“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άννα Βαγενά: 'Περπατήστε για να δείτε την Αθήνα της ντροπής'

Μια διαφορετική ομιλία από αυτές που έχουμε συνηθίσει ακούστηκε στο κοινοβούλιο από την ανεξάρτητη βουλευτή, Άννα Βαγενά. Η κα Βαγενά ανέβηκε για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά στο βήμα της Βουλής, αποφασισμένη να μην χρησιμοποιήσει ξύλινο λόγο. Η ηθοποιός κυρία Αννα Βαγενά έκανε ίσως τη πλέον βραχύβια θητεία που είχε ποτέ βουλευτής του ΠαΣοΚ. Ορκίσθηκε βουλευτής του ΠαΣοΚ, την Κυριακή, (12/2/2012) στις 12.30 μετά το μεσημέρι και διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με απόφαση του Γ. Παπανδρέου γιατί καταψήφισε το μνημόνιο: «Δεν ήμουν ποτέ ΠαΣοΚ, ούτε ποτέ γνώρισα τον κ. Παπανδρέου, ούτε συμφωνούσα ποτέ με την πολιτική του ΠαΣοΚ. Απλώς έτυχε να συνεργασθώ μαζί με το ΠαΣοΚ, μετά από μεσολάβηση, ορισμένων κοινών γνωστών μας», λέει χωρίς ωστόσο να θέλει να αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις.


Δεν έπαιρναν τα λεφτά του Πούτιν, για να μας σύρουν στο ΔΝΤ!

Το ΠΑΣΟΚ έριξε τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας σε χειρότερο επίπεδο ακόμα και από την εποχή του ψυχρού πολέμου! ΙΔΟΥ λοιπόν πώς “δένουν” οι αποκαλύψεις που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο “Λαβύρινθο” της ΕΡΤ3 και στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη ο Βουλευτής Ευβοίας και ...τομεάρχης Μέσων Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας ο Σίμος Κεδίκογλου, με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” , πως, “Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!”. Ο κ. Κεδίκογλου αποκάλυψε για πρώτη φορά…στο “Λαβύρινθο” πως το Φεβρουάριο του 2010 ο ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν στην συνάντησή του στη Μόσχα με το Γιώργο Παπανδρέου ήταν έτοιμος να παράσχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της τάξης των 26 δισ. ευρώ, αλλά ο κ. Παπανδρέου στην δεκαπεντάλεπτη κατά μόνας συνάντησή τους του μιλούσε για την πράσινη ανάπτυξη!! Δείτε το βίντεο:


taxalia.blogspot.com

Η Μέρκελ μιλούσε για την Ελλάδα και ο Σόιμπλε έπαιζε ... Sudoku

Το ότι δεν είναι και πολύ φιλέλληνας το ξέραμε .... αλλά ότι θα αγνοούσε τον λόγο της Καγκελαρίας επειδή αναφερόταν στην Ελλάδα, ομολογουμένως δεν το περιμέναμε!!! Ο λόγος κυρίες και κύριοι για τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε που  αντί να παρακολουθεί με προσοχή την ομιλία της Άγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα εκείνος.....έπαιζε το δημοφιλές παιχνίδι αριθμών «sudoku»!!! Για κακή του τύχη οι κάμερες  "τσάκωσαν" τον Σόιμπλε να κρύβει την οθόνη του ipad με τη θήκη και να παίζει sudoku μέσα στη Βουλή, όση ώρα η Α. Μέρκελ μίλαγε για τη βοήθεια στην Ελλάδα, λίγες ώρες πριν την χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία. Αν περιμένουμε έτσι να βρουν λύση για την οικονομική κρίση της Ευρωζώνης τότε ...κλάφτα Χαράλαμπε. 

Δείτε το βίντεο:


Γεια και χαρά σας βρε …. πατριώτες !!!