“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΕ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Θ.Π.: Πράγματι το μονοπάτι που βαδίζει πλέον η Τουρκία  είναι δίχως επιστροφή. Ο Πούτιν έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν υπάρχει “Καμία προοπτική αποκατάστασης σχέσεων με τη νυν τουρκική ηγεσία”

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φαίνεται πως κάποιοι στην Άγκυρα δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει πως οι σχέσεις τους με την Ρωσία κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή και ότι βρίσκονται στο παραπέντε από μια σύγκρουση με την Αρκούδα, την οποία σίγουρα θα πληρώσουν πολύ ακριβά.

Από εκεί που ξεκίνησε το κακό, ξεκινάει και το ΚΑΛΟ

Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης
"όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..."

“…ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τον αιθέρα μελωδίας…” Προφητεία Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ)

Μυστηριώδες φως στον ουρανό της Ρωσίας γίνεται ορατό και από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό [φωτό, βίντεο]
Τον τελευταίο καιρό περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον ουρανό.   
Το παράξενο φωτεινό αντικείμενο που θα δείτε στο βίντεο εμφανίστηκε στον ουρανό της Ρωσίας στις 15 Δεκεμβρίου του 2015 Από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το αγνώστων στοιχείων αντικείμενο μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο που επιστρέφει στον πλανήτη του.

Να αποφεύγεις, όσο μπορείς, τις ταραχές και τα σκάνδαλα

Φρόντισε, όπως λέχθηκε, να μη συγχυσθή ποτέ η καρδιά σου, ούτε να αναμιχθή σε κάποια υπόθεσι που την ενοχλεί, αλλά να αγωνίζεσαι πάντοτε και να την κρατάς ειρηνική και αναπαυμένη.
Καί ο Θεός που σε βλέπει να ενεργής έτσι και να αγωνίζεσαι, θα οικοδομήση με την χάρι του στην ψυχή σου μία πόλι ειρήνης. Καί η καρδιά σου θα είναι ένας οίκος τρυφής (χαράς), όπως, κατά κάποιον τρόπο, εννοείται εκείνο το ψαλμικό: «Ιερουσαλήμ που οικοδομείσαι ως πόλις» (Ψαλμ. 121, 2).

ΕΚΤΑΚΤΟ: 18 Δεκεμβρίου του 2015… ΕΥΓΕΝΙΚΑ “αποφάσισαν” να ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ την Τουρκία;

Φαίνεται ότι πάμε ολοταχώς για επαναχάραξη των συνόρων  Ιράκ- Συρίας και Τουρκίας με τελειωτικό στήσιμο του κουρδικού κράτους αρχής γενομένης από το αντίστοιχο κομμάτι της Συρίας.
Syria war: UN Security Council unanimously backs peace plan http://www.bbc.com/
¨το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στηρίζει ομόφωνα το ειρηνευτικό σχέδιο για την Συρία.
 ¨Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία - Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο:

Δεν θα περάσει ο εμπαιγμός με τη διαβούλευση του νομοσχεδίου περί ομοφιλοφύλων. Οι αντιδράσεις συνεχίζονται...

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
Κάτω από το Σχέδιο Νόμου παρέθεσαν μόνο τα σχόλια που ήταν ΥΠΕΡ του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, και απέκρυψαν τα χιλιάδες αρνητικά και εξοργισμένα σχόλια.
Γιατί, άραγε; Μήπως οι εντολές είναι σαφείς; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ !..  

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Τι δείχνει το μαύρο κουτί του Su24 για την κατάρριψη του αεροσκάφους

Ο αναπληρωτής επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας Sergei Dronov δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, πώς το “μαύρο κουτί” αποκαλύπτει και αποδεικνύει πώς το Su-24 που καταρρίφθηκε από πυραύλους αέρος-αέρος που εκτόξευσε τουρκικό F-16, δεν είχε περάσει τα τουρκικά σύνορα.