιβλία για το σήμα - έμβλημα αυτής της οργάνωσης. Κυρίαρχο σήμα,  το τριαντάφυλλο -Ρόδο. Διαβάζουμε στο βιβλίο (ΦΩΤΟ) του ROBERT CHARRUX: "Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ":...
Η Ιστορία του Ρόδου είναι τόσο μυστική που ελάχιστοι ξέρουν το βαθύ του νόημα. Το Τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο του ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ, γιατί είναι ένα απο τα σπάνια λουλούδια που κλείνονται στην καρδιά τους. Όταν ανοίγει το μπουμπούκι του, είναι η ώρα να πεθάνει. Οι περισσότερες μεγάλες μυστικές εταιρείες π.χ."ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ", "ΝΑΪΤΕΣ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ" και άλλοι, έχουν για έμβλημα το Ρόδο. 

Ένα πραγματικό γεγονός που το διηγείται επι βάτης σε αεροπλάνο που επέστρεφε από τους Αγίους Τόπους στις 29 Αυγούστου του 2003

Ήταν χαράματα Παρασκευής, 29 Αυ­γούστου του 2003. Φεύγαμε με βαριά καρδιά από την Ιερουσαλήμ, με κατεύ­θυνση προς Τελ Αβίβ και από εκεί για Αθήνα. Είχαμε περάσει υπέροχα. Την προηγούμενη, είχαμε γιορτάσει Πανηγυρικά την Κοίμηση της Παναγίας μας στον Τάφο Της, αφού στα Ιεροσόλυμα η Κοίμη­ση εορτάζεται 13 ημέρες μετά, στις 28 Αυγούστου. Ζήσαμε μία πρωτόγνωρη, μοναδι­κή εμπειρία. Το πανηγύρι ήταν μεγα­λοπρεπές, πλούσιο, γενναιόδωρο προς πάντας. Αργά το απόγευμα ετοιμάσαμε τις βαλίτσες μας, το βράδυ λάβαμε μέ­ρος στην αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο και αμέσως μετά, γρήγορα στο πούλμαν που μας περίμενε ακριβώς έξω από την παλαιά Πόλη. O καιρός ήταν καλός.