“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η καρατόμηση των μισών ανωτάτων αξιωματικών των τουρκικών ΕΔ από τον Ερντογάν και οι πιθανές συνέπειες για την Ελλάδα

ΕΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, μετά το πραξικόπημα, ξηλώνει όλη την ιεραρχία στις Ένοπλες Δυνάμεις και επιχειρεί να προάγει αξιωματικούς... της εμπιστοσύνης του. Αυτό δημιουργεί μια έκρυθμη κατάσταση και μπορεί να επηρεάσει και την Ελλάδα, καθώς η νέα ηγεσία ίσως για να εδραιωθεί επιχειρήσει να ανεβάσει την ένταση στο Αιγαίο. 

ΣΟΚ : Ο Νταβούντογλου έδωσε την εντολή να καταρριφθεί το ρωσικό μαχητικό τον Νοέμβριο. ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ το παραμύθι του σουλτάνου

Φώτο από RIA Novosti
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στην  τουρκία ακόμη φαίνεται δεν είδαμε τίποτα. Όλα αυτά προμηνύουν μεγάλο εσωτερικό μακελειό με σεισμικές  αναταράξεις που θα δημιουργήσουν τσουνάμι στην Ελλάδα. Για ποιον κτυπάει η καμπάνα ;

Τουρκία: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA;
Πράκτορες της CIA χρησιμοποίησαν ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ένα νησί ανοικτά της Κωνσταντινούπολης ως νευραλγικό κέντρο οργάνωσης του πραξικοπήματος, υποστηρίζει μια δεύτερη τουρκική εφημερίδα.
Στην Τουρκία οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα πρόσωπα που συνέβαλαν στο να ενορχηστρωθεί η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος μαζί με τις ΗΠΑ - κράτος στενό σύμμαχο στους κόλπους του ΝΑΤΟ, που βρίσκεται ωστόσο στην κορυφή του καταλόγου των υπόπτων.

Στην λειτουργία ο Χριστός, είναι παρών

Θυμάστε την Μαγδαληνή; Όταν κατάλαβε ότι μπροστά της είχε τον Χριστόν, «ραββουνί», διδάσκαλέ μου, του λέγει και πάει να ακουμπήση το ιμάτιόν του, το σώμα του. Θυμάστε την αιμορροούσαν; Εκεί που τόσο πλήθος ανθρώπων συνέθλιβε τον Χριστόν, εκείνη επήγε να τον ακουμπήση με πίστι και με δέος. Θυμάστε τον Θωμά; Έβαλε τα χέρια του στις πληγές και φώναξε· «Ο Κύριός μου και ο Θεός μου». Αυτό κάνομε και εμείς την ώρα της λειτουργίας. Και ερωτάμε μετά που είναι ο Χριστός!

Στο ΕΡΩΤΗΜΑ “Θα την πάρουμε την Πόλη, Βλαδίμηρε;” ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ πριν μήνες “δεν θα είναι ο Βλαδίμηρος”.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στο ΕΡΩΤΗΜΑ “Θα την πάρουμε την Πόλη, Βλαδίμηρε;”  που τέθηκε λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας με την επικείμενη  σύναψη στρατηγικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Τουρκίας- Ρωσίας. Ερώτημα που τέθηκε από ένα εξαίρετο δημοσιογράφο με  βαθιές οικονομικές γνώσεις  και τοποθετήθηκε στην εισαγωγή του ως εξής: