“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς

Κυριακὴ θανοῦσα τὴν τομὴν φθάνει
Προαιρέσει, πλὴν καὶ τελειοῦται ξίφει
Βιογραφία
Η Αγία Κυριακή ήταν κόρη του Δωροθέου και της Ευσεβίας. Αυτοί ήταν άτεκνοι και παρακαλούσαν το Θεό να τους δώσει παιδί. Πράγματι, ο Θεός ευδόκησε, και το χριστιανικό αυτό ζευγάρι, απέκτησε παιδί. Γεννήθηκε ημέρα Κυριακή, γι' αυτό και της έδωσαν το όνομα Κυριακή.

Βγήκαν οι χατζάρες στην Ταξίμ - Βίντεο

Νέες συγκρούσεις σημειώθηκαν στην πλατειά Ταξίμ στη Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα δύο καταστηματάρχες που συνελήφθησαν από την αστυνομία βγήκαν στους δρόμους με σπαθιά στα χέρια και κινήθηκαν κατά των διαδηλωτών. Η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στη Βουλή όπου βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια.

Πρόβλεψη ΣΟΚ: Θα γίνει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα!

Ο γνωστός σεισμολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης προέβλεψε ότι, μέσα στο 2013 θα… σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα.
Μιλώντας στο «Earthquake-now» και με αφορμή τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ωρών, δύο εκ των οποίων μεγέθους 5 Ρίχτερ παρατήρησε ότι, είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποίησε ότι μέσα στο 2013 κατά την γνώμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στη χώρα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.

ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Οι φωτογραφίες είναι από την εν λόγω τελετή
Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΝΤΥΜΕΝΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
του Δημήτρη Ριζούλη
(από το Σαββατιάτικο ένθετο της εφημερίδας «δημοκρατία» για την Ορθοδοξία)
Μια πολύ περίεργη τελετή πραγματοποιείται συστηματικά εδώ και μερικές μέρες στην περιοχή του Λαιμού της Βουλιαγμένης.Οι λίγοι μόνιμοι κάτοικοι και οι περαστικοί παρατήρησαν ότι ακριβώς την ώρα της ανατολής του ηλίου (περίπου στις 5: 15 τα ξημερώματα) , μια μικρή ομάδα ανθρώπων, όλοι ντυμένοι στα λευκά, πραγματοποιούν μια ιδιαίτερη τελετή που παραπέμπει σε παγανιστικές  και αποκρυφιστικές «ιερουργίες». 

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

Τα νέα για την αποκαλούμενη «ειδωλολατρική εκκλησία» ήρθαν ως Δρυίδες, Wiccans, και άλλα μέλη της ειδωλολατρικής κοινότητας που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τη Litha ή το Alban Heruin-το θερινό ηλιοστάσιο στο Stonehenge στην ύπαιθρο του Wiltshire, στην Αγγλία. Η ιεραποστολική εκκλησία βρίσκεται στο στάδιο χειροτονίας των ιερέων τους για να συνδεθούν φιλικά με τους ειδωλολάτρες και την ελπίδα να ανακαλύψουμε περισσότερα, ή να ανακαλύψουμε ξανά, το Χριστιανισμό.